Şimdi Ara

OPSKINS ÜZERİNDEN SATICIYA ULAŞMAK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Geçenlerde kendime awp bakınırken floatı ve stickeri çok iyi uyuşmuş, özgün bir awp gördüm. Ama ne yazık ki skin haliyle biraz tuzlu. Sorum şu şekilde; acaba Opskins sitesinde ürünü satan kişiye ulaşıp biraz indirime gitmesini teklif etme imkanım var mıdır? Temas sağlama durumu oluyor mu acaba?

Teşekkürler.

• Sitenin sahipleri bu işten para kazanıyor. Ulaşma imkanın yok sanırım.

Orijinalden alıntı: lofer_freud

Merhaba arkadaşlar;
    Geçenlerde kendime awp bakınırken floatı ve stickeri çok iyi uyuşmuş, özgün bir awp gördüm. Ama ne yazık ki skin haliyle biraz tuzlu. Sorum şu şekilde; acaba Opskins sitesinde ürünü satan kişiye ulaşıp biraz indirime gitmesini teklif etme imkanım var mıdır? Temas sağlama durumu oluyor mu acaba?

Teşekkürler.

Tek şansın csgoexchange den access pass la floatunu aratıp awp yi bulup bot a geçmeden önceki sahibini bulabilirsin. Muhtemelen o tuzlu fiyata satan exchange den girip floatuna illa ki bakmıştır. Opskins üzerinden yapman imkansız.

Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.