Şimdi Ara

OPPO RENO 4 PRO CAMERA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar bende oppo RENO 4 pro var arkadaşlar şimdi şöyle bir sorun var. Ben bu telefonu aldığımda kamerası efsane güzel çekiyordu fakat güncellemelerden sonra kamera kalitesi ciddi oranda düştü default ayarlarda HDR otomatik modda geliyor ve fotoğraf çekerken genelde HDR ı açıyor HDR on açık olması her zaman güzel sonuç almama engel oluyor.

    Benim şahsi düşüncem telefonun 4 adet kamerası donanım olarak çok iyi fakat güncellemeler den sonra yazılım olarak yetersiz kalıyor. Bundan önceki telefonum Huawei p30 idi(lite yada pro değil düz p30) onunda kamerası çok iyiydi ama teknik özelliklerini kıyaslayacak olursak opponun kamerası daha iyi. Sorun şu ki p30 ile çektiğim eski fotoğraflar ile yeni çektiklerimi(oppo ile) karşılaştırınca p30 ile arasında dağlar kadar fark var. Farklı bir kamera yazılımı (gerekirse pro satın alırım) yükleyip daha iyi sonuç alacaksan o programı kullanmayı düşünüyorum.

    Bana program önerisinde bulunacak olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?(not: harici yüklediğimiz programın 4 kamerayı da kullanabiliyor ve sezgisel yani akıllı olması gerekiyor ne demek istiyorum manzara,kedi,köpek,grup fotoğrafı,portre bu tür görüntüyü gördüğünde otomatik olarak ayar yapmalı)

    benzer sorunu yaşayan varmı?

    Yada haricî program kullanmadan sorunu nasıl çözebilirim( harf format atıldı sorun devam ediyor)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Aradan geçen sürede ne yaptın dostum çözebildin mi sorunu..


    Bende samsung A72 ile Oppo Reno 4 PRo arasında gidip geliyorum ama gerek youtube gerekse de yerli yabanci sitelerde bakıyorum android 11 ile telefon resmen aşağı çekilmiş gibi. Gece fotoğrafları muadil cihazlara göre kötüleşmiş deniyor, foto-video sorununu zaten sen yazmışsın öyleydi böyle oldu diye.. Aradan geçen zamanda ne yaptın düzeldi mi, aynı mı.?


    Uzun süredir telefonu kullandığın için bir kaç soru sormak istiyorum, Android 11 ile telefonun batarya süresinde düşüş olduğunu okumuştum bu doğru mu.. Ve performansında da düşüş olduğunu yazıyor bi kaç kullanıcı daha, sende durum nedir.. Bazen kasılma donma yaşıyormusun kamerada menüde veya genel olarak bu tarz şeyler.

  • Kıyaslaman yanlış .P30 da Leica lens var ,telefon telefon değil,bildiğin fotoğraf makinesi.Eşimde Oppo reno 4 pro ,kızımda P30 var. Güzel bir an yakaladığımızda sadece P30 ile çekiyoruz fotoğrafları.Gece ayın fotoğrafını çekip ,büyütüp kraterleri inceleyebiliyorsun.Oppo da bu mümkün değil,lens farkı.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.