Şimdi Ara

OPPO'nun akıllı telefonları Türkiye'ye gelecek mi ? Özel röportaj (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
2
Favori
6.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ben oppo find 5 ile yakından ilgilenen biriyim.senol bey hem facebooktan hemde youtube hesabından konusmustuk kendisine türkçe bir inceleme yapıp youtube koymasını istemiştim daha cok kişiye ulasabilir diye olmaz demişti benim yapmam doğru olmaz demişti

  • Oppo find 7 getirip kendisi burda satarmiymis acaba soranlar varmi ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • video güzel olmuş ama şu reklam çılgınlığı nedir yahu tamam reklam gerekli ama bu kadarda olmaz ki şu ünlü her pixeli satılan 1 milyon dolarlık reklam sitesine dönücek diye korkuyorum.
  • akıllı telefonda döner kamera bir ilk ama döner kameranın çift kameraya göre avantajı bana göre sıfır.zaten 6inç ekranı var daha yukarıya doğru uzatmanın anlamı nedir ki?

    neyse telefon sektörü taksit sınırlamasından sonra %75 oranında satışlar düşmüş.yani üst seviye cihazları bence bu saattden sonra üreticiler 10 kere düşünerek sokacak türkiyeye...zaten teknoloji özürlü bir memleket de yaşıyoruz teknolojiye ulaşmakta sıkıntı olacaktır yakın zamanda...

    bence oppo türkiyeye gelirse sadece giriş ve orta segmenti cihazlarını sokar.kaldıki ben buna bile ihtimal vermiyorum doğrusu...
  • telefonun kutusu bile bi başka
  • Bunları geçiniz. Lenevo isterük.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Color OS kullanıyorum GMD mde. Herkese öneririm yağ gibi rom.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hali hazırda bir oppo kullanıcısı olarak konuda açılmışken bir kaç kelime edelim.
    6 ay kadar önde Çin'de bulunduğum sırada elektronik marketlerde dolaşırken oppo'nun R809T modelini gördüm ve çok beğendim. Türkiye kaydı dahil 880 TL gibi bir maliyeti oldu. O sırada Find 5 i de inceledim, ama yüksek fiyatı yüzünden ve Full HD ekrandaki grafik performası soru işareti olduğundan almadım. Üst modellerindeki kasa kalitesi bugün Türkiye'de satışta bulunan amiral gemi diye nitelendirdiğimiz telefonlarla (sony, apple, HTC) rahatlıkla başedebilecek düzeyde. Color OS'u da yaklaşık bir buçuk aydır kullanmaktayım, gayet akıcı, stabilitesi üst düzeyde bir sistem. Kullandığım telefonu birkaç kez yüksek seviyeden sert zemine düşürmeme rağmen hiçbir deformasyona uğramadı. Uzun lafın kısası Türkiye pazarında rahatlıkla kendine yer bulabilecek bir marka OPPO. Şimdi olayın en can alıcı noktasına geldiğimizde fiyat konusunda işi zor. Çünkü birinci elden bana maliyeti 880 TL olan bir telefonun ki orta seviye bir cihaz (MTK işlemci, 1GB ram, 8MP arka, 5MP ön kamera, 720p ekran). Bir ay kadar ki seyahatimde arkadaşıma N1 aldık, maliyeti kayıtla birlikte yaklaşık 1.320 TL gibi oldu. Bu fiyatlara Türkiye'deki ÖTV ve bayii karları ilave edildiğinde fiyat anlamında şu anda piyasada satılan, marka bilinirliği yüksek, servis ağı yaygın, belli müşteri portföyü oluşmuş rakipleri karşısında işleri çok zor olur. Ancak agresif fiyat politikası izleyip pazara girerlerse her zaman için talep göreceklerdir.





  • Htc nin Türkiye temsilcisi mini etekli bayandan daha samimi geldi Şenol abimiz :) teknik serviste kvk ile anlaşırlarsa iş yaparlar. :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ülkemize gelmesi o kadar kolay olmayabilir
    servis dağıtım
    altyapı gibi girişimler yüksek oranda masraf gerektirir
    Şenol Bey'e başarılar dilerim. Umarız ki oppo ülkemize gelir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: LawLess437

    Videoyu açınca amcanın yüz ifadesi yüzünden tırstım.

    O büyük modeli beğenmedim fazla büyük ama find 7 modeli uygun fiyatla gelirse satar ülkemizde.G2 gibi bir fiyatlandırma ile gelirse tv kanallarına gazetelere falan reklamlar verirse iyi satar.Telefonun donanımı zaten uç seviyede.


    find 7 şu an türkiyede satılan tüm android telefonlardan daha kaliteli. htc one bile 2500 fiyat çakarken hiç beklemeyin oppo nun 1500 e geleceğini çünkü telefon 2500 lira bile dense her kuruşunu tek tek hakeden bir telefon.
  • bunlar hiçbir ülkeye birebir kontak kurarak girmediler kocaman avrupa kıtasında bile tek şubeleri var kargo ile yolluyorlar her yere türkiyeye de öyle yapabilirlerdi ama gümrük kanunumuz sağolsun bizi parakendecilerin eline düşürüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blackzeros

    videoda ümitli konuşmuşsunuz ama pek yakın zamnda Trkiye'ye gelecek gibi durmuyor.note 3 fiyatlarından oppo alan olması zor Türkiye'de.çinli bir telefon üreticisi gelcekse uygun fiyatli getirmeli ürünleri.

    samsung da amerikan veya alman markası değil zaten... o mtk işlemcili şenol abinin şeker gibi dediği telefon note 3 den hızlı...
    iphone kullanmaya alışan birisinin alacağı android telefon bu hakeden kaliteye para verenlere hitap ediyor. yoksa kendileride dediler vivo da oppo da aynı yerden yönetiliyor. vivo, gmd elite olarak atıyor telefonu türkiyeye zaten adi bir kasaya doldurup yanga setini. uygun fiyat isteyen gmd elite alacak kaliteli telefon kullanmak isteyen durumuda müsait olan oppo.
  • gerçekten güzel bir konuşma olmuş inşallah oppo türkiyeye gelir ben find 7 nin glemesini istiyorum o gelir inşallah ve ucuz bir fiyata satışa sunulur inşallah

  • Girişimcilik ruhu insanda her yaşta bir anda çıkagelen bir ruh halidir.Şenol abimize başarılarının devamını dilerim ve devletimizin desteği lazım böyle insanlarımızı anca kendi çabalarıyla ortaya çıkması çok acı lütfen devlet biraz ilgi göstersin.Kimbilir belki kendi mobil cihazımızı bile yapabiliriz diye düşünüyorum...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000'liralardan satılacaksa memleketindekalsın.com

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oppo m1 harikaymış ; çinliler gider aya biz kalırız yaya

  • Şenol bey mütevazi bir insana benziyor.

    İnş. TR pazarını büyültürler ve rekabet ortaya çıkar.

    Ve temenlim inş. çinli diye sonradan yât etmeyiz :)


    bunları zaman göstericek bekleyip göreceğiz.
  • zopo geliyor geliyor dendi ama hiç gerçekçi bir bilgi göremedim tam anlamıyla. şenol abi elinden geleni yaparsa iyi işler çıkarır, samimi birine benziyor.

  • general mobile discovery de opponun color os arayüzünü kullanan biri olarak (hala kullanıyorum) şunu söyleyim adamlar yapmış diyorum dört dörtlük yazılım çıkarmışlar ortaya üstelik port hali bu şekilde bide color os 2.0 çıkardılar inş ilgili arkadaşlar onuda port ederde kullanırız böyle güzel bir yazılımı. DH'de böyle samimi kişilerin röportajlarının artması lazım. General mobile'ın burada bol keseden atıp tutmasından sıkılmıştım açıkcası.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.