Şimdi Ara

OPPO'nun akıllı telefonları Türkiye'ye gelecek mi ? Özel röportaj (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
2
Favori
6.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hele bir Çin istilası başlasın, çakal Apple, çakal Samsung, çakal HTC ve çakal Sony' nin 1500TL' nin üstüne amiral gemisi telefon satma üç kağıdı neymiş görecem. Fazla değil, 4-5 sene içinde bilinen çakal markalar, 1500TL' nin üstüne amiral gemisi telefon satamaz duruma gelecekler. Fiyatlarını aşağı çekmek zorunda kalacaklar ama iş işten geçmiş olacak, çünkü Türk milleti, Çinli muhteşem telefonları benimsemiş olacak ve Türkiye pazarına hakim olan şuanki çakal markalar pazar hakimiyetini kaybedecek.

    Tabi bu durum birazda Çinli amiral gemisi telefonların hangi fiyattan Türkiye pazarına giriş yapacaklarına bağlı, GM Elite gibi yüksek fiyattan giriş yaparlarsa, meydan yine çakal Apple, çakal Samsung, çakal HTC, çakal Sony' ye kalır.

  • Color OS kullandığım en iyi , üzerinde en çok düşünülmüş Android işletim sistemi .
    Kesinlikle mükemmel şuan Zopo C2 cihazımda port edilmiş Color OS u kullanıyorum .
    Şenol beye teşekkür ederim Color Os'un türkçe dil desteği kesinlikle mükemmel olmuş en ufak bir çeviri hatası veya anlaşılması zor olan ifadeler yok .

    Emanet modu mükemmel bir özellik özellikle biz öğrenciler telefonları çoğu kez arkadaşlarımıza emanet etmek zorunda kalıyoruz . Tabiki herkesin bir özel hayatı olduğundan belli başlı özel fotoğraf , video , rehberdeki kişileri mesajları arama kayıtlarını , uygulamaları gizleyerek gönül rahatlığıyla emanet edebiliyoruz ve bu emanet modunu aktifleştirmek için belirli bir desen atıyoruz o deseni gisince telefon emanet moduna giriyor . bu özellik çok çok çok kullanışlı .

    Çok stabil çalışmasının yanında çok da görselliğe sahip bir arayüzü var .
    Müzik odası , resim odası gibi odalar arayüzü kullanmayı bi ayrı zevkli hale getiriyor .

    Klavyesinide çok sevdim şuana kadar şişme veya takılma pek yaşamadım çok güzel bi klavyesi var türkçe dil desteğide bulunmakta . Swiftkey kullanıcısıydım ama bu klavye daha soft daha kullanışlı ve daha stabil geldi bana bu yüzden hiç bir klavye uygulaması arayışına girmedim .

    Daha bir çok özelliği bulunmakta mutlaka Android cihazınız varsa ve cihazınıza Color Os port edilmişse denemenizi öneririm ben çok memnunum ve Color OS sayesinde Oppoya aşarı bi ilgim olmaya başladı eğer ülkemize gelirlerse bir tane Oppo almak isterim :).

    Daha önce miui , lewa ,stock android vs çok romu cihazımda denedim en stabil , görselliği bu kadar güzel , üzerinde çok düşünülmüş bi rom görmemiştim . Kesinlikle öneririm .

    Farklı cihazlarda da cyanogenmod , samsungun touchwizini, htc sense arayüzü vs çok özelliştirmeler kullandım ama bu kadar hem stabilite hemde görsellik görmedim .





  • Oppo, Samsung'dan kat kat kaliteli bir firma. Telefonlarında leğen plastiği kullanmıyorlar ve yenilikçiler.

  • amca okadar tonton ve içtenki kanım kaynadı dese oğlum albu telofonu dese hemen gidip satın alıcam o derece yani :)

  • girişimcilikten bahsedilmişte ben böyle birşey göremedim.

    telefon yapmak için mi girişimde bulunmuş şenol abi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gölge kule

    Ben Şenol Bey'in sözlediği her söze inanırım. Çok içten ve samimi biri eğer o telefonları sevmeseydi elbet bir şekilde belli ederdi, ne kadar telefonları övmeye çalışsada belli olurdu.

    birçok kişi GM müdürünün çok içten olduğunu söylediğimde bunu söyleyenlere muhalefet olmuştum (eksi rekoru kırmıştı mesajlarım) GM müdürü bence nasıl amaca yönelik konuşacağını iyi bilen kurnaz biri. ama bu beyefendi gerçekten samimi konuşuyor.

    o ucuz olan telefonu neden sevdiğini açıklamak için kelime seçemeyip bir süre sessiz kaldıktan sonra: "gerçekten güzel bi telefon bu" diye bitirmesi iyiydi

    ama böyle efendi adamları piyasada sevmezler pek, piyasa adamı derler ya hani işte öyle adamlar iş yapıyor piyasada.




  • Değil kamera karşısında konuşmak, evden bile çıkmayan asosyal liseliler saçma sapan yorumlar yapmış. Siz Şenol beyin yaşına gelince kim bakar yüzünüze acaba.

  • find 7 = parayı kuruşu kuruşuna hak eden bir telefon...

  • find 7 çinde çıktımı satışa ?
    eğer çıktıysa kaç dolardan çıktı acaba bilen varmı ?
  • find 7 de gereksiz fazla çözünürlülük koymuşlar.
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    +1 doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar şekli aynen uygun.Dedem yaşında adam anlatımı gayet doğal süslü laflarla değil göz önünde ne varsa onu söylüyor.Tek temellim OPPO piyasanın nabzını yoklayıp bırakmasın ufak bir parti ürün girişi ile dahada ortalığı şenlendirsin.Artı dedemiz olaya vaatlerle girmiyor o çok sevilen bazı "firmalar" gibi yok şu fiyattan girecez sonra şunu yapacaz bunu yapacaz demiyor bu bile bir artıdır.
  • konuşması rahmetli mehmet ali birandı hatırlattı

  • çinlilerin satacağı telefonlar giriş ve orta segment dir.amiral gemide yer bulması imkansız.
  • Yorumlara bakarak forumun seviyesinin ne hale düştüğünü görüyoruz...

  • Gerçekten uygun fiyata gelirse hemen alabileceğim bir telefon find 7. En son GM Discovery için bu cümleyi kullanmıştım ve almıştım. Yaz aylarında oppo yu ülkemizde görürsek çok iyi olur.
  • Erdi bey merhaba,

    Ben find 7 almak istiyorum Şenol bey ile iletişime geçmek istiyorum, acaba nasıl yaparım ? mail edersi vs var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Karayell

    Erdi bey merhaba,

    Ben find 7 almak istiyorum Şenol bey ile iletişime geçmek istiyorum, acaba nasıl yaparım ? mail edersi vs var mı ?

    Kendisi satış yapmıyor. Google+ uzerinden iletişime geçebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendisi satmıyor biliyorum, bana TR'ye getirtmem konusunda yardımcı olur mu diye soracaktım.. Google+ üzerinden nasıl iletişime geçeceğim ?
  • Karayell kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki linkten kendisine ulaşabilirsiniz. Ancak yardımcı olabilir mi bilmiyorum.

    https://plus.google.com/+senoleker/posts
  • Discovery elite ropörtajında gm müdürünü de gördük. Adam onca zamandır bu işin içinde sanki bizim bakkal davut konuşuyor. Diyor ki telefon özelliklerini anlatırken sanki bir bilgisayarın özelliklerini anlatır gibi anlatıyoruz. 7-8 yıl geriden geliyor adam.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.