Şimdi Ara

Oppo, 7 kameralı akıllı telefon modelini piyasaya süren ilk şirket olabilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Akıllı telefonlardaki kameraların, kullanıcı ihtiyaçlarını karşılamak için yeterli olduğu zamanlar geride kaldı. Şirketler artık üçlü, dörtlü ve hatta beşli kamera kurulumları derken, bu işi daha da ileri götürmeye kararlı gibi görünüyorlar.



    Ayrıca Bkz.Microsoft'un çift ekranlı Android telefonu canlı görüntülendi



    Oppo ilki gerçekleştirebilir



    Çin merkezli teknoloji üreticisi Oppo'nun yeni aldığı bir patentte, şirketin 7 arka kameraya sahip bir akıllı telefon üretme planları olduğu ortaya çıktı. Bu alanda bir ilki gerçekleştirebilme ihtimali olan Oppo, görüntülerden de görebileceğiniz üzere cihazın tasarımı üzerinde çalışıyor ve kamera yerleşimi için yuvarlak veya altıgen modül kullanma planları yapıyor.





    Her iki durumda da cihazın çok estetik olmayacağını söylemek mümkün. Ancak tabii ki son kararı verebilmek içiin nihai tasarımın gün yüzüne çıkması gerek. Buna ek olarak cihazın ön tarafı ise daha geleneksel olarak tasarlanmış. Su damlası çentik ve ince çerçeveli cihazın, herhangi bir fiziksel düğmeye ve bağlantı noktasına sahip olmadığı da dikkat çeken bir diğer nokta diyebiliriz. Şirketin bu patenti hayata geçirmeye karar vermesi durumunda ise, önümüzdeki günlerde cihazla ilgili daha fazla detayın sızması bekleniyor.




  • Oppo, 7 kameralı akıllı telefon modelini piyasaya süren ilk şirket olabilir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oppo, 7 kameralı akıllı telefon modelini piyasaya süren ilk şirket olabilir


    Yine yeni bir akıl tutulması yaşanmaya başladı firmalarda.
  • Yeterrr yeterrrtt

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Meraklısı için çok güzel gelişmeler. Böyle bir sürü lensi eskiden filmli rus makinelerinde ve lomograpy lerde görüyorduk. Örneğin Lomograpy'nin, her lense farklı enstantane değerleri vererek fotoğraf çekebilen, ortaya enteresan işler çıkartan modelleri vardı. bu fazla lensler ile yazılımsal olarak şu anda yapılabilecekler çok daha fazla...

    örneğin video çekerken pip (picture in picture) gibi şeyler bir sürü olasılık var.

  • yoh amunum

  • Ööööf suyu çıktı iyice ha!!!

  • 3 taneli çıkınca böyle yetmez arkayı komple yapsınlar dedim ona doğru gidiyor görcez bakalım

  • Kendi kendime dusunuyorum. Bir insan 7 kamerali bi cep telefonu niye alir ki diye. Fotografs o kadar merakliysan gercek bir fotograf makinasi alirsin ve onu ysninda tasimaktanda gocunup yorulmazsin ayrida bi kRizmasi var dogrusu. Bu is benim gozumde gorgusuzlukten baska birsey degil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu arkadaş bu nedir?? Yahu madem telefon alanlara kaliteli fotoğraf çektirmekte istiyorsunuz, o zaman adam gibi bir tane kaliteli misler gibi bir sensör ve bi tane de kaliteli mercek optik zoomlu objektif lens v.b ekleyin misler gibi olsun bitsin nedir yani 7 tane kamera.. Bunu zamanında samsung bir modelinde yapmıştı bilen bilir bizim ülkede çok az sayıda geldiği için pek bilen yok ama baya ilgi görmüştü avrupada.. Keşke öyle bi telefon daha yapsa telefon üreticileri. Google görsellerde samsung zoom Phone yazarsanız çıkar illa ki, bence şuan ki teknoloji seviyesinde daha da efsane bişey cikar ortaya..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.