Şimdi Ara

OpetPay Cüzdan 150 TL, 250 TL veya 500 TL değerindeki yakıt puan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
234
Cevap
30
Favori
14.924
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1-Üyeliğiniz oluşturduktan sonra 24 saat içinde mesaj geldiğinde puanınız yüklenmiş oluyor.

2-Puan uygulamada sırasıyla KEŞFET>OPET KARTIM>OPET MERKEZ BÜTÇE olarak görüntülenebiliyor.

3-Puan kullanımı harcama baremli olduğu için 1000 TL üstü Yakıt aldığınızda kasa görevlisine puan kullanacağınızı söylediğinizde cep telefonunuza sms gönderiyor kullanmış oluyorsunuz.

4-İllada puanınızı görüntülemek emin olmak isterseniz CHIPPIN uygulamasından Opet kart ile telefon numaranızı eklerseniz orada görüntülemek mümkün olabiliyor.

5-30 Nisan – 31 Mayıs 2025 tarihleri arasında Opet Pay hesabını ilk kez oluşturan müşteriler 150 TL, 250 TL veya 500 TL değerindeki yakıt puan ödüllerinden birini rastgele kazanacaklardır. Kazanılan yakıt puanlar müşterilerin cep telefonu numaralarına anında yüklenecektir ve SMS ile bilgilendirme yapılacaktır. Kazanılan yakıt puanlar 15 Temmuz 2025’e kadar araçta ödemeyle Opet Pay ile tek seferde yapılacak 1.000 TL ve üzeri akaryakıt alımlarında harcanabilecektir. Yakıt puanlar LPG’de geçerli değildir. İlave olarak 30 Nisan – 31 Mayıs 2025 tarihleri arasında Opet Pay hesabını ilk kez oluşturan müşterilerin cep telefon numarasına 150 TL değerinde temizlik puan anında yüklenecektir. Yüklenen temizlik puanlar 15 Temmuz 2025’e kadarhttps://www.opet.com.tr/medium/document-file-1415.vsf sayfasında yer alan kampanyaya dahil istasyonlarda cep telefonu numarası ya da cep telefonu numarası ile eşleşen Opet Kart ile harcanabilecektir. Temizlik puanlar Opet Mobil’den sadece tekli ürün alımlarında da harcanabilir. Kampanya sınırlı sayıdadır. Her müşteri kampanyadan 1 (bir) kez faydalanabilir ve 1 kez yakıt puan ve temizlik puan ödülü kazanabilir.
    Herkese iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 366.gün -- 2 Mayıs 2025; 14:46:28 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Uygulamaya giriş yapmıyor, uygulama tanıtımında opet pay ile %4 iade diyor. Cüzdan olayı da çıkmış. Yakıt kampanyaları için Aytemizden sonra alternatif olacaktır

• sistemleri calısmıyor, üye olurken hata veriyor

• güzel, 850/150

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • var olan üyeyi de sisteme sokmuyo uygulama

• .

• Demin yukledim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Doğrulama kodu gelmedi bana da

• sms açıldı hallettik bakalim

• Referans numarası verecek var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz kayıtlı değil diye hata veriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akaryakıt pos mu geçiyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Uygulamayı güncelleyince opetpay çıkıyor
    Üyelik yaptım ama hediye puan gelmedi
    Ana sayfada %5e kadar iade yazıyor
    Tıklayınca bilgilendirme filan açılmıyor?!

• parolaparadan yükleme yaparsak acaba %10 Parolapara iadesi gelirmi

• okyanus05 kullanıcısına yanıt

zannedersem daha referans sistemi çalışmıyor kod üreten bi yer yok uygulamada.

• aksinaletinsan kullanıcısına yanıt

hediye puan 24 saat içinde yatacak diyor.

• referans numanarası olmadan opetpay hesabı oluşturamıyorum , nasıl yapcaz

• helsloot kullanıcısına yanıt

Hocam referans a gerek yok. Siz muhtemelen onaylanacak dokümanların üzerine tıklayıp, en son sayfaya kadar gidip onay a basmadınız. Bana öyle oldu 😁

• ms365 M kullanıcısına yanıt

nasıl yapacaz

• helsloot kullanıcısına yanıt

evrakın olduğu yere doğru tıklayın yeni sayfa acılıp evrak içeriği açılması lazım sürükleyerek en alta kadar gidin her evrakta.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.