< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 366.gün -- 2 Mayıs 2025; 14:46:28 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 366.gün -- 2 Mayıs 2025; 14:46:28 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
akaryakıt değil sektör (teb) ![]() |
axess ile cüzdana para atmak akaryakıttan sayılmıyor zaten opet değil dgpara diye geçiyor. ne anladık akaryakıt kampanyalarına katılmıyorsa
|
Arkadaşlar millet basbas bağırıyor değilmi payı mayı karıştırmayın opet puan bu 850 tl yakıt alın kasaya gidin opet puan kullancam deyin tel no soyleyin gelen kodu soyleyin tamam payı mayı karıştırmayın
|
opet koç holding olması sebebiyle boykot sevgili gsliler |
150 lira için sms geldi ve bugün yakıt almaya gittim.
Opet puan kullanacağım dedim numarayı verdim ve sistemde görüp düştü. Geri kalanı temazsiz ödedim. Opet pay ile herhangi bir işim olmadı. |
Pompacı yakıtı doldurup fişini kesmesi lazım yoksa içeride pompa açıkken puan gözükmez, buna dikkat edin
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
sistemleri calısmıyor, üye olurken hata veriyor |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
var olan üyeyi de sisteme sokmuyo uygulama |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
parolaparadan yükleme yaparsak acaba %10 Parolapara iadesi gelirmi |
zannedersem daha referans sistemi çalışmıyor kod üreten bi yer yok uygulamada. |
hediye puan 24 saat içinde yatacak diyor. |
referans numanarası olmadan opetpay hesabı oluşturamıyorum , nasıl yapcaz |
Hocam referans a gerek yok. Siz muhtemelen onaylanacak dokümanların üzerine tıklayıp, en son sayfaya kadar gidip onay a basmadınız. Bana öyle oldu 😁 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
nasıl yapacaz |
evrakın olduğu yere doğru tıklayın yeni sayfa acılıp evrak içeriği açılması lazım sürükleyerek en alta kadar gidin her evrakta. |