vodafonedayım 12 yıllık hattım var gerek o hattıma kampanya yapmamamları gerekse her ay ortalama 100 tl ödediğim diğer 2 hattıma ekstradan 20 tl içerik altında mesajlandırma ile CEBILISIM adı altında bir servisi ücretlemndirmeleri ve böyle bir servis kullanmadığım halde bunu bana ödetmeleri nedeniyle operatörümü değiştirmek istiyorum.trcell de baktım bana uygun bir tarife bulamadım.şu anda vodafone da cep limitsiz tarifedeyim.benim için gerekli olan sadece bir numarayla yada sadece operatör içindeki bir numarayla sınırsız görüşme ve mesajlaşma olması lazım vodafone cep limitsiz gibi.aveada yada trcellde ortalama 40-45 liraya geçebileceğim böyle bir paketleri var mı bilgi verebilir misiniz?
patron öncelikle bu servisler he oprt de var . oprt değişşkliği yapıcaksan öncelikle CEBİLİŞİM abonelik iptalini yaptırman gerekiyor çünkü seni ücretlendiren vodafone değil. Numaran üzerinden CEBİLİŞİMfirması ücretlendirdiği için iptal etmezsen geçtiğin oprt dede faturana ücret yansımaya devam eder.
teşekkürler cevabınız için ancak bu servise aboneliğim bulunmuyor.bunu vodafone da onayladı..internetten sözlük filan kullanmışsınızdır diyor.8310 ile ne sözlüğü allah aşkına?sadece alo diyoruz o kadar.
senin tarifenden iyi bir tarife yok.
mutlaka ki bu yada buna yakın kontörlü yada faturalı bir tarife vardır..45-50 liraya çıkabilirim vodafone a vermek istemiyorum bu parayı her ay.
quote:
Orijinalden alıntı: paTRon
mutlaka ki bu yada buna yakın kontörlü yada faturalı bir tarife vardır..45-50 liraya çıkabilirim vodafone a vermek istemiyorum bu parayı her ay.
avea nın taraftar hatlarına baktınız mı ?
100 kontör yüklemeye 1900 küsür dakika veriyor tarife içi.
5.000 sms de aldınız mı tamamdır heralde..
quote:
Orijinalden alıntı: fusem
quote:
Orijinalden alıntı: paTRon
avea nın taraftar hatlarına baktınız mı ?
100 kontör yüklemeye 1900 küsür dakika veriyor tarife içi.
5.000 sms de aldınız mı tamamdır heralde..
evet bunun gibi..kartalcell de baktım ancak bulamadım