Bildirim
Operatör Tavsiyesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Vodafone'nun tarifelerine bakabilirsiniz. Numarasını tasıyanlara yönelik birçok avantajı var.
Avea'da ise numarasını tasıyana 1800dk veriliyordu sanırım. -
quote:
Orijinalden alıntı: XpressMusic34
Vodafone'nun tarifelerine bakabilirsiniz. Numarasını tasıyanlara yönelik birçok avantajı var.
Avea'da ise numarasını tasıyana 1800dk veriliyordu sanırım.
Kardeşim ben Vodafone faturali kullanıyorum Vodafone nin bu ay 127 tl çaktılar bana sakın Vodafone faturaliya geçme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: djhaci
quote:
Kardeşim ben Vodafone faturali kullanıyorum Vodafone nin bu ay 127 tl çaktılar bana sakın Vodafone faturaliya geçme
ben vodafone faturasız kullanıyorum uzun süredir , hiç sıkıntı yaşamadım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ismkdc
Arkadaşlar ben numaramı taşımak istiyorumda şuan faturasız turkcell kullanıyorum avantajlarıyla birlikte hangi operatörü tavsiye edersiniz?
Avea
Bu da sorulur mu? Tabii ki Avea. Özgürlüğün tadını Avea ile yaşa. -
Kesınlıkle vodafon, turkcelden gecdım bende 6 ay 5000 sms bedava.yanlış fatura varsa zaten duzeltıyolar turkcel bana kac kere yanlıs kesdi.aldanmayın o tarz seylere,tarifelere ve çekım konusunda sorun yasamayacagınız opaoartöre gecın bence. -
quote:
Orijinalden alıntı: ismkdc
Arkadaşlar ben numaramı taşımak istiyorumda şuan faturasız turkcell kullanıyorum avantajlarıyla birlikte hangi operatörü tavsiye edersiniz?
aveaya numaranı taşıyınca uygun fiyatlı dakikalardan faydalanırsınız ama kampanya bitlnce diğer hatlardan pek bir farkı yok. Kesinlikle faturalısına geçmeyin çoğu kişi şikayetçi. Hem aveada kapalı alanlarda çekim sıkıntısı yaşayabilirsiniz hattınızı taşımadan önce ikamet ettiğiniz bölgede çekim kalitesini kontrol edin.
şu anda en ucuz avea -
quote:
numara taşıyana ne veriyor vodafone? -
quote:
Orijinalden alıntı: rlcos
quote:
numara taşıyana ne veriyor vodafone?
galiba 1500 dk veriyordu eğer devam ediyorsa kampanya . -
tcell tek gecerim -
quote:
Orijinalden alıntı: emrekaraboga
Çekim kalitesi, tarifeleri, teknolojisi olarak TURKCELL ŞİMDİ MOBİL CÜZDAN DİYE BİŞEY DE ÇIKTI.;(mÜKEMMEL bir şey)
Kalite olarak AVEA
Sadece ucuz olsun istiyorsan VODAFONE...
Turkcell köklü ve kaliteli ayrıca TÜRKLERİN
Turkcell köklü ve kaliteli ayrıca TÜRKLERİN
Kalite olarak AVEA
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X