Şimdi Ara

operatör değişikliğinde fatura?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
85
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar vodafone'la 12 ay boyunca sözleşmem vardı (aylık 30 lira-1000 dk), bu ayın 6'sında doldu.
    şimdi türkcell'e geçsem bu ayın faturası yine 30 lira olarak mı gelir, 1 haftalık (10 lira civarı) mı gelir?
    teşekkür ederim...
    (aynı mesajı vodafone bölümüne de attım mesaj yazan olmadı, o yüzden bir de buraya yapıştırdım.)

• sanırım cep avantaj mini super 29+1 kampanyadasın yararlandın kampanya bitiminde paket 34 oluyor 500 dakıka zam geldiği için ve vodafonda güzel kampanyalar varsa ona geç numara taşıma yapacaksan diğer oparatöre fatura kesim tarihinden 7 ve 8 gün önce başvur 1 fatura gelsinhttp://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/yeni-cep-avantaj.php ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LE0NARD -- 13 Ekim 2012; 1:01:07 >
  • aylık faturan neyse o geliyor,aynı şey benım başına geldı yenı fatura dönemine geçişe denk geldı numarama tasıma fatura kesılmeden en düşük pakete geçtim keşke paketı değişseydın faturan kesılmeden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fastforyou -- 14 Ekim 2012; 0:58:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.