Bu iki oyunuda oynamış arkadaslardan bir karşılaştırma istiyorum söyle grafikleri,oynanis dinamikleri ve en önemlisi multiplayer modu hakkında
quote:
Orijinalden alıntı: shadowsluck007
Bu iki oyunuda oynamış arkadaslardan bir karşılaştırma istiyorum söyle grafikleri,oynanis dinamikleri ve en önemlisi multiplayer modu hakkında
flashpoint kesinlikle çöp bir oyundur. brink daha oynamadım ama kesın flashpoint kat ve kat daha ıyıdır.
quote:
Orijinalden alıntı: gkyakem
quote:
flashpoint kesinlikle çöp bir oyundur. brink daha oynamadım ama kesın flashpoint kat ve kat daha ıyıdır.
Flashpoint in inceleme skorlarına baktım 70 civarı.mesela metacritic 71 vermiş ama Brink 78 almış aynı siteden.siz Flashpoint i oynadinizmi?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: gkyakem
quote:
Flashpoint in inceleme skorlarına baktım 70 civarı.mesela metacritic 71 vermiş ama Brink 78 almış aynı siteden.siz Flashpoint i oynadinizmi?
evet oynadım berbat grafıkler , oynanıs cok kötu , menulerde kı loadıng suresı cok uzun zaten oyun ıcınde durmadan konusuyoruz ps3 yakısır bı oyun degıl kı rakıpler battlefıeld cod medal of honor bunların yanına yaklasamaz.
hala bulamadinmi FPS
Brink'in karakterleri ve oynanışı daha güzele benziyor bence Flashpoint çok iyi bir oyun değil.Tamam Brink'de mükkemmel değil ama bence Brink daha iyi ve güzel duruyor.
quote:
Orijinalden alıntı: el dyablo hala bulamadinmi FPS
Buldum oynadım tajasliyorum..bu zamana beklermiyim hiç :-) Sanırım Brink te karar kıldım..yokya siz oynanırsınız flashpointi hiç gerek yok
Anlam karmasasi..
Hocam su an silah zoruyla "ikisinden birini sececeksin ulenn" diye tehdit edilmiyorsan ikisi de iyi degil,ama yok tehdit ediliyorum diyorsan Brink kötünün iyisi..
güzel ama çok gerçekçi ve zor bi oyun...
Brink sakın bulaşma en azından biraz simülasyon fps'ye alıştırırsan kendini psn açılınca diyorum zevkli olur operation . Coop olur o anca botlarla oynanmaz
İnternette 4-5 tane inceleme okudum operation ile ilgili resmen soğudum ya oyundan.videoları filan iyi gibiydi söyle ama.Brink oyununda özelleştirme tavan yapacakmış bunuda gördüm.yarın rafta elim hangisine giderse artık..suanda %70 Brink alacağım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme