Şimdi Ara

operasyonda 300 kişilik PKK'lı grup abluka altına alındı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
2.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://gundem.milliyet.com.tr/daglica-daki-saldirinin-ardindan-hakkari-yuksekova-da-4-bin-askerin-katildigi-operasyon/gundem/gundemdetay/19.06.2012/1555918/default.htm

Dağlıca'daki saldırının ardından Hakkari Yüksekova'da 4 bin askerin katıldığı operasyon
    Dağlıca'da yaşanan çatışma ve 8 askerin şehit olmasının ardından bölgede başlatılan operasyonda 300 kişilik PKK'lı grup abluka altına alındı..

Yüksekova ve Şemdinli bölgesinde iki ayrı koldan yürütülen operasyona 4 bin asker katılıyor . Operasyona özel harekat polisleri ile korucularda destek veriyor.. Bölgeye sürekli asker indiriliyor..

Hakkari Valiliği yaptığı son açıklamada öldürülen terörist sayısının 18'e yükseldiğini açıkladı. Valilik açıklamasında: "Devam eden operasyonlar sonucu 8 terörist daha etkisiz hale getirildi. Etkisiz hale getirilen terörist sayısı 18'e ulaşmıştır" denildi.
    Hakkari Valisi Orhan Alimoğlu, devam eden operasyonlarda 3 askerin daha yaralandığını bilrdirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi www.kırıkekran.com -- 19 Haziran 2012; 21:27:18 >

• He he tamam bende abd baskani oldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her şehit haberinden sonra 300 , 400 alınıyor zaten.
  • ya ben anlamıyorum bu it sürüleri nası 300 kişi oluyorlar birde birarada
  • Bı 400 de benden yaz

• O kadar senedir hep aynı iş.İnanmıyorum artık
  • Yav he he.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara'da korkunç saldırı! +18
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bıçak kemiğe dayandı, pkk dağılıyor mu?, kaçan pkk lıların telsiz konuşmları, pkk silah mı bırakıyor, geniş çaplı operasyon başlatıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cureshat -- 19 Haziran 2012; 18:04:56 >
  • cool stroy bro

300 tane terörist birlikte gezmezler bunlar halkı sakinleştirmek için her şehit haberinden sonra ortaya atılan haberlerdir .
  • Bu sefer atılmamış adımları atacaklarmış.
  • FAKE...

Akp'nin medyaya gaz vermesi ile yapılan suni gündem oluşturma ve halkı dizginleme çabaları...
  • TRAŞ
  • Saldırı yapan grup 300 kişilikmiş,onlar heralde.
  • illa şehit mi vermek gerek bunları bulmak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: achilles97

cool stroy bro

300 tane terörist birlikte gezmezler bunlar halkı sakinleştirmek için her şehit haberinden sonra ortaya atılan haberlerdir .

aynen , madem öyle yiyorsa en ağır silahları kullanarak öldür alayını 300 leşi göster bize de inanalım.Görmeden hiçbirşeye inanmam artık.

Yazık ki öyle birşey varsa bile yine askerlerimiz indirilir oraya çatışmak için yine şehit veririz.
  • 300 kişi pikniğe mi gitmişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tozyet -- 19 Haziran 2012; 18:12:17 >
  • No SS No güven AKP
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

No SS No güven AKP

her zaman derler 12 pkk lı öldürüldü. medyada gezen 1 video vardır boş üsleri bombalarken o videoyu gösterir. daha 1 tane foto yada video göremedik
  • HERONLARA NE OLDU ???

http://www.haberevet.com/haber/20120605/583387/yerli-heron-ureticisinin-yegeni-bogazi-kesilerek-olduruldu-mehmet-mert-bayraktar-in-katli-akla-aselsan-cinayetini-getirdi.html

bu olayla ilgisi varmıdır acaba ?

bu arada BAŞBAKAN RİO da samba partisinde haberiniz olsun
  • tabi tabi kesin öyledir toplumun gazını alacaklar güya.

aman banane ben biraz dinlenimde akşam maç izlerim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.