Şimdi Ara

Operasyon yaban ateşi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
0
Favori
7.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adam gibi m4a4 koyamadılar şu oyuna bide oyuna girince sürekli masaüstüne düşüyorum güncelleme şart
  • Skinler bi benim hoşuma gitti heralde bence bir çok caseden güzel ve hoş
  • Glock ve AWP hoşuma gitti. AK'nin sevenide sevmeyenide bol olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 18 Şubat 2016; 10:59:15 >
  • AK 47 resmen Galil Geveze gibi olmuş. Doğrusunu söylemek gerekirse o skini kırmızı yapmaları garip olmuş. Point Disarray bile daha hoş.
  • Glock ile Deagle güzel.
  • 120 FPS aldığım nukede 40-60 alıyorum thx valve

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • awp ve knife güzelmiş . diğerleri tırt
  • Ak ve deagle begendim

• Bıçağın katliam ve solgun skinlerini çok beğendim ve atölyede bumca zamandır bu AK'nin gelmesini bekliyordum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni Operasyon, Yeni Silahlar ve Yeni Nuke Haritasına İlk Bakış Videom:

https://www.youtube.com/watch?v=rxp0bxONrPg

Operasyona dair izlenimlerim, notlarım: Ekşi Sözlüğe yazdığım yazıyı aynen paylaşıyorum

nihayet uzun süredir beklenen operasyonun geldiği oyun.

operasyonun ismi wildfire. vahşi ateş gibi bir çeviri yapabiliriz. rozeti oldukça hoş olmuş operasyonun. rozetinde bir ejderha var. rozetin vanilla hali bile çok güzel silver ve gold halleri çirkin kalabilir. şu ana kadar ki en güzel operasyon rozeti diyebilirim.

rozet fiyatı 17.5 tl. bu noktada almalı mıyım sorusuna vereceğim yanıt, eğer bir şekilde alacaksanız bunu hemen almanız yönünde. çünkü düşen yeni kasa vs. derken rozet parasını 1 günde çıkarabiliyorsunuz. tabi bu ilk günler oynama aktifliği ve şansla da alakalı.

peki yeni operasyonda neler var:

detaylar:

- oyunda 3 adet görev var. bunlar blitz missions, gemini campain ve wildfire campain.
    - blitz missions takvimli. hangi gün saat olacağı belli. gözlemlediğim kadarıyla günde iki tane var. aktif olduğunda girip belirtilen görevi yapmak gerekiyor. ilk gözlemim belli bir haritada rekabetçi modda belli sayıda rount galibiyeti al gibi görevler var.
    - gemini campain, co-op görevler. aslında önceki operasyonda da olan görevlerden farkı yok. tek fark şu olmuş co-op görevler ayrı bir kitapçıkta sınıflandırılmış. bence güzel zira hem sayıları artmış hem de bulması veya fark etmesi kolay olmuş.
    - wildifire campain ise ana görevler, yine önceki operasyonlardaki gibi. henüz çok bakamadım için farklı noktada dikkatimi çeken bir şey yok.

- operasyon sadece görevler getirmiyor tabi. yeni operasyon haritaları olarak yine topluluk haritaları belirlenmiş. ayrıca nuke de remastered olarak operasyon haritası olmuş. nuke kısmına değineceğim birazdan. operasyon haritalarından tabi en dikkati çeken mikla haritası. türkiyede geçiyor zira. ayruca tulip ve santorini da dikkat çekenler. tulip amsterdam'ı andırıyor. santorini çok meşhur bir topluluk haritasıydı ve santorini de ismini aldığı gibi yunan adasında geçiyor.

- operasyon haritalarının tam listesi şöyle: cruise (bir cruise gemisinde geçiyor, hostage haritası), coast (bir italyan sahilinde geçiyor, bomba haritası), empire (new york'da depo bölgesinde geçiyor, bomba haritası), mikla (türkiyede geçiyor, bomba haritası), nuke (remastered), santorini (yunanistanda geçiyor, bomba haritası) ve tulip (hollanda da geçiyor)

- operasyon boyunca düşecek silahlar cobblestone, cache, overpass, gods and monsters, chop shop, ve rising sun koleksiyonlarından olacak. yani teorik olarak dragon lore düşürme şansı var. *

- tabi operasyonla birlikte yeni gelen silahlar ve bıçaklar var. yeni gelen silahlar 16 adet. burdan bakabilirsiniz. öyle aman aman güzel bir silah dikkatimi çekmedi, nova hyper beast enteresan olmuş.

- operasyonla birlikte gelen yeni bıçak bowie knife. huntsman knife'ın incesi, falcihon knife'ın tırtıklısı gibi bir tabir görüntüyü anlatabilir. şu an muhtemelen bıçağı binlerce dolar verip alıp animasyon videosu çeken var mı bilmiyorum. animasyonu için biraz beklemek gerek.

- ve gelelim nuke haritasının yenilenmesine. benim için bu operasyonun en önemli yeniliklerinden birisi, zira nuke çok sevdiğim bir harita. nuke haritasındaki yenilikler şu şekilde:

i) harita görüntüsü yenilenmiş. gözüm henüz alışamadı fakat atıyorum dust 2 ile nuke yan yana durunca nuke 2'nin görüntüleri böyle daha farklı geliyor. kullanılan teknik vs. de değişmiş galiba. muhtemelen bütün cs haritaları bu şekilde evrimleşecek.

ii) haritanın ct side olma özelliği azaltılmaya çalışılmış ve haritada yeni bölümler eklenmiş. örneğin vent artık t şeklinde değil, s şeklinde. yani iki taraflı çıkış yok. b tarafındaki vent girişine sterilizasyon odası eklenmiş, toksiğin yeri değişmiş. silo'ya çıkmak için artık zor bir atlayış veya boost gerekmiyor. ayrıca heaven/catwalk devamındaki merdiven silo'ya kadar gidiyor.

silo'ya yapılan değişiklik özellikle t tarafın dışarı hakimiyetini arttıracak düzeyde.

iii) bazı farklı düzenlemeler de var mesela a bombalama alanına bir tümsek eklenmiş, duvarlara bölge isimleri yazan tabelalar eklenmiş. tabi bunlar dışında olup henüz gözlemlemediğim yenilikler de olabilir. zira operasyon çok yeni.

• görevleri yapacak adam yok ekleyin de oynayalım

http://steamcommunity.com/id/blowtorch13
  • gece tuvalete kalktım. reddite bakayım dedim. 10dklık taze güncellemeyi yakaladım. kutuyu da sattım 20den

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • rip dragon lore
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

rip dragon lore

Niye hocam ya

• -Rusher- kullanıcısına yanıt
    ya da şöyle olabilir cbble kolleksiyonu geldi diye dlore sahipleri panic sale yapar uzun vadede alan gene kazanır :D
  • görevler bir tek bende mi ingilizce yazıyor?
  • -Rusher- kullanıcısına yanıt
    Çıkar bi dlorede zengin olah
  • Kasa sadece jetonu olanlara düşüyor değilmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

Çıkar bi dlorede zengin olah

Elbet birgün oda olur be panpa

• Bi kasa dusuremedim yahu. Revolver cikiyor surekli
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.