Şimdi Ara

Operasyon yaban ateşi (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
0
Favori
7.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • DUKES kullanıcısına yanıt
    Dünya bu forum uzerinde ibaret değil.Bir sürü oyun sitesi bir sürü oyun youtuberlari var hepsi bilgilendiriyor zaten. 2-3gundur ayni seyleri yazip duruyorsun yok hazircilar az arastirin zaten hersey yaziyor diye alayci bir sekilde herkesin mesajlari alintiliyorsun.Bende bu durumun aynisini önceden seninde yaptigin konuyu gösterdim arastirmamissin internetten direk konu açmışsın.Tabi hemen kişilik karakterini gosterip hakaret etmissin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne oldu bulamadın mı detaylı yazılmış bır konu yoksaKorkma almıcam ıtemını kucuklerımın parasını yemem
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DUKES

    Ne oldu bulamadın mı detaylı yazılmış bır konu yoksaKorkma almıcam ıtemını kucuklerımın parasını yemem

    Ben sana konu filan mi var dedim.Sen niye internetten arastirmadn dedim herkese öle diyorsun çünkü. Ama hala anlamak istemiyorsun yada kapasiten yok anlamak için



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi easypeasy -- 2 Mart 2016; 16:11:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arastırmadıgımı nereden bılıyorsun sen?Ben bu konuyu araştırdım hemde günlerce, haftalarca her kafadan bır ses cıkmıs.Kımısı böyle kımısı oyle demıs.Ne dogrulugu var ne gerceklıgı.Haftada sınırsız kasa düşüyor dıyen bıle var.Hatta ıtemın yaptığın kıll ıle doğru orantılı oldugunu soyleyen bıle var.Level atladıkça kalıtelı ıtem geldıgını söyleyenlere zaten ne demelı kım bılır.Bende o zaman konu açtım sordum ama yınede bılgı sahıbı tam olamadım.En doğrusu kendım deneye deneye takıp ederek ogrendım ve yazdıklarım %100 doğru bılgılerdır.

    Sımdı sen bana burada atıp tutuyorsan eger bana bırseyler ogretmıs, katmıs olman lazım.Ne yazmışsın ne soylemıssın anca lak luk bos bos muhabbet yapıyorsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DUKES -- 2 Mart 2016; 16:24:17 >
  • bana geçen hafta düşen five-seven neon kimono'dan (net 38 lira) sonra drop konusunda artık pek ümidim yok açıkçası. yalnız bir tane para edecek drop geliyor diye biliyorum zira.
    hoş 15 lira da iki kasadan gelmişti ilk hafta, ticket parasını çıkardık haliyle ama insan bir dragon lore falan istiyor işte...
  • Arkadaşlar yeni konu açmadan burada sorayım dedim. Ben ranked oynuyorum ancak oynadığım oyuınların istatistikleri jetonuma yazılmıyor. Neden olabilir ? Jetonu aldığım gün attığım ilk ranked maçının istatistikleri sayılmıştı. Daha sonra hiçbir maçın istatistikleri yazılmadı.
  • Rozeti altın yapmanın bir katkısı var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir sorum olacak level atlayınca drop geliyo kesinlikle diyorsunuz ben suan rütbem korgenaral 2 kere daha level atlıyabilirim sonrasında yine level atlayacakmıyım yada dropu levelle baglantısımı kalmayacak bilgisi olan?

    gemini tarafını yapcak varsa eklesin birlikte yapalım

    http://steamcommunity.com/profiles/76561198276300740/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozysword -- 21 Nisan 2016; 10:07:18 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozysword

    bir sorum olacak level atlayınca drop geliyo kesinlikle diyorsunuz ben suan rütbem korgenaral 2 kere daha level atlıyabilirim sonrasında yine level atlayacakmıyım yada dropu levelle baglantısımı kalmayacak bilgisi olan?

    gemini tarafını yapcak varsa eklesin birlikte yapalım

    http://steamcommunity.com/profiles/76561198276300740/


    level 40tan sonra tekrar level 1'e dönüyor bunun karşlığında ise size hizmet madalyası jetonu veriyor merak etme yani level atlamaya devam ediceksin




  • HEKIR OKAN kullanıcısına yanıt
    Görüntü sadece.

    Max kazanç görev yaptığın için fazladan gelen exp

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anlamadığım bir şey var önecen haftalık toplam olarak 5-6 drop düşürme limitimiz vardı bunu neden kaldırdılar, yanlışım varsa düzeltin ama %90 böyle bir şey vardı.

    Bir de şu operasyonlardaki yeni sistem bana çok saçma geliyor ya, yani operasyonu almakla ilgili olarak, operasyonun bir önemi kalmıyor.
    Eskiden operasyonu alınca görevlerin bir amacı, bir hedefi olurdu görevlerden sonra drop olurdu bazen 1 görevde bazen 2 görevden sonra falan levele bakılmaksızın drop olurdu, şimdi görevlerin hiçbir numarası yok boş boş işler yapıyor bu Valve, operasyon jetonlarının önemini arttıracakları yerde düşürdüler.
  • kişiyi sistemin içinde tutmak için biraz da. bir avantajı düşen dropların serileri değişiyor. daha sağlam silahlar gelme ihtimali de artıyor. dragon lore da dahil olmak üzere. biletsizken düşmüyor bildiğim kadarıyla bu koleksiyonlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aktwitter

    kişiyi sistemin içinde tutmak için biraz da. bir avantajı düşen dropların serileri değişiyor. daha sağlam silahlar gelme ihtimali de artıyor. dragon lore da dahil olmak üzere. biletsizken düşmüyor bildiğim kadarıyla bu koleksiyonlar

    Vallaha bana bir keresinde biletsizken M4A1-S Nitro düşmüştü.
  • Bunlar oyunda denk geldiğim yaban ateşi jetonu olanlara düşen itemler




    bunlarda bana düşenler :(

    2 revolver kasası, 4 wildfire kasası, 1 pala kasası, 1 kroma2 kasası









  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.