Şimdi Ara

Operasyon yaban ateşi (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
0
Favori
7.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler parayı amortileyebiklirmiyim ona göre alacağım acil cevap verirseniz sevinirim
  • Kaçak Mazot kullanıcısına yanıt
    lol. bu söylediğin gerçek olabilir ama bana düşen silah paslı shotgun oldu. piyasası 1,18 tl. kriz geçirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: shizLa

lol. bu söylediğin gerçek olabilir ama bana düşen silah paslı shotgun oldu. piyasası 1,18 tl. kriz geçirdim

hepsi pahalı değil tabi ki, şans işi

buradan düşen silahları ve fiyatlarını görebilirsiniz.

https://csgostash.com/collection/The+Gods+and+Monsters+Collection
    https://csgostash.com/collection/The+Rising+Sun+Collection
    https://csgostash.com/collection/The+Chop+Shop+Collection
    https://csgostash.com/collection/The+Cobblestone+Collection
    https://csgostash.com/collection/The+Cache+Collection
    https://csgostash.com/collection/The+Overpass+Collection

• Arkadaşa glock bişey galaksi düştü 70 lira

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu droplar nasıl ve neye göre düşüyor bana anlatır mısınız? Şimdiye kadar 2 adet kutu düştü bana level aldıktan sonra mi düşüyor silah nasıl oluyor bu iş bi açıklayın
  • düşe düşe p250 düştü hay allahım
  • Aslına bakarsanız ben işin parasında değilim, ama zaten daha önce düşen silahın düşmesi de salak yerine koymak oluyor biraz. Yeni başlamışız GO'ya güzel bişeyler ver de sıkılmayalım çabalayalım 😤

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadasim coin alip hemen bana atabilir mi takas bani yiyor mu coinlerde?

• Görev yapmak isteyenler eklesin steam id : hyperx07
  • arkadaşlar ilk 2 görevi yapınca 14 saat sonra 3.görevi yapınca 22 saat bekleme süresi yedim daha 3 tane yapmama rağmen neden bukadar bekleme süresi var
  • Red___ kullanıcısına yanıt
    Her hafta çarşamba günü bir silah drop hakkın oluyor. Operasyon biletin varsa iyi koleksiyonlardan drop şansı artıyor.

• Vanguard operasyonunda toplamda 1.900 TL kar ettim drop ve case'ler ile .

Bu bakalım nasıl olcak ,

Gerçi pazarı düşürdü Boom'u 42 TL , Muhafız 10 TL ve ak 47 fronty ( well-worn) u 19 TL'ye aldım.
    Umarım fiyatlar artar

bu op'ta şimdilik kasa düştü 9 TL kazandım o kadar
  • qun4L kullanıcısına yanıt
    Kaç hesapla 1.900?

• quote:

Orijinalden alıntı: WBT Prometheus

arkadaşlar ilk 2 görevi yapınca 14 saat sonra 3.görevi yapınca 22 saat bekleme süresi yedim daha 3 tane yapmama rağmen neden bukadar bekleme süresi var

aynen

• beyler ben smdi 2tane görev yptm ne skin düştü nede kasa.Heralde skinler zaten haftada 1kere lvl aldikca dusuyormus.Bu kasayı filan nasil dusurebiliriz daha iyi. Deathmatch filan girsem d2 haritasinda düşme ihtimali filan varmi yoksa kesin operasyon maplerinde mi girmemiz lazim

• Gojowczyk kullanıcısına yanıt
    4 Hesapla ,
  • Adamlar Ataturkle dalga geciyor. Turkiye ile dalga geciliyor kebab nude calendar nedir arkadas 40 yil dusunsem aklima gelmez isin kotu yani bizim ergenlerde oynuyor bir bo* gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: MelihBalikci

Adamlar Ataturkle dalga geciyor. Turkiye ile dalga geciliyor kebab nude calendar nedir arkadas 40 yil dusunsem aklima gelmez isin kotu yani bizim ergenlerde oynuyor bir bo* gibi

Sen ne yapiyorsun minecraft b** da vatan mi kurtariyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: godforınsane

quote:

Orijinalden alıntı: MelihBalikci

Adamlar Ataturkle dalga geciyor. Turkiye ile dalga geciliyor kebab nude calendar nedir arkadas 40 yil dusunsem aklima gelmez isin kotu yani bizim ergenlerde oynuyor bir bo* gibi

Sen ne yapiyorsun minecraft b** da vatan mi kurtariyorsun?

Kardes seninle tartisip yerin dibine sokardim ama inan bana oksijen sizin gibilerde kafa yapiyor. Gerek yok :dd Anlayan anladi

• Arkadaslar cs go olayına yenı başlamama rağmen bırcok seyı cozdum bılmeyenler okusun ogrensın

Yenı gelen operasyonu mutlaka ama mutlaka alın operation wildfire cs go ana menusunden alıcaksınız 17.50tl

Bu op. alan kısıler almayan kısılere gore daha sanslı.Her hafta carsamba gunu sabah erken saatlerde drop sistemı yenılenıyor.Op. alanlar level atladığı zaman 10 kuruşluk ıtemde kazanabılır, drogen lore da kazanabılır.Almayanlar max 5tl lık ıtem kazanabılır.

Haftada sadece lvl atlayıp 1 adet silah düşürme hakkınız var bundan sonra 10lvl bırden de atlasanız 24 saatte oynasanız başka dusuremezsınız ta ki diğer hafta Carsambaya kadar.Dıyeceksınız kı 40lvl(max lvl) olan kışı ne olacak bu kışıde aynı sekılde olur sadece lvl atlayamaz ama ıtem dusurebılır.

Dıceksınız kı sureklı rekabetcı ve yenı gelen maplerde mı oynamam lazım hayır.Ne oynarsanız oynayın, ıstersenız maçın sonuncusu olun ıtem sansa bağlı olarak düşer.Dun basıt eğlence oynarken bırıne m4a4 poseydon dustuBana wildfire kasası dustu

Her hafta 1 sılah 2 kasa düşürme hakkınız var bunu unutmayın.

Bıde merak edılen konu gorevlerı yaptıkça pahali silah düşer mı düşer tabı kı.Ama bes para etmeyende dusebılır fakat yıne haftada 1 kez düşer.Bunuda açıklayayım atıyorum 10lvl sınız 11lvl olmanıza 50xp kaldı ve carsamba sabahı oldu.Baktıgınızda aynen soyle yazar sonrakı lvl 11 başçavuş + silah dusurmesı dıye yazar ekranda.Sız görev de yapsanız normalde oynasanız her turlu 50xp aldığınızda bır sılah verecektır ama sansa bağlı sılahın degerı.1lvlden 2lvl olan adamada drogen lore dusebılır

Unutmayın her Carsamba sabahı drop sıstemı yenılenır.1 sılah düşürme hakkınız oluşur.Op. almayanlarda bu hakka sahıptır ama onlar 5tl nın uzerınde item beklemesın bosuna

Bırden fazla hesap açanlar cok daha avantajlı.Atıyorum 10 steam hesabınız var.10 tane cs go alacaksınız 10 tanede operasyon alacaksınız herbırıne.Her hafta her bırıne level atlatcaksınız.Boylece iyi bir item geldıgınde herhangı bırıne tum masrafı cıkarmıs + para kazanmış olacaksınız

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.