Şimdi Ara

Opera Widget Cenneti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorsunuzki Firefox kullananlar eklentileri ile övünüyorlar ama Opera winget lerini bilmeden konuşuyorlar... Firefoxların ellerinde kalan tek dayanak eklentiler. Çünkü Opera hız konusunda kendini kanıtlamış bir browser. Gelin şimdi Opera nın eklentilerini yani Widget lerine bakalım.

Artist's Sketchbook 1.63 İndir

Paint benzeri ama daha yetenekli küçük bir grafik düzenleyici.

Stay Secure İndir

Girdiğiniz sitenin hangi browser ile daha güvenli olduğunu gösterir.

World Webcams İndir

Bu widget sayesinde dünyadaki herhangi bir şehri kameradan izleyebilirsiniz.

sxsw Music Player İndir

Bunun sayesinde Opera üzerinden müzik dinleyebilirsiniz.

True HTML Editor İndir

Küçük bir html/css test editörü.

GWhois İndir

Domain sorgulama widgeti.

Transfer Calculator İndir

Bu widget ile download ve upload hızını girerek indirmenin ne kadar kaldığını görebilirsiniz.

Password Generator İndir

20 karaktere varan zor şifreler üretebilmenizi sağlar.

Buttonmaker İndir

Güzel buttonlar oluşturmanızı sağlar.

BjustB İndir

Bu eklenti bbcode geçen tüm forum ve bloglara tek bir html ile hakim olmanızı sağlar. Böylelikle mesaj dizaynınızı her forumda sadece tek bir kodlama biçimi ile yaparsınız.

EnKoder İndir

Hızlıca yazıları decode ve encode yapmaya yarar.

RSS Checker İndir

Sitelerin RSS lerini okumaya yarar.

Project 365 Photo Viewer İndir

Resim göstericisidir.

Flash Video Downloader İndir

Youtube gibi sitelerden video indirmenize olanak tanır.

VideoWatcher İndir

Youtube ve Google Video videoalrını izlemenizi sağlar.

Video Manager İndir

Bu widget bütün büyük video sitelerinden video arayı bulup izleyip indirmenizi sağlar.

Facebook Widget İndir

Bu widget ile facebook arkadaşlarınızı görebilir mesaj atabilir ve diğer online aktiviteleri yapabilirsiniz.

Proxy Me! İndir

Taze proxy listesi artık bu widget ile kapınızda

Quick PDF İndir

PDF dosyalarını indirip yada indirmeden açabileceğiniz uygulama.

Simple Desktop Widget İndir

Basit bir masaüstü.

Password Manager İndir

Tek bir şifreyle bütün şifrelerinizi kontrol edersiniz.

Wørd - Language Analyzer İndir

Bir yazının hangi dile ait olup olmadığını sınar.

Kelime Çevirisi İndir

Türkçe ve ingilizce sözlük. Türk yapımı

Google Maps İndir

Dünyadaki heryerin haritasını görebilmenizi sağlar.

OYUN WIDGET!

Tüm widget listesi için: TIKLA

• Çok güzel özellikler ama şu kamera olayını çözemedim resim olarak çıkıyor sadece
  • Teşekkürler.

• şu herşeyde fanatik olmayı nasıl beceriyorsunuz. madem o kadar ii bir browser birşey ispatlamana gerek yok. kullan ii yanlarını paylaş isteyen deneyecektir. alla allaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: jxoch

şu herşeyde fanatik olmayı nasıl beceriyorsunuz. madem o kadar ii bir browser birşey ispatlamana gerek yok. kullan ii yanlarını paylaş isteyen deneyecektir. alla allaaa

doğru söylüyorsun ama ne alaka widget verdim sadece
  • quote:

Orjinalden alıntı: CodeWriter

Biliyorsunuzki Firefox kullananlar eklentileri ile övünüyorlar ama Opera winget lerini bilmeden konuşuyorlar... Firefoxların ellerinde kalan tek dayanak eklentiler. Çünkü Opera hız konusunda kendini kanıtlamış bir browser. Gelin şimdi Opera nın eklentilerini yani Widget lerine bakalım.

bu yüzden dedi sanırım arkadas

operada reklam engellemek için hangi eklentiyi kurmam gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi q7uicksand -- 17 Haziran 2008; 21:52:33 >
  • opera download işinde çok kötü çok yavaş indiriyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opera google sorunu
    13 yıl önce açıldı
    IOS Google Maps sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok güzeL hazırlamışsın da Firefox 4ever bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: quicksand

quote:

Orjinalden alıntı: CodeWriter

Biliyorsunuzki Firefox kullananlar eklentileri ile övünüyorlar ama Opera winget lerini bilmeden konuşuyorlar... Firefoxların ellerinde kalan tek dayanak eklentiler. Çünkü Opera hız konusunda kendini kanıtlamış bir browser. Gelin şimdi Opera nın eklentilerini yani Widget lerine bakalım.

bu yüzden dedi sanırım arkadas

operada reklam engellemek için hangi eklentiyi kurmam gerekiyor

eklentiye gerek yok sağ tık içerik engelle
    engelleyeceğin yere tıkla

• Benim en çok kullandığım bileşen

Temporary İnbox

Geçici eposta adresleri oluşturarak çeşitli forum ve sitelere üye olmakta kullanabilirsiniz. Random email diyerek oluşan eposta adresini kopyalayıp siteye üye olduktan sonra, eğer aktivasyon maili geliyorsa Check butonuna tıklayarak gelen kutunuzu kontrol edin. Mail gelmişse altta gözükecektir.
  • BELLEKTEN çok yiyor onu nasıl halletcez yaf 3 pencere açık bellek kullanımı 260,64K :( firefox 2 de ultimate ile 1-2 ye kadar düşürüyordum .. 3 de de düşüyor fakat cpu kullanımı %100 oluyor :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: quicksand

BELLEKTEN çok yiyor onu nasıl halletcez yaf 3 pencere açık bellek kullanımı 260,64K :( firefox 2 de ultimate ile 1-2 ye kadar düşürüyordum .. 3 de de düşüyor fakat cpu kullanımı %100 oluyor :S

Bende de şu an operada 3 sekme açık 70 k bellek kullanımı, firefoxta sadece gmail açık 73k belek kullanımı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadowtr

Benim en çok kullandığım bileşen

Temporary İnbox

Geçici eposta adresleri oluşturarak çeşitli forum ve sitelere üye olmakta kullanabilirsiniz. Random email diyerek oluşan eposta adresini kopyalayıp siteye üye olduktan sonra, eğer aktivasyon maili geliyorsa Check butonuna tıklayarak gelen kutunuzu kontrol edin. Mail gelmişse altta gözükecektir.

ohhhhhh beeee süper bişi bu yaaa çok teşekkür ederim. linkleri görebilmek için üye olun yazan gereksiz forum sitelerine uyuz oluyordum. bide üye olurdum istediğim link ölü çıkardı çok işime yarıyacak bu eklenti. operayı bir kat daha sevdim bugun ;)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.