Şimdi Ara

[[[ OPERA MINI 5 BETA (muhtesem!!) ]]] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
2
Favori
18.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Opera mini 5.1 Türkçe

[[[ OPERA MINI 5 BETA (muhtesem!!) ]]]

(indir) Opera mini 5.1 Türkçe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 13 Temmuz 2010; 15:45:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

Opera mini 5.1 Türkçe

[[[ OPERA MINI 5 BETA (muhtesem!!) ]]]

(indir) Opera mini 5.1 Türkçe

hemen indiriyorum

• bence opera link ve unite uygulamarıyla çok iyi ilerliyor hiç bir şekilde yedek almama gerek kalmadan format atıorum yeniden opera kuruyorum girişimi yapıorum speed dialler bookmarklar hatta arama kayıtlarım biile gelior :D evimde operayı açık bıraktıımda unite ile dışarıdan mp3lere dosyalarıma ulaşıp indirebiliorum :) p1i mide hemen tanıdı ve linke bağladı sevdim seni opera :D
  • Küçük yazı tipinde hala Türkçe karakter desteği yok. Opera boşuna çıkarmış yeni sürümü. Tek beklediğim şey küçük harflerde Türkçe karakterlerin olması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sucvceza
    Küçük yazı tipinde hala Türkçe karakter desteği yok. Opera boşuna çıkarmış yeni sürümü. Tek beklediğim şey küçük harflerde Türkçe karakterlerin olması.

kardeş senin bi yanlışın olmasın ben suan bunu operadan yazıyorum ve hem küçük harfte hem büyük harfte türkçe karakter destegi var hemde 5.0'dan yaziyorum güncellemedim 5.1'e geçmedim operada full türkçe karakter destegi var çğış
  • quote:

Orijinalden alıntı: canuygar

quote:

Küçük yazı tipinde hala Türkçe karakter desteği yok. Opera boşuna çıkarmış yeni sürümü. Tek beklediğim şey küçük harflerde Türkçe karakterlerin olması.

kardeş senin bi yanlışın olmasın ben suan bunu operadan yazıyorum ve hem küçük harfte hem büyük harfte türkçe karakter destegi var hemde 5.0'dan yaziyorum güncellemedim 5.1'e geçmedim operada full türkçe karakter destegi var çğış

Arkadaş orda küçük harf derken büyüklük olarak küçük demiş. Ayarlarda küçük orta ve büyük harf seçeneği var. Eskiden küçük yapınca program türkçe karakterleri tanımlayamiyordu. Bu sorun giderilmiş. Arkadaşta bunu belirtmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: taken21

quote:

quote:

Arkadaş orda küçük harf derken büyüklük olarak küçük demiş. Ayarlarda küçük orta ve büyük harf seçeneği var. Eskiden küçük yapınca program türkçe karakterleri tanımlayamiyordu. Bu sorun giderilmiş. Arkadaşta bunu belirtmiş.

türkçe karakter diyince ben öyle anladim evet yazi tipi boyutu var küçük orta büyük ve küçüge getirdigimizde türkçe karekterler kare kare oluyor arkadasin ne demek istedıgini anladim simdi
    ama bu büyük ekranli tlfnlar icin sikinti olur yazi normal bi tlfnun ekraninda çok aşiri ufaliyor küçük yazi tipinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the show must go on -- 15 Temmuz 2010; 7:27:22 >

• bencede öyle. Orta yazı büyüklüğü ideal gibi
  • arkadaşlar programı yükledim fakat wifiyle internete girme olayını çözemedim telefonum aino bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyclone__
    arkadaşlar programı yükledim fakat wifiyle internete girme olayını çözemedim telefonum aino bu arada.

Wi-fi li cihazda deneme sansim olmadi ama ayarlarda socket yazan yeri http yap kaydet ve programı kapatip tekrar ac belki olur.
  • Valla bu opera olmasa cepten internet çekilmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: fofo
    Valla bu opera olmasa cepten internet çekilmez

Aynen bencede. Telefonumun kendisinde opera 9.5 var ama 4 ve 5 versiyonlarinin yerini tutamiyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fofo
    Valla bu opera olmasa cepten internet çekilmez

Aynen bencede. Telefonumun kendisinde opera 9.5 var ama 4 ve 5 versiyonlarinin yerini tutamiyor.

Opera mobile mi oluyo dediğin
  • Evet opera mobile
  • 5.1 çok kasıyor
  • quote:

5.1 çok kasıyor

Işlemci frekansina göre degisiyor kasmasi fakat 4.2 hem stabil hemde baya hızlı.
  • quote:

quote:

5.1 çok kasıyor

Işlemci frekansina göre degisiyor kasmasi fakat 4.2 hem stabil hemde baya hızlı.

ama 4.2de de download manager ve ok ile gösterilen mause yok ekranda bildigim kadariyla!
    opera 5.0 da cok stabildi 5.1 i yükledigime pişmanim
  • Aynen öyle download manager yok 4.2 de. Istersen hepsini yükleyebilirsin telefona.
  • ben de epey bir süre opera 4.2 ve 5 beta kullanmıştım.

sonra UCWEB denen tarayıcıyı denedim, kullanım yönünden çok kolay ve cihazınız dokunmatikse mutlaka denemenizi öneririm
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.