Şimdi Ara

[[[ OPERA MINI 5 BETA (muhtesem!!) ]]] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
2
Favori
18.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: canuygar

yok mu ya opera mini ile opera mobilin farkini bilen

Opera mini java telefonlar için yazılmıştır. Opera mobile ise gelişmiş telefonlar için Symbian telefonlar için falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuMETALxx

quote:

Orijinalden alıntı: canuygar

yok mu ya opera mini ile opera mobilin farkini bilen

Opera mini java telefonlar için yazılmıştır. Opera mobile ise gelişmiş telefonlar için Symbian telefonlar için falan.

sagolasin kardeste aradaki fark ne?
  • opera 5 de t9destegini nasil acabilirim

e
  • arkadaslar opera mını 5beta 2nın türkce dıl destegı cıktı operanın resmı sıtesınden ındırebılırsınız BU MSJIDA YENI INDIRDIGIM TURKCE DIL DESTEKLI VERSIYONDAN YAZDIM :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the show must go on -- 20 Aralık 2009; 20:35:32 >
  • ya ben Samsung star Wi-Fi kullanıyorum opera mini'yle girdiğimde Youtube gibi sitelerden rahatlıkla video izleyebilir miyim ?
  • youtube için skyfire ı kur. t9 dil seceneği bende opera mobile 10 betada oluyor fakat daha minide nereden açıldığını bulamadım. internette ayarlar-gelişmiş sekmesinden açılıyor diyorlar ama bende orada öyle bir seçenek yok. t9 suzda çok gıcık oluyor gerçekten.
  • lg km900 de skyfire çalışırmı çalışmazsa youtube video izlenebilen başka browserlar nelerdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: frisby06

opera 5 de t9destegini nasil acabilirim

Menu > settings > advanced > full screen edit'i "on" olarak değiştir. Yazı yazılacak yerde edit'e basınca telefonun text ekranı gelecek. Burada telefonun kendi yazı ekranını kullanabilrsin. Tabi T9 u da açarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.qaya

lg km900 de skyfire çalışırmı çalışmazsa youtube video izlenebilen başka browserlar nelerdir

skyfire ın java versiyonu yok malesef olsa ilk ben indirecem zaten

Tek çözüm bolt browser şimdilik. o da 3gp formatında indirtiyor önce videoyu sonra izletiyor. Kalite kötü o yüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrah.dincer -- 25 Aralık 2009; 23:58:21 >
  • ARkadaşlar Elimde Samsung F480i İce silver var. Normalde youtube giriyorum. ancak videoya tıkladığımda bağlantı gerçekleştiriliyor daha sonra bağlantı kuruldu diyor ve bağlantı başarısız hatası geliyor. Sebebini bilen birisi varsa yardımcı olursa sevinirim.
  • YOUTUBE olayını şu şekilde K660i de çözdüm :)

Menü-> Ayarlar-> Bağlantı-> Akış seçenekleri-> Kullanılan hesap-> Yeni oluştur-> GPRS data;

isim:internet
    apn:internet
    DNS adresi:8.8.4.4
    Kimlik doğrulama:Yok,PAP,CHAP,MS CHAP,MS CHAP V2
  • bende suan stardan giriorum gayet basarili opera.
  • Tşekkürler..
  • Güzel bir program opera işi biliyor
  • Çok güzel bir yenilik oldu bir de Symbian cihazlar için Opera Mobile 10 Beta 2 var

Symbian veya Windows Mobile cihazı olanlara denemelerini tavsiye ederim.

http://www.opera.com/mobile/download/
  • Arkadaşlar merak ettiğim şeyler var opera mini hakkında yardımcı olursanız sevinirim.

Opera mini ile ne zaman bağlansam benden indternete GSM den bağlanacağını ve her zaman sorsun mu sormasın onu soruyoo. İyide ben wlan ile bağlanıyorum bana ne soruyo bu telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaRTiLuX

Arkadaşlar merak ettiğim şeyler var opera mini hakkında yardımcı olursanız sevinirim.

Opera mini ile ne zaman bağlansam benden indternete GSM den bağlanacağını ve her zaman sorsun mu sormasın onu soruyoo. İyide ben wlan ile bağlanıyorum bana ne soruyo bu telefon.

Hocam o telefonla alakalı bir şey, modeli nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: desx

quote:

Orijinalden alıntı: PaRTiLuX

Arkadaşlar merak ettiğim şeyler var opera mini hakkında yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam o telefonla alakalı bir şey, modeli nedir?

5800 XM
  • bu mesaji operadan atiyorum. gercekten cok basarili.
  • Ben de opera mini kullanıyorum.. Çok başarılı bir program.. En önemlisi 100mb mobil internet bir ay rahatlıkla yetiyor.. Skyfire, mobil internette çok fazla kbyt harcıyor!
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.