Şimdi Ara

opera'da herhangi bir şey indiremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar sorum basit.Opera'da bir program,müzik,yama,harita,oyun yani aklınıza gelecek her türlü şeyde download linkine bastığımda aşağıdaki gibi bir resim geliyor.
     opera'da herhangi bir şey indiremiyorum

• Her şeye bastığınızda böyle bir şey geliyorsa "her şeyi açmak için opera programını kullan" gibi bir seçenek işaretli. Yani program yükleyip kendi içinde açmaya çalışıyor. İndirme ayarlarınızı kontrol edin, olmazsa Opera'yı kaldırıp tekrar kurun.
  • Operayı sildim tüm dosyalarını sildim tekrar kurdum ama sorun devam etti.Ve bunu sürekli unutuyorum.Sonra indirme linkini yaz firefoxa felan uzun iş oluyor:d
  • http://mirror2.internetdownloadmanager.com/idman514.exe

downloadda bunu kullan

-----

operanın indirme aracı bi halta yaramaz,düşük hızda indirir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Macromedia -- 21 Ağustos 2008; 20:37:20 >
  • Opera benim için kâfi yeterki şu olayı nasıl düzelteceğim onu söyleyin:d
  • İstemeyerekde olsa yukarı.
  • Güncel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne yazıkki yine güncelliyorum.Yardımcı olacak biri çıksın artık.
  • Şuanda ben iddiriyorum bir sorun yok, bence operayı sil program files dan da kaldır ve yeniden kur
  • download accelerator plus bence en iyilerinden biridir dene derim
  • sil, program files daki herşeyi sil ve farklı konuma kur. bi kere buna benzer bişiy yaşamıştım.
  • Linke tıklamak yerine sağ tıklayıp farklı kaydet derseniz yükleyecektir
  • Bilindik tüm browserlar çöpeeee. MAXTHON deneyin.Kesinlikle beğeneceksiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: J.Jonah Jameson

Linke tıklamak yerine sağ tıklayıp farklı kaydet derseniz yükleyecektir

çözümün burada.

tabi bu geçici çözüm, kalıcı çözüm içinse bir fikrim var, şunu deneyebilirsin :

araçlar > tercihler > gelişmiş > indirmeler bu kısıma gel ve listede * seçiliyken düzenleye bas. etki balıklı yerden "dosya indirme penceresini aç" seç. okeyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowtr -- 26 Ağustos 2008; 12:07:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.