Şimdi Ara

Opera 10.51 ADETA UÇUYOR! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
639
Cevap
4
Favori
29.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BlackRap

Yeni yükledim bence gayet güzel birde bir şey soracağım yazdığımda ingilizceye göre olduğundan yanlış yazılmış gibi kabul ediliyor altta kırmızı çizgi oluyor nasıl düzeltilir?

Cevap yazdığın bölüme sağ tıkla ve yazım denetimini kapat
  • @BlackRap
    yazdığınız yerde sağ tıklayıp yazım denetimi yazan yerin yanındaki tiki kaldırın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugur851

sahadan ve mackolik açılmıyor bende

Ben de aynı sorunu yaşıyorum..Çözümü yok mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Sky -- 26 Mart 2010; 21:57:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vi®tue

quote:

+1
  • Bende yavaş yine ya benim pcde mi sorun var acaba
  • kaç senedir opera kullanıyorum ilk defa DH'e girmekte sorun çekiyorum. ne forum ne de site açılıyor.
  • çok sevdım ben operayı
  • opera ismini ne zaman duysam süper hızlı..uçuyor..ama indirip..denediğim zaman..firefox..daha hızlı..yada aynı seviyede..
    tabi bide java problemleriyle karşılaşıyorum..bu hızı neye göre değerlendiriyolar..anlamış değilim..
  • Burda yukarıdaki DH logosunun üstünde yarım sayfalık boşluk çıkıyor bazen sizde de var mı böyle bir sorun, yoksa içerik engellemeden mi kaynaklanıyor?
  • @kurup da verim alamayan arkadaşlar:
    emin olun sizin ayarlarda ya da pc de bir sorun var.
    Bu kadar kişi kurup da çok hızlı olduğundan bahsediyor.
    bir süsür arkadaş "firefoxu sildim" derken sizin "kurdum çok yavaş" demeniz epey bi fanatiklik kokuyor.

bence önce pc yi güzel bi taratın sonra tekrar temiz bir kurulum yapıp deneyin.
  • Videoları nasıl indireceğiz, IDM var Opera'yla kullanamıyorum.
  • Video indirmek için eklentiye veya ek programa ihtiyacınız yok.

videoyu izlerken yeni bir sekme açın ve adres satırına opera:cache yazın.
    gelen ekranda video uzantılarını işaretleyip "listele" deyin.
    Cache bellekteki tüm videolar listelenir. (şu an izliyor olduğunun linki de orda olacak)
    sağ tıkla ve "hedefi kaydet" de yeterli.

tüm sitelerde bu yöntemle resim, müzik, video indirebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe

quote:

Orijinalden alıntı: vi®tue

quote:

+1

sahadan ve mackolik aynı site ve bu siteyi kuranların zannedersem asp sayfasının sadece internet explorer ve firefox icin acılmasına izin vermisler..
    tabi bu sadece benim tahminim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meco -- 27 Mart 2010; 9:55:15 >

• üç,dört seneden beri opera kullanıyorum.ne denediysem operanın yerini tutmadı.hatta o kadar alışmışımki ,başka bir pc de 1 saat kalacak olsam önce operayı kuruyorum.yeni sürümü kurdum ama şu siteye girerken şifre tuşu kaybolmuş.hani solda,en üstte bi tuş vardı.birde açık sayfa adı en üstte başka bir renk çıkıyordu,şimdi o rengide tutturamadım.hani orta tuşla üç,beş yer açınca ,en üstteki link adlarında açık olan sayfa linginin rengi farklı olurdu. yazı biraz karışık oldu,umarım anlatabilmişimdir.
  • @necmi42

-Bahsettiğiniz buton için:

--- Sekme çubuğuna sağ tıklatın > Özelleştir > Görünüm'ü seçin
    --- Düğmeler sekmesinde Tarayıcı bölümüne tıklayın
    --- Aradığınız buton anahtar butonu. Onu tarayıcının istediğiniz yerine sürükleyin.

Opera görünümü özelleştirme konusunda oldukça esnek. İstemediğiniz butonları kaldırabilir, mevcut butonların yerlerini değiştirenbilir, yeni butonlar ekleyebilirsiniz bu şekilde

-O bahsettiğiniz renk şu mavi renk mi?

Opera 10.51 ADETA UÇUYOR!

Eğer öyleyse, bence Opera'yı kaldırıp tekrar yükleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TripsinojeN -- 27 Mart 2010; 10:38:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: meco

Hürriyet video sorunsuz bir sekilde acılıyor, acamıyorum diyenlerde bir sorun vardır mutlaka.. mynet okey icin sifre verirseniz ondada bakarım sifrem olmadıgı icin giremedim oraya..

Kullandığın skinin adı ne? güzelmiş..
  • Arkadaşlar mesaj yazarken mesajın altında kırmızı bir çizgi oluyor.. Bunu nasıl düzeltebilirim ?

Teşekkürler şimdiden..
  • quote:

Orijinalden alıntı: meco

Hürriyet video sorunsuz bir sekilde acılıyor, acamıyorum diyenlerde bir sorun vardır mutlaka.. mynet okey icin sifre verirseniz ondada bakarım sifrem olmadıgı icin giremedim oraya..

Hürriyet videoda sorun yok hürriyetwebtv de sorun var..
  • super otesi bisiy olmus yav bu surum

ucuyorrr
  • @QUAD

yazı yazma alanına sağ tıkla ve yazım denetimindeki işareti kaldır.
    Ama sana tavsiyem yazım denetimi kalsın, türkçe sözlüğü indir. o zaman türkçe olmayan kelimelerin altını çizip uyarıyor yanlış yazdın diye.

sağ tıkla yazı alanına ve sözlükler e gel ve açılan menüden "sözlük ekle/çıkar" yaparak Türkçeyi indir
    3 mb. bişey olması lazım.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.