Şimdi Ara

OpenAI GPT-3 Çevirisi Nasıl Yapılır ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
11.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • connect455 C kullanıcısına yanıt
    Yav erol yürü git, seni ciddiye alan mı var? Sen bu forumda anca dalga konusu olursun artık.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Daha önce başka konuda söyledim tekrar söylüyorum. Bu sanal ortam dışındaki hayatın hırsızları bile kendisini görüntülemek isteyen muhabirlerden kaçınmaya çalışır, utanır. Bu ortamın hırsızlarında o bile yok. Yazık vallahi.

  • Arkadaşlar sizin gibi boş boş uzun bir metin yazmak yerine şunu yazacağım. Yazdığınız yazılara bir bakın ve konu başlığına bir bakın "OpenAI GPT-3 Çevirisi Nasıl Yapılır ?" konu başlığı adı altında konu sahibine her hangi katkıda bulundunuz mu? Yazdığınız uzun yazılar konuya gram katkısı bulunmuyor ve etik değil.


    Aşağıdaki metin ise boş boş yapanlar için, okumak isteyen okusun..

    Hazırlanan bu API derin öğrenme teknolojisi ile gelişimini sağlıyor derin öğrenme mantığını bilmiyorsanız aslında bir cacıkta bilmiyorsunuz mesleğiniz statünüz veya yaşınınız ne olursa olsun bu konuda bir şey bilmiyorsunuz o kadar yani. Bu API ilk önce beslenmeli yani ona yardımcı olmalısınız kütüphanelerini gramerlerini vereceği tetiklemelerin neye göre yapıldığını bilerek hazırlamalı zenginleştirmelisiniz. Yapımcısı, al kardeşim bu bir çeviri yazılımı demiyor bunu siz diyorsunuz SİZ! Sadece çeviri amaçlı yapılmış bir yazılım değil oyunda kullanmak istiyorsunuz fakat kullanmayı bilmiyorum diyen çok ama eleştiri yapma hakaretinde bulunuyor yani neyi eleştiriyorsun kullanmasını veya yazılımı tamamen bilmiyorsun neyine kardeşim ya, niye vaktini böyle boş yazarak harcıyorsun bu programla akademik çalışmalarda kullanan veri analizi yapan var gelmiş oyunda işe yaramıyor deniliyor. Devam edin doldurun formu bakalım işe yarayan bir yazı çıkacak mı görelim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AssetGroup -- 10 Nisan 2021; 11:27:12 >




  • @BarisBlt61 sanal alemde ne hırsızlığı ulan, profil resmine koyduğun karakteri sen mi yaptın? hayır yapmadın. HIRSIZSIN!


    Ne hırsızlığından bahsediyorsun, en azından senin gibi dansöz değil. yüzü var açıkca gelip ben burdayhım ne konuşuyorsunuz diyor.


    Hırsızmış, senden ala hırsız mı var! başkasının yaptığı resmi kendi profiline koyacak kadar alçalmışsın! HIRSIIIIIIIIIIZZZ.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yabqu22 -- 10 Nisan 2021; 11:33:28 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: connect455

    Bu mesaj silindi.

    @zartzurt456 robin hoodtur. aksini iddaa eden anonimdir

  • Korsan oyun oynamayı hırsızlık olarakta görmeyen insanlardan beklenen bir davranış bicimi şaşırmadım Sorsan hepimiz müslümanız...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TackleBarry kullanıcısına yanıt

    Korsan oyun oynamayı hırsızlık olarak görmüyorum. emek çalmak olarak görüyorum. yanlış birşey tabiki. Başkalarının hazırladığı fotoğrafları profil fotoğrafı yapıp iş oyuna gelince duyar kasmaktır görgüsüzlük iki yüzlülük. ne fark var demeyin, aynı b.kun laciverdi ikiside.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: yabqu22

    @BarisBlt61 sanal alemde ne hırsızlığı ulan, profil resmine koyduğun karakteri sen mi yaptın? hayır yapmadın. HIRSIZSIN!


    Ne hırsızlığından bahsediyorsun, en azından senin gibi dansöz değil. yüzü var açıkca gelip ben burdayhım ne konuşuyorsunuz diyor.


    Hırsızmış, senden ala hırsız mı var! başkasının yaptığı resmi kendi profiline koyacak kadar alçalmışsın! HIRSIIIIIIIIIIZZZ.

    "Sanal alemde ne hırsızlığı ulan"


    devamını okumaya kalkmayın devamı daha komik :)


    50 milyon vatandaşın mernis kimlik bilgileri hırsızlığı falan da fasafiso canım, ucu size dokunmadan ne nedir çözemezsiniz.. onun için de hayatı tecrübe etmen gerek. bu yaşında ne hacet tabi..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barisijenn -- 10 Nisan 2021; 12:43:41 >




  • Eser Sahibinin İzni Olmadan Eserin Umuma Arzedilmesi ve Yayımlanması Suçu

    Fikri ve sınai haklar ceza mahkemelerinde en çok yargılanan suçlar bu başlık altındaki suçlardır. Eser, ister alenileşmiş olsun isterse alenileşmiş olmasın, her iki halde de başkasına ait eserin umuma iletilmesi veya herhangi bir şekilde yayımlanması eser sahibinin iznine bağlıdır.

    Eser sahibinden izin alınmadan yapılan her türlü yayın fikri mülkiyet suçlarının oluşmasına neden olur.

    Bir eseri, icrayı, fonogramı veya yapımı hak sahibi kişilerin yazılı izni olmaksızın işleyen, temsil eden, çoğaltan, değiştiren, dağıtan, her türlü işaret, ses veya görüntü nakline yarayan araçlarla umuma ileten, yayımlayan ya da hukuka aykırı olarak işlenen veya çoğaltılan eserleri satışa arz eden, satan, kiralamak veya ödünç vermek suretiyle ya da sair şekilde yayan, ticarî amaçla satın alan, ithal veya ihraç eden, kişisel kullanım amacı dışında elinde bulunduran ya da depolayan kişi hakkında 1 yıldan 5 yıla kadar hapis veya adli para cezasına hükmolunur (5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu md. 71/1).



    peki sizin yaptıgınız yamalar hırsızlıkmı degilmi bir cevap verinde elalem dansöz görsün 





  • @BarisBlt61 O zaman yamalar hırsızlık değildir demeyeceksin işte. sen güzel dansöz olursun, bir öyle bir böyle konuşuyorsun. Sorduğum soruya cevap veremeyecek kapasitede kıt bilginle burada yalakalık yapmak için ona buna çamur atıyorsun. Hazırlanmış yamalardan bir kısım çalmak hırsızlık. oyunları korsan oynamak hırsızlık. kişilerin kimlik bilgilerini çalmak hırsızlık. Ama eser sahibinin izni olmadan oyunlarına yama yapmak üstüne bunu satmak yasal. Başkalarının ürettiği görsel sanatları, resimleri alıp kendi bilgisayarında profil fotoğraflarında kullanmak yasal.


    Asıl senden komiği yok ulan. Bulunduğu kabın şeklini alır örneğine en iyi cevapsın. akışkansın cıvık cıvık bişeysin. Bu arada yaşım 26 canısı 18 oldun mu sen? Önce kendinizle çelişmeyi bırakın yeter bu kadar rezil olduğunuz. hangi yüzle gelip de burada millete ahkam kesiyorsun. azıcık utanma olsa siz de burda hırsızlık muhabbeti yapmazsınız. Sizden ala hırsız yok çünkü. hırsızlığı geçtim yaptıklarınızı yasal gösterecek kadarda utanmazsınız. Şimdi aklı mantığı olan yorumları okusun. beb mi komiğim bu mu komik. takdir vatandaşın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yabqu22 -- 10 Nisan 2021; 13:5:2 >




  • zartzurt456 kullanıcısına yanıt
    hocam geciniz bu fuzuli isleri yok mu bir icraat

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yardım istedik kavga muhabbetine döndü konu :d
  • quote:

    Orijinalden alıntı: furkancetinkol

    Yardım istedik kavga muhabbetine döndü konu :d

    Yoksa bu konu kavga ettirimde izlim taktiğimiydi :D

  • StRonK kullanıcısına yanıt

    Konuya 2 tane animustan 1 adet apex çeviriden adam göndermişler kavga gürültü olmaması imkansız. Bu arkadaşların daha kimseye bir faydası olduğunu görmedim.Her önüne gelene hırsız,beleşçi ve ölücü falan diyorlar sonra başka konuya geçiyorlar.Ama dikkatli olun sakın arkadaşlara yanlış bir şey yazmayın sevgili mod pusuda bekliyor uzaklaştırma atmak için :D çok kıymetli insanlar animus ve apex çeviri :D




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBDF46633 -- 11 Nisan 2021; 11:7:7 >
  • O kimseyee bir faydası olduğunu görmedim dediğin kişilerden biri Said (HK 47) değildir umarım. Ki değilmiş. Öyleyse sıkıntı yok.


    Saidle Zartzurtu aynı kefeye koyanlar varsa şunu diyeceğim sadece; biri Ronaldo diğeri amatör küme futbolcusu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adol125 -- 11 Nisan 2021; 17:29:28 >
  • furkancetinkol kullanıcısına yanıt
    Rdr 2 olayında Türk oyuncular kendi topuğuna sıktı artık adam akıllı yama çıkmaz millette birbirini yemeye devam eder

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adol125 kullanıcısına yanıt

    Hayır dediğiniz kişi değil animus 1 adol animus 2 takleberry apex 1 barış 61. Başka kimseden bahsetmedim :) engelleri kaldırmanız güzel bir şey . Animus gibi grupların zaten kendi destekçileri veya kemik kitle dediğimiz oyuncuları var . Gpt3 çeviri ,yaması gelmeyecek veya geç gelecek oyunlara ulaşmak için çok iyi oluyor . Aslında istisnalar haricinde birbirlerine zararları yok hatta destekliyorlar birbirlerini oyuncuların ihtiyaçlarını karşılayarak.Kesinlikle Said bey hakkında bir şey demedim yani. Sadece şirketini ve cyberpunk2077 Türkçe dil desteği sağladıklarını biliyorum. Şimdi konudaki yorumlarını da okudum , bildiği bir sektörde bir çeviri aracı hakkında düşüncelerini dile getirmiş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBDF46633 -- 11 Nisan 2021; 15:50:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız ben hiçbir çeviri grubuna bağlı değilim. Bildiğim kadarıyla Anıl'da değil. Benim için sixth sense ile animus arasında bir fark yoktur mesela. İkisine de eşit mesafedeyim manasında. Diğer arkadaş da anonymous'da çevirmen. Eskiden apexde olduğu doğru ama apex dağılalı asır oluyor. Kaldı ki benim 2 mesajım konuda, ikisi de aynı minvalde. Bir de tartışma çıkaracak ne mesajımı gördünüz konuda? Siz yazdığınızda sadece bir mesajım vardı, diğer mesajı da sizden sonra attım ve siz açıklamanızı yaptıktan sonra da düzenledim. Bu yaptığınız resmen adın çıktı dokuza inmez sekize demekle eşdeğer.


    Bu arada Said cidden haklı olabilir iddiasında. O çevirilerin gpt-3 olmama ihtimali olma ihtimalinden çok daha fazla. Kesin öyle demiyprum yanlış anlaşılmasın. Bildiğim kadarıyla openai size sadece 300 bin token sunuyor. Ondan sonrası ücretli. O 300 bin tokenle de yüzbinlerce hatta milyonlarca kelimelik bir oyunu çevirmeniz imkansız. Ayrıca bedava kullanım için sadece bir kaç ay veriyor. 3-4 ay gibi bir süre diye duymuştum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adol125 -- 11 Nisan 2021; 17:28:16 >




  • Bir ara bende bu konuyu araştırdım ingilizce bile bir şey bulamadım millet mantığını anlatıyor onu biz de biliyoruz göster bakalım bir metni nasıl çeviriyorsun ama onu göstermiyorlar ben de bu yüzden bu olaya şüpheli bakıyorum. @zartzurt456 nın şüpheleri ortadan kaldırması için bir video çekip olayı açıklaması en mantıklısı ama bizim millet bilgi paylaşımı yapmaktan hoşlanmaz tek ben bileyim ister. Kendisinin açıklaması 1tb lık veriyi işlediği ama bu veriyi nereden buldu ve nasıl işliyor çevrimdışı kendi makinesinde yapay zekala mı yapıyor bunun için nasıl hızda bir sistem lazım ssd işlemci falan ne olmalı :) bence %30 doğru söylüyor %70 kolpacı :) hadi bir video çekte merakımızı gider.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.