Şimdi Ara

OpenAI GPT-3 Çevirisi Nasıl Yapılır ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
11.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EbUbeyde

    Bu mesaj silindi.

    Korsan sürümde çalışmayabilir.Latife bir yana yanlış forum sanki.

  • sinnerclown kullanıcısına yanıt
    Giris yaptım meger konuyuda degistirmis giris yapınca.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Başlığa bakıyorum nasıl yapılır? İçine giriyorum gpt3 yapıp bizlere sunanlara hakaretler.


    Tam bir komedisiniz. Bu adamlar sizlerin yapamadığını türk oyunculara sunuyorlar. Aylar yıllar bekletmeden yapıyorlar mı yapıyorlar.


    Ne yöntem kullandığı nasıl kullandığıyla ben ilgilenmem ama çalıyor diyenlere söylüyorum bunlarda olup çeviri gruplarında olmayan çevirileri nasıl yaptılar o zaman?


    Cevap çok basit açıklamak istemiyor da olabilirler kendileri toolda geliştirmiş olabilirler. Önemi yok bu adamlar bize bu hizmeti ücretsiz olarak veriyor ve sunuyor.


    Çevirinin kalitesinin kötülüğü , yok işte şudur budur. Çalmıştır o bu şu boş işler. Adam sizler gibi aylarca bekletmiyor tamam çıkaralım diyor 1 haftaya 2 haftaya yama önünde indir oyununu türkçe oyna. İsteğin onay alırsa.



    Son olarak bu kişileri gpt - 3 çeviri yapanlara ne kadar laf ederseniz edin biz Türk oyuncular olarak onların yamalarını seve seve bayıla bayıla kullanıyoruz. Türkçesi mi kötü evet bazı cümleler problemli çıkıyor ama anlıyorsun değil mi diyorsun burada muht şunu demek istiyor ve görevini yan görevini görev içlerini yapabiliyorsun. Diyelim bir cümle çok mu sıkıntı anlamadın mı? Diğerini anlarsın sorun değil. Çoğu kişinin hiç ingilizcesi yok zaten hiç anlamıyor ve türkçe yama nasıl olursa olsun öyle kişileri için nimet. Ben çat pat anlasamda anlamadım kelimeler olduğundan kullanıyorum. Forumda türkçe yama isteyene ing öğren kardeşim diyenler bile var. Neyse zaten oralar uzun konu.


    Zartzurt hocayı rd2 yle tanıdım, diğer arkadaşları da daha sonra. Aylarca malum gruptan öyle yama böyle yama yok yapamadık hikayesi şöyle openaısi çıkacak bekleyin, yok ücretli olacak şu kadar olacak derken ŞAK diye yapıştırdı saolsun yamayı gördü herkes. Bundan sonra bilmiyorum bir gün öğrenebilir miyim nasıl yaptıklarını ama öğrenirsem aynı metodu türk oyuncular için bende yapmayı düşünürüm.



    Forumdaki çeviri gruplarının yancılarına: Laf etmeden önce bu adamlara girip nete bir bakın çıkardıkları tüm yamaların karşılığı var mı diye. Çoğu türkçe yamanın türk çeviri gruplarında karşılığı yok. Adamların işini beğenmiyorsanız kullanmazsınız. Laf yapmaya gerek yok. Sen laf yaptın diye biz bu yamaları kullanan kişiler olarakta yamaları silecek veya bundan sonrakileri indirmeyek olayımız da yok. Çıkardıkları tüm oyunları sırf türkçe nasılmış diye indirip oynuyorum şahsen. Hiç sarmayacak oyunlar bile sarıyor bazen.



    Bu işi yapan arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sırf bu gibi mesajları yazmak için bu foruma kayıt oldum.

    Umarım bu işlere daha sıkı sarılır. Çeviri gruplarını görmezden gelerek yeni çıkan oyunlar için makine çeviriler çıkarmaya devam edersiniz. Türk oyuncular olarak sizleri seviyoruz. Etiket için özür diler iyi günler iyi çalışmalar dilerim.

    @zartzurt456 @sinnerclown @Team NINJA


    @unknownelement @swathack


    Etiketleyemediğim ve ayrıca bu işte bir projesi olan sizlere de teşekkürler.

    @ibomen111 @mamilim90 @Ceasser @herofahri @giga1974 @yusufken3




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xMFIx -- 28 Nisan 2021; 15:50:12 >




  • gpt3 kullanarak yapamazsın o ücretli bir araç amazonun kendi toplu çevirisini kullanabilirsin yakın zamanda nasıl kullanabileceğini anlatacak bir konu açacağım tek sıkıntısı özel isimleri çevirebiliyor onun da çözümü basit bir şekilde çözülüyor

  • delidolubirisi kullanıcısına yanıt
    Bekliyorum o zaman

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • xMFIx kullanıcısına yanıt

    Gelmiş yine boş bir fake.

  • Adam elinize verip gönderiyor. Hala yazmaya devam ediyorlar. Doymadınız mı kırbaca? Teknolojinin nimetlerinden yararlanmak lazım.


    zartzurt456 çeviri yapıp kuruş almadığın için sana teşekkürler. Darma duman ettin şu aç gözlü para düşkünlerini. Bu ülkede para ile oyun çevirisi satmak kara bir lekedir. Resmi çevirilere lafım yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afachan -- 30 Ağustos 2021; 13:56:54 >
  • Yapay zeka nedir? yapay zeka nasıl eğitilir? arkadaş erişimi nasıl aldınız? ne için aldınız? yazılanları okuyorum acaba diyorum bende mi bir tuhaflık var. yapay zekayı eğitirsiniz arkadaşlar. yani öğrenir ve sonra mantık yürütür hale getirirsiniz. hadi saçmaladınız bari yazılanlardan sonra bari 3-5 video izleseydiniz.


    Yapay zekaya verirsin binlerce ingilizce-türkçe çeviri o öğrenir ve daha önce öğrendiği örneklere göre çeviri yapar. erişimim var ben yapamadım demek nedir? demek ki sen boşuna erişim almışsın.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.