Şimdi Ara

opelin yeni SUV'u MOCHA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
6.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • fiyat ne olur ? sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: evilonthemove

tavandaki çıtaları ve alt kısmdaki siyah kaplamaları çıkar,bide aracı biraz alçalt.al sana yeni corsa ahanda buraya yazdım!

aynen katılıyorum :)

Orijinalden alıntı: evilonthemove

tavandaki çıtaları ve alt kısmdaki siyah kaplamaları çıkar,bide aracı biraz alçalt.al sana yeni corsa ahanda buraya yazdım!

Aklıma direk "Organize İşler" Filmi geldi
    Şimdi bakıyorum vatandaş 1.2-1.6 motorlu,4x2 yerden biraz yüksek araçları SUV diye satıyor. Kullanım ise normal araçlardan her türlü kötü.
    Halkımızda bunları alıp SUV la dolaşıyorum diye caka satmaya çalışıyor.
    Firmalar bunu gördüğü için Duster .Yeti, Moccha ,Juke vb araçlarla piyasadan pay kapmaya çalışıyor.

Orijinalden alıntı: buarbu

Eskiden SUV dendimi heybetli, güçlü motorları olan,bagajda kamp malzemeleri taşınan araçlar akla gelirdi.
    Şimdi bakıyorum vatandaş 1.2-1.6 motorlu,4x2 yerden biraz yüksek araçları SUV diye satıyor. Kullanım ise normal araçlardan her türlü kötü.
    Halkımızda bunları alıp SUV la dolaşıyorum diye caka satmaya çalışıyor.
    Firmalar bunu gördüğü için Duster .Yeti, Moccha ,Juke vb araçlarla piyasadan pay kapmaya çalışıyor.

bunlar suv değil crossover olarak geçiyor hocam, aslında mantıksız araçlar değil yerden daha yüksekler, hafif arazide normal binek araçlardan daha başarılılar yani o kadar da kötü sayılmazlar. bende crossover düşünüyorum açıkçası suv gibi hava atarım derdinden çok ufak aileler için bence normal binek araçlardan daha iyi bir seçim. ha tabi duster ciddi suv özentisi gibi juke ise ailelere uygun değil ama yeti ve asx bence tam aile aracı.

• bu araç crossoverdır evet. doğan'ın dediği gibi corsa platformuna inşa edilmiş. tipi kötü diyenler olmuş. bence hiç fena sayılmaz.

fakat motor seçenekleri kötü. karşısında, nissan'ın vergi avantajı olan ekonomik 1.5 dci motorlu; QQ'su varken; dizelde 1.7 motor sıkıntı. 1.6 ile bu araç adamın iliğini kemiğini sömürür. 1.4'ten bahsetmiyorum bile. piyasada tutmuş bir qq varken kimse bu motor opsiyonlarıyla bu araca girmez.

• Piyasaya ne zaman çıkacak acaba..?

Orijinalden alıntı: Lady GarGara

Bir MOCHA benzemiyor.

Cuk oturmuş

Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! ... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.
    opel astra
  • Opel bayisiyle bugün konuştum..
    Mokka'nın bu sene satışa çıkması konusunda endişelerim olduğunu, seneye kalacak gibi göründüğünü söyledim..
    "Şu anda Frankfurtta lansmanı yapılıyor Mokka'nın" dedi.. Ve kesinlikle 2012 son çeyreğinde Mokka'nın satışta olacağını söyledi..

"Geçen hafta bölge müdürleriyle toplantıdaydık, Mokka'nın olası opsiyon paketleri üzerine konuştuk.. Fiyat aralığı olarak da size şöyle söyleyeyim 45.000 - 65.000 olacak gibi görünüyor" dedi..
    Hem otomatik hem manuel bütün motor çeşitlerinin aynı anda piyasaya gireceğini söyledi.. Benim otomatik araç istediğimi bildiği için de öyle söylemiş olabilir bilemiyorum..

Biraz heyecanlandım açıkçası.. Aracı ilk ben denemek istiyorum dedim, bakalım şartlar uygun olursa da ilk ben test edeceğim, umarım beğenirim..
    İlegilenenlere duyurulur..:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Lady GarGara

Bir MOCHA benzemiyor.

Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.