Şimdi Ara

OPEL VECTRA C KULLANİCİLARİ bakabilirlermi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • S.a 2006 model opel vectra C aracım sanki biraz fazla yakıyor gibi geldi bana sizlere bir Danışayim dedim. Şehir içi kullanimimda 22 litrede 160 km yol kat ettim kimi zaman klimada açıktı çok olmamak kaydıyla. Yani bölünce 7,2 km de 1 litre yakmış oluyor bu araç bu arada tüple. Atiker marka tüp var araçta.

    Fabrika verisi de şehir icine 9,5 litre felan demiş bu arada ama bu zaten benzin değeridir sanırım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunademir75 -- 21 Temmuz 2017; 3:14:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhaba. Bende de 2004 1.6 var. Atiker lpg ile şehir içinde (Malatya) ortalama 10lt lpg, uzun yolda( dağ çıkıp iniyoruz virajlı bir yol) 8lt lpg yakıyor. Lpg de bazen tuhaflıklar oluyor, sanırım aldığımız yerle ilgili. Kaç depodur böyle?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracı alalı bir sene oldu bu depoyu ikinci fulleyisim( Bursa) iki araba oldugundan bunu hafta sonlari biniyoruz hani ama simdi diger arabayi satmayi planliyoruz birazda alisayim dedim araca durum böyle olunca birde daha 60 bin bakimini yeni yaptirdim biraz değer ucuk gibi geldi opetten başka yerdende hiç almadım gaz. Acaba araca yeni bindigimden agrasif surusten fark edermi? Agrasif desiysemde 15 ile 30 , 35 bn devir arasi kullaniyorum hep

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trafikte biraz çok yakar tabi ama sizinki sanki 2-3lt falan fazla yakıyor. Büyükşehirde kullanana arkadaşlar varsa onlarla kıyaslamak daha doğru olacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tunademir75

    Aracı alalı bir sene oldu bu depoyu ikinci fulleyisim( Bursa) iki araba oldugundan bunu hafta sonlari biniyoruz hani ama simdi diger arabayi satmayi planliyoruz birazda alisayim dedim araca durum böyle olunca birde daha 60 bin bakimini yeni yaptirdim biraz değer ucuk gibi geldi opetten başka yerdende hiç almadım gaz. Acaba araca yeni bindigimden agrasif surusten fark edermi? Agrasif desiysemde 15 ile 30 , 35 bn devir arasi kullaniyorum hep

    35 bin devir süpermiş...
    Ne araba ama f1 araçlarından yüksek devir çeviriyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pardon eve dönüşte yürürken yolda yazmistim onu. Ne demek istediğimi anladığınızı umuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Focus var bende 22 litre ile bugün Ankara içi trafiğinde 268 km yol gitti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 32 krs civarı lpg tuketimi d segment 1.5 ton ustundeki bir araca gore gayet ideal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 2004 model c kasa vectra kullanıyorum genellikle uzun yolda kullanıyorum aracı her seferinde ortalama yakıt miktarım 24-26 kuruş arası yakıyor klima açık yeri geliyor basıyorum yeri geliyor sakin kullanıyorum ama ortalamam bu şekilde. Bujilerini ve lpg filtreni değiştirmeni öneririm.
  • Yaklaşık 14 litre yakıt tüketimi var. Araç muhtemelen zengin karışımda çalışıyor. LPG ayarınızı kontrol ettirmenizi tavsiye ederim, o motor tamamen ekonomi odaklı. 2.0 Turbo modelleri bile 12 litreyi kolay kolay geçmiyor şehir içinde.
  • Opel çok yakar



    Sorun çıkarır



    Sat Yeni bi araba al

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opel çok yakmaz



    Sorunda çıkarmaz kolay kolay



    Satma arabanı satinca o bütçede daha araba bulamazsın



    Onun bunun lafına gelme

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Memlekete gittim hala memleketteyim.. lpg tanki 28lt felan aliyor 29 olmuyor pek. 100 ile 150 km hizla gittim hep çoğunluk.... klimada acikti kimi zamanlar bir depoyla 300 ile 350 km arasi gitti lpg ile tamamen bitip benzine geçene kadar. Yakarsa da yaksın valahi canavar. Tek sıkıntım döndükten sonra farlari degisicem cok güçsüzler önümü Zor görüyordum valahi giderken az kalsin kaza yapicaktim o yönden bir sıkıntım var şimdilik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakıtı opetten alınca bende de fazla yaktı. Genellikle total ya da ipragaz tercih ediyorum. Lpg ye geçerken stop etme sorunu vardı. Ayar yaptırıp boğaz kelebeğini söktürüp temizledim. Kelebekte iğne girecek kadar bir delik vardı orası tıkanmıştı usta açtı. Sorun da giderildi. Gösterdiğim usta arabayı sürekli düşük devirde kullanma uygun uzun yollarda spor şekilde kullan biraz. Eco motorlar devirli kullanımı sever, motor rahatlar demişti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.