Şimdi Ara

Opel Vectra A kasa Alacağım Sizce Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Ben Opel vectra A kasa 1993 1995 arası bir araç almayı planlıyorum.
    kullanan abiler kardeşler sorum size: 200 bin KM civarı 14 bin TL Civarı düşünüyorum. görüş, öneri, ve bilgilendirirseniz sevinirim sorun yaşarmıyım parçası pahalı mı?
    yakıt olarak ne kadar harcar şimdiden teşekkürler.

-Çoğu zaten LPG'li. LPG ile uyumludur ancak bir sorunu var. Aşağıdaki fotoğrafta 01 ile 08 numaralı parçalar arasındaki hortum patlayabilir. Maliyetli değildir, bantlayıp da kullanılabilir:
    https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTS7tJXr-AENxhV4eYAazH1yOLyuLPYSfHD55rd25btEJ2mZiRjfKF4oYAr

-Frenleri zayıf-orta bir araçtır.

-Bagaj hacmi 530litre, bayağı büyüktür.

-Süspansiyonları biraz serttir ancak yol tutuş olarak iyi, çevik bir araçtır

-2.0 8V modelleri 2600 devirde 170/175nm tork verdiği için alt devirlerde canlı bir araç. Dişli oranları da uzun bir araç ancak rampalarda sıkıntı çıkartabilir(5.vites 120km/h 2600rpm). Ancak düz yolda bastıkça yere yapıştığını hissettiğiniz bir araç.

-Sürüş pozisyonu yere yakın bir araç. Şöför koltuğuna oturduğunuzda aracın heryerine hakim hissettiren bir araç. Direksiyon, şöför koltuğuna göre biraz sağ tarafta kalır, değişik birşey ama rahatsız etmez :)

-Yalıtım olarak orta seviye diyebilirim. Uzun yolda motor sesi almazdı bizimki. Kapılarda fabrika çıkış yalıtım için kalın naylon gibi bir madde vardı. O zamanlar ne işe yaradığını bilmediğimiz için kapı hoparlörlerini değiştirirken çıkardık attık. Sonra hoparlör yerinden hava, kapılardan rüzgar sesi gelmeye başladı

-Farları biraz zayıf kalır.

-Diz mesafesi orta seviye ancak yanyana oturma olarak geniş bir araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi createemir -- 6 Şubat 2016; 19:22:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: createemir

2008-2013 arası 2.0i GL versiyonunu kullandık.
    -Arıza açabilir ancak yaşına göre normal karşılanmalı çünkü 20 yaşını geçmiş bir araç, parçalar ömrünü dolduruyor.

-Çoğu zaten LPG'li. LPG ile uyumludur ancak bir sorunu var. Aşağıdaki fotoğrafta 01 ile 08 numaralı parçalar arasındaki hortum patlayabilir. Maliyetli değildir, bantlayıp da kullanılabilir:
    https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTS7tJXr-AENxhV4eYAazH1yOLyuLPYSfHD55rd25btEJ2mZiRjfKF4oYAr

-Frenleri zayıf-orta bir araçtır.

-Bagaj hacmi 530litre, bayağı büyüktür.

-Süspansiyonları biraz serttir ancak yol tutuş olarak iyi, çevik bir araçtır

-2.0 8V modelleri 2600 devirde 170/175nm tork verdiği için alt devirlerde canlı bir araç. Dişli oranları da uzun bir araç ancak rampalarda sıkıntı çıkartabilir(5.vites 120km/h 2600rpm). Ancak düz yolda bastıkça yere yapıştığını hissettiğiniz bir araç.

-Sürüş pozisyonu yere yakın bir araç. Şöför koltuğuna oturduğunuzda aracın heryerine hakim hissettiren bir araç. Direksiyon, şöför koltuğuna göre biraz sağ tarafta kalır, değişik birşey ama rahatsız etmez :)

-Yalıtım olarak orta seviye diyebilirim. Uzun yolda motor sesi almazdı bizimki. Kapılarda fabrika çıkış yalıtım için kalın naylon gibi bir madde vardı. O zamanlar ne işe yaradığını bilmediğimiz için kapı hoparlörlerini değiştirirken çıkardık attık. Sonra hoparlör yerinden hava, kapılardan rüzgar sesi gelmeye başladı

-Farları biraz zayıf kalır.

-Diz mesafesi orta seviye ancak yanyana oturma olarak geniş bir araç.

çok teşekkürler hocam baya fikir sahibi oldum Allah Razı olsun. yakıt olarak abartılı kullanmadan memnun kalır mıyım? 2000 3000 arasında kullandığım da

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.