Şimdi Ara

Opel Vectra 2.0 CDX Alınırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar eli yüzü düzgün olan Opel Vectra 2.0 CDX alınırmı(120-135 bin tl bandı) kullananlar varsa yakıt tüketimi konfor kronik arıza vs. hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.

• 1998 Vectra manuel 2.0cd 136 hp kullanıyorum 325.000 km de Mart ayında İstanbul samsun İstanbul. 100 km de 6.6 litre benzin yaktı. 110 km'den sonra rüzgar sesi oluşur biraz .kotu asfalt yol sesi alır ama çok çok değil .Konfor iyidir bende alcaltilmis yaylar var . Kronik arıza dersek on yolcu airbag uyarı ışığı en ufak koltuk hareketinde yanar . Sistemden söndürmek gerekir Sürücü a sütünü biraz kalındır dikkat ister . .bendeki sw araç bagajı biraz dolu ise yol tutuş çok iyidir uzun yol yaptıktan sonra motoru hemen kapatmamak gerek .parçaları İstanbul'da kolay bulunur ama çok ufak plastik parçalar biraz zor oluyor artık .benim en çok sevdiğim ise uzun yolda yaklasik 1 saat yol yaptıktan yani lastikler isindiktan sonra 2000 CC motorun sesini dinlemektir tanıdık birinden ise bakımlı araç alinabilir . Frenleri oldukça dengelidir . Bence önce aracın ustasını bulun benim aracı goturdugum usta da vectraya bilmiyor hatta kalfa da bile Vectra var .araç rahatlıkla 160/170km saat görür ama ben uzun süre bu hızlarda kullanmıyorum . 3200 devirde verdiği 188nm tork bence aracı oldukça atak yapıyor İstanbul'da şehir içi 13 litre yakar yoğun trafikte .hayırlısı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Edit .. 6.6lt tabii ki 100 km ortalama hızda ve fazla üst hızlara çıkmadan yoksa araç ne kadar basarsan o kadar yakar benzine acımaz üst devirlerde .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chevrolet Aveo 1.4 SX
    9 yıl önce açıldı
    Laguna 1 alınırmı??
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.