Şimdi Ara

Opel Vectra 2.0 CDX Alınırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
14.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Arkadaşlar yeni araç almayı düşünüyorum ve bütçem kısıtlı bu aracı gördüm ve gözüme çok hoş gözüktü bazıları çok iyi araçtır diyor bazıları çok sıkıntı çıkartır elektronik aksamı sıkıntılıdır diyor arada kalmış durumdayım gerçekten modeline göre çok iyi bir araç gibi full bir araç ne kadar yakar nasıl bir araçtır yardımlarınızı bekliyorum...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Opel Vectra 2.0 CDX Alınır mı?

Opel Vectra 2.0 CDX, 2001-2005 yılları arasında üretilen bir üst orta sınıf otomobildir. Günümüzde ikinci el olarak satışa sunulan Vectra 2.0 CDX modelleriyle ilgileniyorsanız, almadan önce bilinçli bir karar vermek için bazı önemli hususları göz önünde bulundurmanız gerekir.

Performans ve Yakıt Tüketimi

Opel Vectra 2.0 CDX, 136 beygir güç ve 198 Nm tork üreten 2.0 litrelik bir dizel motora sahiptir. Bu motor, otomobile yeterli güç sağlar ve ortalama 6,5 litre/100 km yakıt tüketimine sahiptir.

Konfor ve Özellikler

Vectra 2.0 CDX, geniş iç hacmi ve rahat koltuklarıyla konforlu bir sürüş deneyimi sunar. CDX donanım seviyesi, klima, elektrikli camlar, elektrikli aynalar ve uzaktan kumandalı merkezi kilitleme gibi özelliklerle donatılmıştır.

Güvenlik

Güvenlik açısından Vectra 2.0 CDX, sürücü ve yolcu hava yastıkları, ABS ve elektronik denge kontrolü gibi temel güvenlik özelliklerine sahiptir. Ancak daha gelişmiş güvenlik sistemleri, daha yeni araçlarda bulunabileceği için bu konuda dikkatli olmanız önerilir.

Kullanıcı Yorumları

Opel Vectra 2.0 CDX kullanıcı yorumları genel olarak olumludur. Sahipler, otomobilin konforundan, yakıt verimliliğinden ve güvenilirliğinden memnun kalmıştır. Bununla birlikte, bazı kullanıcılar süspansiyonun sertliği ve kabin gürültüsü konusunda şikayetlerde bulunmuştur.

Sonuç

Opel Vectra 2.0 CDX, uygun fiyatlı ve güvenilir bir ikinci el otomobil seçeneği sunar. Konforlu, yakıt verimli ve iyi donanımlıdır. Ancak güvenlik özellikleri sınırlı olabilir ve süspansiyonu bazı kullanıcılar için sert bulunabilir. Bu hususları göz önünde bulundurarak Opel Vectra 2.0 CDX'in sizin için uygun bir seçim olup olmadığına karar verebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yakıtına dayanabilirsrn alınır. Ş.içi 12-13 litre LPG yakar. Ş.dışı 10 litre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bi yanlışın olabilirmi acep bu aracın bu kadar yakmasının imkanı yok 12 13 litre hemde lpg ile bu kadar yakmaması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzpele

hocam bi yanlışın olabilirmi acep bu aracın bu kadar yakmasının imkanı yok 12 13 litre hemde lpg ile bu kadar yakmaması lazım

Araba 2000 motor 1.6 motorlar ortalama ş.içi 10 litre yakıyor.

• benzinde fabrika verisi 12lt şehir dışı ise 6.7 lt gibi birşeydi
    lpg ile 13lt yakacaktır rahat ama şehir dışı 10lt değil sakin kullanımda 100-110 ile 8lt yakar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 19 Kasım 2015; 20:39:53 >
  • hocam internetten baktığımda ise lpg ile kullanıcılar 20 kuruş yakıyor diyor genel olarak şimdi sizde 30 kuruş yakar diyorsunuz bundan eminmisiniz
  • Makyajsızsa rezil makyajlıysa vezir eder.
    Eğer bakımsızına denk gelirsen kurtulamassın.
    Eğer 2000+ alacaksanız temiz bir cdx e keyifle binilir.

Araçtan beklentilerinizi belirtirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laguna 1 alınırmı??
    6 yıl önce açıldı
    Fiat marea 1.6 ELX 98 Model
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TahtalıKöyünMarangozu

Makyajsızsa rezil makyajlıysa vezir eder.
    Eğer bakımsızına denk gelirsen kurtulamassın.
    Eğer 2000+ alacaksanız temiz bir cdx e keyifle binilir.

Araçtan beklentilerinizi belirtirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.

tabikide makyajlı alacağım 2000+ olacak temiz almaya önem göstereceğim baktığım zamn araçtan konfor beklerim ve bu araç hem komfor hem özellik bakımından gerçekten iyiye benziyor lakin aracın çok yakmasınıda önem veririm bu aracın yakıtını araştırdğımda 20 kuruş gibi bir rakam buldum bence bu rakam iyidir lakin şu anda bu araç ve passat 1.8t arasında kaldım....
  • quote:

hocam internetten baktığımda ise lpg ile kullanıcılar 20 kuruş yakıyor diyor genel olarak şimdi sizde 30 kuruş yakar diyorsunuz bundan eminmisiniz

Ş.içinde 20 krş yakması için 10 litre yakması lazım. Hiç bir 2000 motor araba 10 litre ş.içi yakmaz.

• 2000-2001 vectra cdx lpg ile uzun şanzıman oranları, güçlü motor ve tork avantajından dolayı şehirler arasında 1.6 motorlu araçlardan daha az yakıt tüketir. bu araç şehirler arası yolculuklarda genellikle 110-120 km süratle kilometrede en fazla 22 kuruş yakıyor. fakat şehir içinde ise 1.6 motorlu araçlardan bir miktar fazla yakıyor. bu aracın temiz ve sorunsuz olanındaki yol tutuş, tasarım ve donanım özelliklerinin çoğunu 2015 model araçlarda bile bulamazsınız.
  • oguzpele O kullanıcısına yanıt
    Yakıt hakkında bir bilgim yok.
    Konfor olarak vectra çok iddialı değil. Süspansiyonlar daha çok yol tutuşa yönelik. Şehir içinde çok bir konfor beklememek gerekir.
    Konfor olarak passat daha başarılıdır. Süspansiyonlar daha yumuşak ve içerisi biraz daha ferah, koltuklar konfora yönelik vs.
    Yol tutuş:Vectra
    Konfor:Passat
    Donanım:Aynı sayılır (cdx-highline)
    Performans:Passat 1.8T
    İkici El:Passat
    Genişlik:Passat

Benim tavsiyem kafanızda fazla araç yok 2 araç arasında kalmışsınız ve sonuçta ikinci el yaşlı bir araç alacaksınız.
    Hangisinin daha temiz ve bakımlısını bulursanız onu alın derim.
    Bu şartlarda vectra nın temizini bulmak daha kolaydır passatın düşük kmlisi zor bulunur bulunursa da yüksek fiyat çekilir.
    Benim bu ikilide tercihim vectra olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TahtalıKöyünMarangozu -- 19 Kasım 2015; 21:58:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

quote:

hocam internetten baktığımda ise lpg ile kullanıcılar 20 kuruş yakıyor diyor genel olarak şimdi sizde 30 kuruş yakar diyorsunuz bundan eminmisiniz

Ş.içinde 20 krş yakması için 10 litre yakması lazım. Hiç bir 2000 motor araba 10 litre ş.içi yakmaz.

Kendi aracımda 2000 motor şehir içi max 8.5 yakıyor. Tüm 2.0 motorları dahil etmeniz saçma olmuş.

Konuya dönecek olursa bu kasa vectralar benim çok hoşuma gidiyor gerek tip olarak gerek doluluk bakımından bu gün bir çok araçtan daha üst bir konumda.

Motor konusuna gelirsek bilmediğim için gerek yakıt olarak gerek performans olarak nasıldır yorum yapamam ama bu hacimdeki benzinli bir motordan düşük tüketim beklemek yanlış olur bu da bir gerçek. Lakin bu yaştaki araçların motorlarının genel bir yorgunlukta olduğunu da unutmayalım.

Elinizden geldiğince temiz bulmaya bakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: nego0505

quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

quote:

Kendi aracımda 2000 motor şehir içi max 8.5 yakıyor. Tüm 2.0 motorları dahil etmeniz saçma olmuş.

Konuya dönecek olursa bu kasa vectralar benim çok hoşuma gidiyor gerek tip olarak gerek doluluk bakımından bu gün bir çok araçtan daha üst bir konumda.

Motor konusuna gelirsek bilmediğim için gerek yakıt olarak gerek performans olarak nasıldır yorum yapamam ama bu hacimdeki benzinli bir motordan düşük tüketim beklemek yanlış olur bu da bir gerçek. Lakin bu yaştaki araçların motorlarının genel bir yorgunlukta olduğunu da unutmayalım.

Elinizden geldiğince temiz bulmaya bakın.

iyide sizin aracınız dizel ben lpgden bahsediyorum.

• Hepinize ayrı ayrı teşşekürler yorumlar için dediğiniz gibi yaşlı bir araç alacağım lakin günümüz şartlarında bu fiyat aralığında en iyi arabalar olarak bunları beğendim 2008 yılında yazılan konulara bakıyorum o zaman bile yaşlı deniliyor araçlara ve şu andaki fiyatlarından en az 3 4 bin tl daha düşük bu yüzden ikilem arasındayım hala sorum şöyle sahibinden bakıyorum lakin fiyatlar yüksek araç pazarlarından baksak fiyatlar nasıl olur tercihim halen belirsiz passat ve vectra arasında lakin vectra sanki daha diri ve yeni gibi duruyor passatlar biraz daha yıpranmış modelin gösteren duryor durum karışık bu ay içersinde karalaştıracağım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.