Şimdi Ara

Opel Vectra 2.0 CD 1998 Model (AciL Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
16.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Böyle bi araba Alacam yagrın ama yakıt tüketimi ne alemde bilmiyorum benzinli ve lpg li olarak şehir içi şehir dışı ne kadar yakar yazarsanız çok makbule geçer şimdiden tşkler

• lpg de şehir içi 28-30 kr,şehir dışı 20-21 kr yakar ortalama...benzinde ne yakar bilemiyorum...
  • bir de ek olarak performans odaklı imal edilmiş otomobillerin yakıt tüketimi gaza bastıkça diğer otomobillere göre çok daha fazla artar. çünkü tasarlayanlar onları ekonomi amaçlı tasarlamamıştır. yani gaza yüklendiğinizde 1.6 vectra ile 2.0 cd vectra aynı oranda yakıt tüketimini arttırmaz. 2.0 çok daha fazla arttırır.

bu arada çok güzel bir araç almaya karar vermişsiniz. hayırlı olsun. güvenlik ve yol tutuşu oldukça iyi olan bir aracınız olacak. iyi günlerde kullanın inşallah.
  • Otomatik mi düz vites mi? Otomatik ise o modellerde sorun olup olmadığını da araştırın derim, hararet olayını vs.. Yani piyasada tutulan modelin olup olmadığını araştırın bence. Varsa bir dezavantaj bilgilenirsiniz büyük ihtimal.
  • 2.0 CD modeli araç manuel ama çok yakar diyen arkadaşlarım oldu ve teretdütde kaldım sizlerede sormak istedm :S
  • şehir içi lpg de 30 krş çok rahat geçer birde başka açıdan bakarsak özellikle b kasa vectra sanayicilerin ekmek kapısıdır
  • Şehir dışı sakin kullanımda yakıtı bence gayet iyi. Şehir içi yakıyor ama sonuçta 2.0 ve performansı iyi bence. Evet elektronik arızası çıkıyor bence sorunlu araç ayrıca ben yol tutuşundan memnun değilim kafadan çok kayıyor, ayrıca top gibi zıplıyor araba bence başka alternatiflerede bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fss1403 -- 6 Ağustos 2011; 16:23:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2001 PALİO 1.2 S ACİL YARDIM
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2000 motor bir araç En aşağı 25 kuruş yakacaktır ki ondada gaza dokunmanız gerekecektir bilgilerinize..

Eğer tasarruf için olsun alman olsun konforlu olsun diyorsanız (f kasa astralara bakın olmazsa uzay kasa tabiri ile olan yeni kasalarına 2000 2001 vs vs )

Yakıtta ekonomiktir.. (Tecrübeyle sabit) 1.4 astramız 20 kuruş yakıyor ama biz sakin kullanmıyoruz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsanea_06

şehir içi lpg de 30 krş çok rahat geçer birde başka açıdan bakarsak özellikle b kasa vectra sanayicilerin ekmek kapısıdır

geçen gün opel özel servisin önündeki kişiler muhabbet ediyordu. Opel Vectra sıcağı hiç sevmez diye...
  • her gün bozulan bir araç
  • Zamanının en sorunlu araçlarından, almanı tavsiye etmem.
  • Dediğim gibi elektronik sorunları bıktırdı sorunlu bir araç kimseye tavsiye etmiyorum. Koltuğun altındaki bir parçadanmıdır nedir yüzünden hava yastığı ışığı yanan bir araba başka model Opellerde de var bu saçmalık. Bu araba yüzünden opelden nefret ettim. Büyük konuşmayım bir daha opelle isim olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fss1403

Dediğim gibi elektronik sorunları bıktırdı sorunlu bir araç kimseye tavsiye etmiyorum. Koltuğun altındaki bir parçadanmıdır nedir yüzünden hava yastığı ışığı yanan bir araba başka model Opellerde de var bu saçmalık. Bu araba yüzünden opelden nefret ettim. Büyük konuşmayım bir daha opelle isim olmaz.

Ben de sorunlarından bıkıp da elinden çıkaran iki kişi biliyorum. Birinde aracın beyni arızalanmıştı, diğerini hatırlamıyorum. Arıza çıkarıp durmasa sınıfının en iyi araçlarından biriydi aslında. Yine de buna bakıp bütün Opel modellerini yaftalamak doğru olmaz, mesela Insignia'da kronik bir sorun yok sanırım.
  • Bütün opellerde demedim bazılarında var bu hava yastığı ışığı arızası. Opelin yeni modellerini bilmiyorum ama opel bana uzak olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DSMN

quote:

Dediğim gibi elektronik sorunları bıktırdı sorunlu bir araç kimseye tavsiye etmiyorum. Koltuğun altındaki bir parçadanmıdır nedir yüzünden hava yastığı ışığı yanan bir araba başka model Opellerde de var bu saçmalık. Bu araba yüzünden opelden nefret ettim. Büyük konuşmayım bir daha opelle isim olmaz.

Ben de sorunlarından bıkıp da elinden çıkaran iki kişi biliyorum. Birinde aracın beyni arızalanmıştı, diğerini hatırlamıyorum. Arıza çıkarıp durmasa sınıfının en iyi araçlarından biriydi aslında. Yine de buna bakıp bütün Opel modellerini yaftalamak doğru olmaz, mesela Insignia'da kronik bir sorun yok sanırım.

opel in sorunsuz arabası mı var... insigniada da sorunlar var biraz araştırırsanız görürsünüz genelde gençler dış görünümüne aldanıp alır sonra tövbe ederler

• Aracı aldım :) Arkadaşlar tavsiyeniz için tşkler ama geç kalınan cevaplar :( çok geç oldu Arabayi aldm artık
  • hayırlı olsun aracınız, bence çok güzel bir araç almışınız kazasız belasız kullanın ayrıca uzun yolda çok keyifli bir araçtır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsanea_06

quote:

Orijinalden alıntı: DSMN

quote:

opel in sorunsuz arabası mı var... insigniada da sorunlar var biraz araştırırsanız görürsünüz genelde gençler dış görünümüne aldanıp alır sonra tövbe ederler

Ben Opel seven biri değilim, büyük ihtimalle de Opel almam hiçbir zaman. Ama bir markayı sevmiyorum diye veya o markayla kötü deneyimlerim oldu diye artık çıkardığı bütün modellere düşman kesilmeyi doğru bulmuyorum. Söz konusu Vectra sorunluydu, ama Insignia kullananlardan duyduğumuz gördüğümüz kadarıyla aracın kronik bir sorunu yok.

• Güle güle kullanın Bekir Bey. Araç iyidir, memnun kalırsınız bence. Elektronik arızalar da biraz şans işi, size denk gelmez umarım.
  • Hayırlı olsun 4 - 4.5 yıldır bizdede 97 model CD var.Fiyatına göre performansı ve özellikleri güzel araç.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.