< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Ben yaptırdım daha evvel hiçbir detay yok üstünkörü işlem yapıldı Siz yaptırdığınızda detayları yazarsanız bizler de anlamış oluruz bir şeyler değişmiş mi yoksa halen aynı mı diyerekten |
|
Muhtemelen sizi gittiğinize pişman edip kafanızı karıştırıcak kol gibi bir fatura çıkaracaklar. Kontrol ücretsiz olacak ama "o değişmeli, buna bakılmalı, şurası kontrol, burası mıncıklama" derken uzuuuuun bir liste çıkarırlar. Örneğin; aracın daha önce serviste kaydı olmayan ve km gereği değişmiş olması gereken herşeyi yazarlar. Triger, V kayışı, yağ-filtre bakımı, antifriz gibi. Sarf malzeme sayılan fren disk-balataları, cam suyu vs vs vs Önceki konularınızdan anladığım kadarıyla 2012 model 150.000 km Corsa almışsınız. Hiç tavsiye etmem servise uğramanızı. |
|
Sanayide de bilgisayara bağlatabilirsiniz arabayı. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 14 Kasım 2024; 21:41:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yetkili servisler zaten gırtlak dolu, bir de ücretsiz checkup ile ne kadar uğraşırlar bilemedim. Zaten kampanya bitmiş. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cricet -- 14 Kasım 2024; 23:19:17 > |