Şimdi Ara

Opel sıfır aracın boyalı çıkması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ankara OTOSAY OPEL otomotivden aldıgım sıfır opel corsa aracımın sol arka kapısı boyalı çıktı. Mağduriyetim giderilmedi. En kısa sürede mağduriyetim giderilmezse fatura, otosayda yetkililerle birlikte yaptırdıgım ekspertiz raporu ve şikayet maillerimi buraya yükleyeceğim.

    Edit: Aracın sol arka kapısının boyalı olduğu psa nın gönderdiği bilirkişiyle belirlendi. Daha teslim almadığım sıfır aracımın kapısını pütürlerden ve ton farkından dolayı tekrardan boyuyabiliceklerini ve 4800 tl gibi komik bir değer kaybı verebiliceklerini söylediler. Asla kurumsal değiller ve ankara otosay rezalet bir ticarethane. Aracın ayıbının gizlenerek satılması bir nevi nitelikli dolandırıcılık. Opel türkiye tarafından tekrar arandım. Aracımın sol arka kapısını 3. Kez boyamak istediklerini eğer ki boyamalarına müsade edersem 10 bin lira değer kaybı verebiliceklerini söylediler. Tekrar boyamayı kabul etmediğimi ayıplı ürünü sıfır diye ayıpsız fiyatından verildiğini haksız kazanç elde ettiklerini söylememe rağmen mağduriyetim giderilmemiştir.

    mağduriyetimle alakalı hiç bir çözüm üretilmediği için 26 nisanda aracımı teslim almaya gittim. Bu süreçte bize hasarlı araç satmaları ve ikame arac vermemelerinden ötürü müşteri memnuniyeti adına aracımıza yaptırdgımız seramik kaplamanın hediye edilmesini rica ettim. Böyle bir şeyin mümkün olmuyacağını ödeme yapmazsam aracımın teslim edilmiyeceği söylendi. Düşünün ki her iki elini beline koyarak rahatsız edici bir uslupla konuşan bir satış müdürü. Sanırsınız mahalle bakkalında üç kurusluk sakızın kavgasını yapıyoruz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • döv küfür etti alacaksan al almayacaksan git dedi de. elini kolunu kır. 2 arkadaşınla git. şahit tut o düşünsün. sonra sahibi gelsin onu da döv :=)


    aracı neden boyalı aldınız ki... dava açın. bilir kişi ile boyalı teslim ediyorlar diye tespit ettir ve dava aç.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.