Şimdi Ara

Opel Radyo Kodu Nasıl Girilir? - Beklemek Lazimmis :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
17.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadasin akude sorun cikmis. Hallettirmis. Ama radyo kodu istiyor teyp. Eski konulara ve baska forumlara baktim. Orada anlatıldığı gibi de yaptim. Ama olmadi. Bir yerde hata yapiyorum desem o da yok. Var mi aslini bilen?

Arac 2003 vectra c. Başlıkta sadece opel dedim. Cunku bu teypten baska modellerde de var

Kontagi acip/acmadan as tusuna basili tutarak acma dugmesine basiyorum olmuyor. Ayni anda basiyorum yine yok.

Nasil olacak bu?

Opel Radyo Kodu Nasıl Girilir? - Beklemek Lazimmis :)

Ha bir de bir tusa daha basinca 7 safe yaziyor sanirim. Cozemedim

Guncelleme: Teyp korumaya almis sanirim. Bir zaman sonra kod girme ekrani kendiliginden gelmis. Halloldu yani. Cevaplar icin tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 13 Şubat 2016; 11:51:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 7146 dene,radyo tuslarindan basilmasi lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

7146 dene,radyo tuslarindan basilmasi lazim

Kod var elimde ama girilecek bolum cikmiyor. Hani code_ _ _ _ boyle bir alan olmasi gerekiyor sanirim. Ama buraya gelmiyor

• Radyo kodu istediği kısım gelince,doğru kodu yazıp onaylıyorsunuz ve sorun çözülüyor.Ama kodu yanlış girerseniz ya da belirtilen sürede giremezseniz tekrar kod ekranını görmeniz şansa kalıyor.Belki 5 dakika sonra,belki 6 saat sonra sadece şans işi.En azından benim eski aracımda böyle idi.Gerçekten sinir bozucu durum.Umarım sorunu kısa sürede çözersiniz.
  • SEMOZA45 kullanıcısına yanıt
    Peki hocam bu fotodaki ekranda mi giris yapiyoruz? Bu ekrandayken basiyorum rakamlara birsey cikmiyor? Bu ekrandan sonra birsey daha gelmesi gerekmiyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Peki hocam bu fotodaki ekranda mi giris yapiyoruz? Bu ekrandayken basiyorum rakamlara birsey cikmiyor? Bu ekrandan sonra birsey daha gelmesi gerekmiyor mu?

Kusura bakmayın mesajımda belirtmeyi unuttum eski aracım Megane II idi.Onda farklı bir ekran çıkıyordu.Ki muhtemelen sizde de çıkması gereken ekran kod ekranıdır.Fotoğraftaki ekran değildir.
  • SEMOZA45 kullanıcısına yanıt
    Yani oyle olmasi lazim. Ama gelmiyor o ekran. Su firmalar da bi cesit yahu. Adam bu teyibi nasil sokup gotursun. Kod koymuslar bir de

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynısı daha önce Peugeot aracımda olmuştu. Servise götürdüm ruhsattan kodu bulup servisin girişinde bekleyen aracıma gelip iki dk da hallettiler. Bence boş vaktinizde servisin oralardan geçerken uğrayın

• MYılmaz4646 kullanıcısına yanıt
    Kod elimizde var zaten. Ama giris kismina gecemedik bir turlu. Dedim belki buradan bir opelci cikar da pat diye cevabi yapistirir. Olmazsa bi elektrikciye bile ugrasa olur

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Kod elimizde var zaten. Ama giris kismina gecemedik bir turlu. Dedim belki buradan bir opelci cikar da pat diye cevabi yapistirir. Olmazsa bi elektrikciye bile ugrasa olur

Hadi bakalım inşallah çıkar diyelim

• MYılmaz4646 kullanıcısına yanıt
    Oldugu kadar artik. Elimizden geleni yaptik biz

• kullanma kilavuzunda yazar ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeniden akuyu sokun takin sizde.
  • Elektriği kesin yine

• Akünün kutup başını söküp takın tekrardan?

• ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    Baktim birsey göremedim. Seklini belirtmişler ama olmuyor iste. Bosverdim ben de

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Olacak mi o zaman?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 12 Şubat 2016; 18:24:36 >
  • captaingurkan kullanıcısına yanıt
    Olacak mi o zaman?

• Olmasının muhtemel olduğunu düşünüyorum. Ekranın bir daha ne zaman geleceğini beklemektense denemenin ne zararı olabilir ki?

• Hocam Hondayi naptiniz yattinizmi?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.