Şimdi Ara

opel omega 2.5 v6 prins yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze mrb bundan yaklaşık 2 ay once opel omega 2.5 v6 aracıma prins lpg taktırdım herşeyden memnunum gayet güzel çalışıyor fakat tek bir sorunum var oda şu. araba rolanti halinde boşta yani park halinde dururken gaza birden hafifte dokunduğunuzda devir saati olduğu yerde kalıyor araba boğuluyor stop etme derecesine gelip tekrar kendi gaz veriyo ve toparlıyo kendini aynı işlemi benzinde aynı gazı vererek yaptığınızda 1200 1300 rpm ye kadar cıkıyor devir saati ama gazda iken 700 lerde aşa yukarı oluyor titriyor 300 e düşüyor tekrar kendi gaz verip toparlıyor. Araç ilk çalıştıında bunu daha çok yapıyor ısındıkca biraz azalıyor hatta ilk çalıştığında bazen stop ettği bile oluyor yani mesela aracınızı kullandınız geldiniz parkettiniz aradan yarım saat geçti motor az da olsa soğuyo ama gene çalıştırdıktan hemen sonra gaz verince tüpe geçio ve eğer bi yokuşta fln manevra yapıosanız tam o sırada stop ediyor bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim .

• Lpg ayarların kesinlikle bozuk.
    Araç ilk gazda boğuluyorsa ya zengin karışımlı yakıt geliyordur yada ateşleme sistemi iyi çalışmıyordur.
    rolantide dengesiz çalışma kalibrasyon ayarından gerçekleşir.
    gazdan benzine geçiş gaz basıncı ile alakalı olabilir.
    Yani görülen aracın montajını işin ehli yapmamış.

quote:

Orjinalden alıntı: chba

Herkeze mrb bundan yaklaşık 2 ay once opel omega 2.5 v6 aracıma prins lpg taktırdım herşeyden memnunum gayet güzel çalışıyor fakat tek bir sorunum var oda şu. araba rolanti halinde boşta yani park halinde dururken gaza birden hafifte dokunduğunuzda devir saati olduğu yerde kalıyor araba boğuluyor stop etme derecesine gelip tekrar kendi gaz veriyo ve toparlıyo kendini aynı işlemi benzinde aynı gazı vererek yaptığınızda 1200 1300 rpm ye kadar cıkıyor devir saati ama gazda iken 700 lerde aşa yukarı oluyor titriyor 300 e düşüyor tekrar kendi gaz verip toparlıyor. Araç ilk çalıştıında bunu daha çok yapıyor ısındıkca biraz azalıyor hatta ilk çalıştığında bazen stop ettği bile oluyor yani mesela aracınızı kullandınız geldiniz parkettiniz aradan yarım saat geçti motor az da olsa soğuyo ama gene çalıştırdıktan hemen sonra gaz verince tüpe geçio ve eğer bi yokuşta fln manevra yapıosanız tam o sırada stop ediyor bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim .

• sorunun orj buji kablosu ile düzelceğini söylüolar bana hep
    bende kesin eminmsinz diorm cunku malum biliyosundur 600 ytl civarinda orj buji kablosu arabanın olmassa başka bişeyler deneriz diolar
  • quote:

Herkeze mrb bundan yaklaşık 2 ay once opel omega 2.5 v6 aracıma prins lpg taktırdım herşeyden memnunum gayet güzel çalışıyor fakat tek bir sorunum var oda şu. araba rolanti halinde boşta yani park halinde dururken gaza birden hafifte dokunduğunuzda devir saati olduğu yerde kalıyor araba boğuluyor stop etme derecesine gelip tekrar kendi gaz veriyo ve toparlıyo kendini aynı işlemi benzinde aynı gazı vererek yaptığınızda 1200 1300 rpm ye kadar cıkıyor devir saati ama gazda iken 700 lerde aşa yukarı oluyor titriyor 300 e düşüyor tekrar kendi gaz verip toparlıyor. Araç ilk çalıştıında bunu daha çok yapıyor ısındıkca biraz azalıyor hatta ilk çalıştığında bazen stop ettği bile oluyor yani mesela aracınızı kullandınız geldiniz parkettiniz aradan yarım saat geçti motor az da olsa soğuyo ama gene çalıştırdıktan hemen sonra gaz verince tüpe geçio ve eğer bi yokuşta fln manevra yapıosanız tam o sırada stop ediyor bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim .

Forumlarda
    mesutguvenç diye bir arkadaş var ankaradan, ona yazarsanız prins hakkında size yardım edecektir.

• nasıl ulasırım acaba ?
  • Bu ismi kullanarak PM den yazın
    forumlarda ismine rastlayabilirsiniz.
  • zengin yada fakir karışımdan kaynaklanan bir sorun sizinki bence(yani ayar sorunu montajcınız biraz acele ayar yapmış sanki),prins kullanıcıları sorunu çöldürebilirler diye düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat Marea 1.6 Hakkında
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ulaştınızmı ? mesaj kısmından (mesutguvenc) yazın gönderin sorununuzu
    quote:

nasıl ulasırım acaba ?
  • mlsf pm den ulastım ama cvp atmıyor.
  • Hayallah
    oysa çok paylaşımcı bir arkadaşa benziyordu,
    O zaman googlede arat arkadaşım prinsi orada bi ton bayi adı var onlardan sana yakın biriyle irtibata geç.
    Mutlaka yardımcı olacaklardır,
  • evet cok yardımcı bir arkadaş olur kendisi işinin başında oldugundan cevap verememiş ola bilir net başında olmaktansa yapılan işinin başınındadır
    irtibat; ostim san.sit.alınteri bulvarı.no;172
    tel;0312 354 05 07
    mesut güvenç

quote:

Orjinalden alıntı: faruksevgili

Hayallah
    oysa çok paylaşımcı bir arkadaşa benziyordu,
    O zaman googlede arat arkadaşım prinsi orada bi ton bayi adı var onlardan sana yakın biriyle irtibata geç.
    Mutlaka yardımcı olacaklardır,

• Goruldugu uzere prins de olsa atiker de olsa hepsinde sorun oluyor. Demek ki neymis hemen hemen hepsi aynı kalitedeymis. Ahım sahım bir fark yokmus.
  • quote:

Aşağıdaki topiğe yazarsan soruna cevap bulabilirsin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_11425396/mpage_30//tm.htm#29876264

• quote:

Orjinalden alıntı: mprivateturun

Goruldugu uzere prins de olsa atiker de olsa hepsinde sorun oluyor. Demek ki neymis hemen hemen hepsi aynı kalitedeymis. Ahım sahım bir fark yokmus.

• Arkadaşlar işte benim anlatmak istediğim bu dünyanın en iyi malıda olsa

Arkasında duran firma ilgili değise sorun yaşanıyor. habire topik açıyorlar landimi prins mi vs. diye

tekrarlıyorum aracımda brc yok ama bugun lpg siz araç alsam lpg taktıracak olsam 1sn. bile düşünmem

cevap BRC . neden BRC satış sonrası destek. Yaygın servis.

quote:

mlsf pm den ulastım ama cvp atmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafacec

Arkadaşlar işte benim anlatmak istediğim bu dünyanın en iyi malıda olsa

Arkasında duran firma ilgili değise sorun yaşanıyor. habire topik açıyorlar landimi prins mi vs. diye

tekrarlıyorum aracımda brc yok ama bugun lpg siz araç alsam lpg taktıracak olsam 1sn. bile düşünmem

cevap BRC . neden BRC satış sonrası destek. Yaygın servis.

quote:

mlsf pm den ulastım ama cvp atmıyor.

Ha şunu diyeydin, ağzına sağlık

PC başında hizmet veriyoruz ama ona bile kinayeli konuşanlar oluyor
    Hem işimizi yaparız hem hizmet ederiz kapasitemiz müsait Allahıma şükür.
    Heryıl satış şampiyonu liginde olamazdık aksi takdirde
    derecelerimi yopiğimde yazdım

• kalitenin yolu BRC den geçer yaygın servis ağı tecrübeli ve tam eğitimli servis hepsi BRC de
    sn:faruk bey bu foruma çok emek veriyorsunuz sorunlarla ilgileniyorsunuz yaptığı işi hani herkes sizin gibi benimsese ve taktığı ürüne sahip çıksa
    sizi kutluyorum saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: uysalotogaz

kalitenin yolu BRC den geçer yaygın servis ağı tecrübeli ve tam eğitimli servis hepsi BRC de
    sn:faruk bey bu foruma çok emek veriyorsunuz sorunlarla ilgileniyorsunuz yaptığı işi hani herkes sizin gibi benimsese ve taktığı ürüne sahip çıksa
    sizi kutluyorum saygılar

teşekkürler uysalotogaz :)
  • hayat kısa !
    kurallları yık!
    kolay affet!
    yavaşca öp!
    kalpten sev!
    kahkahalara bogul!
    &
    yüzünü güldürmeyi başaran hiç bir şeye sırtını
    DÖNME!

it is much easy to deceive the people
  • WHEN I'M RIGHT NO ONE REMEMBERS
    WHEN I'M WRONG NO ONE FORGETS

(İNGİLİZ ATASÖZÜ)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.