Şimdi Ara

..:::OPEL INSIGNIA --TüM DetaylarıylA:::.. (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.199
Cevap
3
Favori
241.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yani büyük ihtimalle reklamdaki bina, projeinsignia.com'da gösterilenler felan burası :)
    yeni fotolar için teşekkürler
  • ilginç
    quote:

Orjinalden alıntı: dctcagri

projeInsignia'ya bakarken yukarıdaki koordinatlar dikkatimi çekti, googleearth'den baktım, böyle biryer çıktı

..:::OPEL INSIGNIA --TüM DetaylarıylA:::..

• Bu ayın auto motor sport dergisinde insignia incelemesi vardı (bakalım bu defa opel için ne diyecekler diye her defasında alıyorum).

Test aracı (yanlış hatırlamıyorsam) 35 plakalı, 110.000lira civarında fiyatı vardı, dört tekerden çekiş falan, 2.0 220HP 350Nm tork, direkt enjeksiyonlu, 6 vitesli otomatik şanzıman...

Boş ağırlık çok dikkatimi çekti: 1690kg.

Yapılan teste bakılırsa aracın arka bölümünde (ki onu da tasarıma bağlıyorlar) oturma konusunda sıkıntı var, onun haricinde olumsuz bir yok.

En olumsuz eleştiri fazla yakan motor için (spor moduna alındığında 18lt diyor), normal modda da (yanlış hatırlamıyorsam) 14lt civarında idi.

Bunun yanında sık sık vites düşürmeye çalışan otomatik şanzımana da eleştirileri vardı.
  • @tanergode

Hocam fotolar için teşekkürler
  • 1.6 180 hp motorun yakıt tüketimini çok merak ediyorum teknik özelliklerde yazıyor ama pek inandırıcı gelmedi biraz daha fazla yakar diye düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: strong84

1.6 180 hp motorun yakıt tüketimini çok merak ediyorum teknik özelliklerde yazıyor ama pek inandırıcı gelmedi biraz daha fazla yakar diye düşünüyorum

14 lt/100 km.den aşağı yakacağını sanmıyorum.Belki 2500 devirde vites değiştirilirse 13 lt yakar.
  • GM Opel'i satıyor haberinden etkilenir mi acep satışları?
  • öncelikle konunun son sayfasını bulana kadar iflahımın kaydığını söylemek istiyorum insignia gerçekte süper bir araç.ama yinede sanki c sınıfı gibi duruyor(tabii mondeo ve passatın yanında) ama gerçekte opel mühendisleri aldıkları paranın hakkını vermişler.tebrikler opel
  • quote:

Orjinalden alıntı: deserthawk

quote:

1.6 180 hp motorun yakıt tüketimini çok merak ediyorum teknik özelliklerde yazıyor ama pek inandırıcı gelmedi biraz daha fazla yakar diye düşünüyorum

14 lt/100 km.den aşağı yakacağını sanmıyorum.Belki 2500 devirde vites değiştirilirse 13 lt yakar.

2.0 litrelik, 220hp güünde , 350Newton.metre tork sunan motorun 14 litre yaktığı söyleniyor azıcık yukarıda, 1.6Turbo motor müsadenle daha az tüketsin.
  • yol tutuş nasılki acaba test edenler var mı? aracı
  • @Sline

Zaten en çok dikkat çeken özelliklerinden biride o....Yol tutuşu süper
  • quote:

Orjinalden alıntı: deserthawk

quote:

1.6 180 beygir 14 lt/100km yaksın kimse almaz o arabayı böyle yorum yapılmaz ya:)
    1.6 180 beygir şehir içinde bile o kadar yakmaz emin olun tabi kullanıma göre değişir
    bence ort 10 ltden fazla yakmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanergode

5 ikiz kollu jantın daha güzel olacağını düşünüyordum ama kollarının ince olması ve jantın geniş olmasından dolayı sanki 7 ikiz kollu jant daha güzel duruyor gibi ama çıplak gözle görmek gerekir

• Sizce bu fotoğraflarda toplam kaç Türk işçi var?
    quote:

Orjinalden alıntı: tanergode

• Resimlerdeki Türk işçiler ve bana göre Türk olma OLASILIKLARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skipper_forum -- 2 Mart 2009; 20:28:20 >

• quote:

Orjinalden alıntı: skipper_forum

Sizce bu fotoğraflarda toplam kaç Türk işçi var?

demekki benden başka da dikkatini çeken biri olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: skipper_forum

Resimlerdeki Türk işçiler ve bana göre Türk olma OLASILIKLARI

Süper tespit.Teşekkürler.Bende aşağı yukarı böyle tespit etmiştim.

• Aranızda doğtor var mı, gülmekten boğazım şişti....

Alman TV'lerinde, proğramlarında, Internet sitelerinde, haberlerinde, bunların hepsini izlemeye başladığımdan bu yana kimin "bizden" olduğunu anlamaya çalışırım. Şunu söyleyebilirim, kara kafalı erkeklerin kısa boylu olanların hepsi bir defa bizden, fakat kızlara gelince son 10 yılda büyük bir değişim sözkonusu, Alman mı, Türk mü? Ayırt etmek artık çok zor... 2005'te Essen'de Wal-Mart'taki kasiyer Türk'tü (aaah Yonca ah) ama ne gözleri, ne dudakları, kaşları, dalga dalga saçları, hiçbirşeyi kalmamıştı, özellikle konuşması, tamamen Alman olmuştu. Kredi kartımdan Türk olduğumu anlamıştır diye düşündüm (o da herhalde yaka kartından Türk olduğunu koklamışımdır diye düşünmüş müdür acaba...)

• Insignia, bugün karşımdan gelip yanımdan yavaşça geldi geçti. Benim kesinlikle dikkatimi çekmedi. Ben sadece amblemi opel olduğu için baktım. Diğer arabaları yanında sönük kalıyor. Benim araba, bence çok daha heybetli ve ağır duruyor. Vectranın arka tasarımı daha özgün. Şahsen 60-70bin tl para vermek insignia için yersiz. Özellikle 2.0 benzinli veya dizel almayı düşünen arkadaşlara 2.el BMW 5.20d öneririm. Gerçektende o paralar o arabaya değmez. Passat mı insignia mı derseniz, opel vectra kullanıcısı olarak passatın yeni kasasını bekleyin derim, sonra pişman olmayın
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.