Şimdi Ara

Opel Insignia Sport Tourer 2.0 CDTI ~ Test - İnceleme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
10.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bianconera

quote:

Orijinalden alıntı: over and under

quote:

Orijinalden alıntı: taner11

Sen bunu erayla yersin ama ilk kazada eradan ezme şeklinde çıkarsın.Bu ne fanatiklik yahu bir ton bile gelmeyen bir tenekeyle 1650 kg lık aracı yemek.Sen erayla corsa opc yi ye de görelim
    quote:

ben bunu era'yla yerim

iyi işte insignia gitmiyor 1.6'lığı da bu da gitmiyor tek nedeni de kasanın bu kadar ağır olması

opc gibi güzel bir aracı bile bu şekilde bitiren opel zihniyeti varken bunları era ile yiyenlerde olacaktır

birde era ile corsa opc demişsin de ne diyeyim bilemiyorum gücü az olanla fazla olanı karşılaştırıyoruz fazla olanla azı değil

İnsignia'nın 0-100'ü belki çok parlak değil ama arap atı gibi araba sonradan iyi acılıyor videosu vardı forumda bir arkadaş yayınladıgı 245'e kadar gidiyordu.
    Herşey 0-100 değildir yani.

245'e bir asırda çıkıyor o da %99 eğimle belki de paraşütsüz bırakmışlardır yamacın birinden

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: taner11

Sen bunu erayla yersin ama ilk kazada eradan ezme şeklinde çıkarsın.Bu ne fanatiklik yahu bir ton bile gelmeyen bir tenekeyle 1650 kg lık aracı yemek.Sen erayla corsa opc yi ye de görelim
    quote:

ben bunu era'yla yerim

iyi işte insignia gitmiyor 1.6'lığı da bu da gitmiyor tek nedeni de kasanın bu kadar ağır olması

opc gibi güzel bir aracı bile bu şekilde bitiren opel zihniyeti varken bunları era ile yiyenlerde olacaktır

birde era ile corsa opc demişsin de ne diyeyim bilemiyorum gücü az olanla fazla olanı karşılaştırıyoruz fazla olanla azı değil

İnsignia'nın 0-100'ü belki çok parlak değil ama arap atı gibi araba sonradan iyi acılıyor videosu vardı forumda bir arkadaş yayınladıgı 245'e kadar gidiyordu.
    Herşey 0-100 değildir yani.

245'e bir asırda çıkıyor o da %99 eğimle belki de paraşütsüz bırakmışlardır yamacın birinden

Yok otobanda düz yolda çıkıyordu öyle asırlık zamanı da yoktu.Yani nedir bu İnsignia aşağılaması anlamıyorum.
    Şunun gibiSubaru STİ sahibi birisi gelse Octavia RS otobanda plaka mı okuyamaz dese dalgasını geçse ne hissederdin.

Böyle çoluk cocugun yaptıgı s.dik yarıştırma davalarını bırakın gereği yok..

• Arkadaş bu günlerde çoştu bir espiri bir espiri ,arka arkaya espiriler yapıyor,çatlıcak yakında....

Yok otobanda düz yolda çıkıyordu öyle asırlık zamanı da yoktu.Yani nedir bu İnsignia aşağılaması anlamıyorum.
    Şunun gibiSubaru STİ sahibi birisi gelse Octavia RS otobanda plaka mı okuyamaz dese dalgasını geçse ne hissederdin.

insignia'nın kadranda 245 yaptığı doğru mu doğru

insgnia'nın videoda 190-230 km/s hızlanması 28 sn civarı asır değil de nedir sorarım sana

bu tarz arabaları kullanan herkez için bu süre çok uzun gelecektir

diğer yandan ben insignia'nın motoru kötü falan gibi bir yorumda bulunmadım ağırlığı nedeniyle performans baltalanıyor dedim

+ olayın benim aracımla ne alakası var anlamadım prodrive sti linki falan koymuşsun

eleştiriyi sidik yarışı olayına çeviren sensin bence

+ sidik yarıştıracak olsam gider bugün M5 alırım Allah'a şükür maddiyatım buna yeterli

ama anlamadığımı şey senin olayı neden buraya getirdiğin era örneği espriydi ama anlayana

• quote:

quote:

insignia'nın kadranda 245 yaptığı doğru mu doğru

insgnia'nın videoda 190-230 km/s hızlanması 28 sn civarı asır değil de nedir sorarım sana

bu tarz arabaları kullanan herkez için bu süre çok uzun gelecektir

diğer yandan ben insignia'nın motoru kötü falan gibi bir yorumda bulunmadım ağırlığı nedeniyle performans baltalanıyor dedim

+ olayın benim aracımla ne alakası var anlamadım prodrive sti linki falan koymuşsun

eleştiriyi sidik yarışı olayına çeviren sensin bence

+ sidik yarıştıracak olsam gider bugün M5 alırım Allah'a şükür maddiyatım buna yeterli

ama anlamadığımı şey senin olayı neden buraya getirdiğin era örneği espriydi ama anlayana

Bırakalım bu M5 alırım Ferrari çekerim ayaklarını beni alakadar etmez ne alacagın, ne aldıgın umrumda değil.
    Senin bu topice ne niyetle girdiğin apaçık ortada.S.dik yarıştırma seviyesini ben çoktan geçtim sen orda takılıp kalmışsın.
    Era meselesine gelince ben Era'dan bahsetmeni kale dahi almadım zaten.

• Yorumlarının çoğunlugu dalga geçerek oluyor ve bu bazılarını rahatsız ediyor(bende rahatsız oluyorum)
  • @Over and Under

Konuya herkes seviyeli bir şekilde yorum yaparken sen neden alay etme (şaka yapma) gereği duyuyorsun ...

SediciValvole
  • Biri oradan 1.6 gitmiyor filan demiş!.. Benim 1.6 235 km hız ile gidiyo..palavra atmadan bi zahmet opel sayfasından bi göz at istersen.. turbo ne demek? 1.6. motorda 180 HP ne demek?.. bende mercedes 500 e mok atıcam ama bir arkadaşımda olsa da binsem di mi:)))) heralde arkadaş passat la karıştırmış:-P

Opel in D segmentinde çıkardığı mükemmel bir otomobil INSIGNIA.. gerisi hikaye.. beğenmeyen binmesin:))
  • Bence şekline şemaline, karizmasına ve kalitesine diyecek yok zaten rakiplerine bakınca modası geçmiş kasa passat variant bence bu araca rakip olamaz, aynı ayarda olabilecek audi avant herhalde bi 15.000 tl fiyat farkı yazar en az, bu araç bmw veya mercedes station a rakip olabilirmi bilmiyorum ama zaten fiyat-parite de onlardan uygun olur sanırım geriye kalıyor volvo o da daha pahalı sanırım V70 in 0 dizeli 120.000 tl filan galiba...

Ama arkadaş 90 milyar verip 160 beygir araba alıyorsam her ne kadar aile arabası olsa da biraz daha iyi gitmeli ne bileyim 10 sn altında çıksın artık o araba 0-100 e, hani kaç kere yarışacan diye sorsalar belki hiç ama şahsi görüşüm bu ağırlıkla o motora da yazık, o karizmaya da yazık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Lanet olasica vergi sistemi yuzunden alamiyoruz)

Orijinalden alıntı: opelmania

Yeni astra aesan 1.4 turbo aracımı satıp almayı düşündüğüm bir araç. 60 bin civarı 2.0 160 ps ler alınabiliyor.

60 bine alacağın 160 cdti ya kazalıdır ya da kilometresi ciddi oranda düşürülmüştür.

Temiz az km 160 cdti cosmo ları 75-80 den aşşağı alamazsın.

W220 S500L V8 Automat. (Satıldı)
  • Q7nin biraz basılmış ve biraz daha sportif hale getirilmiş versiyonu

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Orijinalden alıntı: opelmania

Yeni astra aesan 1.4 turbo aracımı satıp almayı düşündüğüm bir araç. 60 bin civarı 2.0 160 ps ler alınabiliyor.

60 bine alacağın 160 cdti ya kazalıdır ya da kilometresi ciddi oranda düşürülmüştür.

Temiz az km 160 cdti cosmo ları 75-80 den aşşağı alamazsın.

65* bin yazacaktım. Yanlış yazmışım. Daha temizi için 70 ve üzeri lazım

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.