Şimdi Ara

Opel Insignia Sport Tourer 2.0 CDTI ~ Test - İnceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
10.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O bagaj kapağını o kadar çirkin yapmanın manası nedir ?? Ayrıca bagaj kapağından mı , arka farlardan mı yoksa çekim açısından mı bilemiyorum ama öndeki o çekici hava arkada tamamen sönüyor

Team Technical !
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrackerTurk

quote:

Orijinalden alıntı: Deniz

quote:

quote:

Iç malzemesine kaliteli diyenlere opel yetkili satıcılarına giderek aracı incelemelerini tavsiye ederim biraz parmakları ile bastırsınlar gelen gacurtu seslerini duysunlar bence

Bu değil ama komşuda 1.6 115 Hp sedan var akşama kadar inceledim arabayı hiçte gıcırtı sesi felan gelmiyor, sw modelide diğer insignialarla aynı iç dizayna sahip olduğuna göre bence biraz atıyorsun

Atıyormuyum? Emin ol senin yaşın kadar arabaya sahip oldum ben..

Yaşım kadar arabaya sahip olabilirsin ama bir tane insignia'nın yan koltuğuna bile oturmadığına adım gibi eminim ... Yoksa sen yan koltuğa oturdun da bir tek sen mi farkettin tuşların gıcırdadığını ...
    Diğer insignia sahipleri salak öyle değil mi ? O kadar parayı bayılmış tuşları gıcırdayan araba satın almışlar... Almadan önce hiç tuşlarına basmayı akıl edememişler...

hocam arkadaşımız insignia sahibiydi ve yaşadığı sıkıntılar yüzünden aracını sattı vardır bi bildiği.

• quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

senin 156HP C180K ile TSI 170HP öyle bir oynarki bir daha VW lafını ağzına alamazsın (hele bide c180k arkadan itişli bir araç)

gerek yok 140'lık tsi yeter ona

• Sen bunu erayla yersin ama ilk kazada eradan ezme şeklinde çıkarsın.Bu ne fanatiklik yahu bir ton bile gelmeyen bir tenekeyle 1650 kg lık aracı yemek.Sen erayla corsa opc yi ye de görelim
    quote:

Orijinalden alıntı: over and under

ben bunu era'yla yerim

2009 Insignia1,6 EditionElegance SafirSiyah (Satıldı) / 2013 SEAT LEON 1.4 TSI COPA EMOCİON RED

• Arkadaş ilk Insignia almıştı ön cam fren yapınca yerinden çıkmıştı! Sonra megane coupe aldı onda ne sorun oldu bilmiyorum.Şimdi Bmw ye biniyor zenginlik böyle birşey demekki.Biz arabadan anlamıyoz ne yapalım

Yaşım kadar arabaya sahip olabilirsin ama bir tane insignia'nın yan koltuğuna bile oturmadığına adım gibi eminim ... Yoksa sen yan koltuğa oturdun da bir tek sen mi farkettin tuşların gıcırdadığını ...
    Diğer insignia sahipleri salak öyle değil mi ? O kadar parayı bayılmış tuşları gıcırdayan araba satın almışlar... Almadan önce hiç tuşlarına basmayı akıl edememişler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taner11 -- 4 Şubat 2010; 9:25:43 >

2009 Insignia1,6 EditionElegance SafirSiyah (Satıldı) / 2013 SEAT LEON 1.4 TSI COPA EMOCİON RED
  • quote:

Orijinalden alıntı: taner11

Sen bunu erayla yersin ama ilk kazada eradan ezme şeklinde çıkarsın.Bu ne fanatiklik yahu bir ton bile gelmeyen bir tenekeyle 1650 kg lık aracı yemek.Sen erayla corsa opc yi ye de görelim
    quote:

ben bunu era'yla yerim

iyi işte insignia gitmiyor 1.6'lığı da bu da gitmiyor tek nedeni de kasanın bu kadar ağır olması

opc gibi güzel bir aracı bile bu şekilde bitiren opel zihniyeti varken bunları era ile yiyenlerde olacaktır

birde era ile corsa opc demişsin de ne diyeyim bilemiyorum gücü az olanla fazla olanı karşılaştırıyoruz fazla olanla azı değil

• Bu Aracın Sedanını Kullanıyorum Hızlanma gayet iyi gecen hafta izmire gidip geldim izmirdede 3 gün boyunca full dolastım bursaya dondügümde depo yarıdan biraz gerideydi uzun yolda 140 dan aşşağı zor düştüm ortalama 8 lt yaktı yan aynaları birazdaha gömselermiş iyi olurmuş cok yağmur yiyorlar tuşlarda gayet kolay bence bide sport tourerde bagaj otomatik acılıyor otoparklardaki kişiler biraz zorlanabilir birde açılırken dokununca duruyor araç sw olunca sanki arkada büyük bir boşluk war gibi oluyorum ben tabi herkesin zevkleri başkadır

# Mechanical Engineering #
  • arabada ki işçilik kalitesi beni kendisine fazlasıyla hayran bıraktı diyebilirim, bir bmw işçiliği sezinleyebiliyoruz, ama motor ve yakıt tüketimi hiç hoşuma gitmedi, içi sıkıcı vw tasarımından daha hoş görüküyor
  • şu konuya bak. otomobil değil psikolojik sorunlar forumu sanki.

Orijinalden alıntı: can bora

şu konuya bak. otomobil değil psikolojik sorunlar forumu sanki.

Aynen bu ne alınganlık anlamadım.Milletin parasına,keyfine bile laf atılır olmuş ilginç

Arkadaş ilk Insignia almıştı ön cam fren yapınca yerinden çıkmıştı! Sonra megane coupe aldı onda ne sorun oldu bilmiyorum.Şimdi Bmw ye biniyor zenginlik böyle birşey demekki.Biz arabadan anlamıyoz ne yapalım

Böyle bir durum başıma gelse 3 Insignia parası kadar tazminat alabilirim keşke bizimde aracımızın frene basınca camı fırlasa ...
    Peki bu arkadaş daha sonra ne yapmış acaba aracı aldığı yere götürüp ön camı fırladı ben bunu kullanamam deyip çekip gitmiş mi ?

SediciValvole
  • Güzel bir araç gerçekden ama sanki küçük Q7 gibi geldi bana
  • Çekip gittimi orası bilinmiyor.Dediğine göre Insignia yı satmış.Sonra bir ara megane coupe aldım dedi!Sonra onu da satmış!Şimdi Bmw varmış

Böyle bir durum başıma gelse 3 Insignia parası kadar tazminat alabilirim keşke bizimde aracımızın frene basınca camı fırlasa ...
    Peki bu arkadaş daha sonra ne yapmış acaba aracı aldığı yere götürüp ön camı fırladı ben bunu kullanamam deyip çekip gitmiş mi ?

• Evet cekip gitmedim ama gercekten bana gelen arac defoluydu sadece cam degil degismeyen parca kalmadi mahkeme ise 3 sene surer dedi avukatim o yuzden ugrasmadim opele degisim talep ettigimde arac garantili biz arizalari gideriyoruz daha ne istiyorsunuz dediler bende galeriye cok buyuk zararla sattim sonra megane coupe aldim guzel arabaydi ama sinif yukseltmek istedim
    simdi 2009 e92 3.20i coupe kullaniyorum memnunum inanin 1 kere ariza vermedi.. Beni hatirlayan arkadaslara tesekkur ederim bu konuda cok mutlu oldum
  • quote:

Evet cekip gitmedim ama gercekten bana gelen arac defoluydu sadece cam degil degismeyen parca kalmadi mahkeme ise 3 sene surer dedi avukatim o yuzden ugrasmadim opele degisim talep ettigimde arac garantili biz arizalari gideriyoruz daha ne istiyorsunuz dediler bende galeriye cok buyuk zararla sattim sonra megane coupe aldim guzel arabaydi ama sinif yukseltmek istedim
    simdi 2009 e92 3.20i coupe kullaniyorum memnunum inanin 1 kere ariza vermedi.. Beni hatirlayan arkadaslara tesekkur ederim bu konuda cok mutlu oldum

Yine BMW ye döndünüz anlaşılan.Zaten BMW Mercedes gibi markaların herhangi bir modelini kullandıktan sonra başka markalar aynı zevki vermiyor.
  • o nasıl bir bagaj kapağı öyle ? ben olsam bu aracın ne sedan ne sport tourer modelini tercih ederim. en güzeli hb...

quote:

Sen bunu erayla yersin ama ilk kazada eradan ezme şeklinde çıkarsın.Bu ne fanatiklik yahu bir ton bile gelmeyen bir tenekeyle 1650 kg lık aracı yemek.Sen erayla corsa opc yi ye de görelim
    quote:

ben bunu era'yla yerim

iyi işte insignia gitmiyor 1.6'lığı da bu da gitmiyor tek nedeni de kasanın bu kadar ağır olması

opc gibi güzel bir aracı bile bu şekilde bitiren opel zihniyeti varken bunları era ile yiyenlerde olacaktır

birde era ile corsa opc demişsin de ne diyeyim bilemiyorum gücü az olanla fazla olanı karşılaştırıyoruz fazla olanla azı değil

İnsignia'nın 0-100'ü belki çok parlak değil ama arap atı gibi araba sonradan iyi acılıyor videosu vardı forumda bir arkadaş yayınladıgı 245'e kadar gidiyordu.
    Herşey 0-100 değildir yani.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.