Şimdi Ara

opel insignia honda civic elg.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar büyük olasıkla bidaha ki ay civic elegance almayı planlıyordum 1.8 hb den vazgeçip.ama bu son haberler opel insignia ile ile ilgili gelen beni cazbetti resmen.neredeyse vectra nın baz versiyonuyla aynı fiyatta almanyada (42 milyar vectra baz türkiye fiyatı).
    sizce opel insigniayı beklemelimiyim yoksa civic alıyımmı?

şimdi birçoğunuz aynı segmentte olmadığını belirtceksiniz ama civic full verisyon olucak insignia baz donanim olacak alırsam
    yorumlarınız nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rascasse* -- 28 Temmuz 2008; 0:50:58 >

• civic gerçekten çokçok güzel bi araba helede elg. faka tben olsam insignayı beklerdim yeni bi yüz yeni bi araba şahsen merakla bekliyorum ben
  • araba alacak olsam o kadar bekleyemezdim heralde. çünkü civic'in tasarımı cezbediyor insanı :) sabırlı biriyseniz aceleniz de yoksa bekleyip opeli de yakından inceleyip karar vermenizi öneririm ama; isignia öyle 2-3 aya kadar gelmez, baya beklersiniz gibime geliyor.
  • bazı yerlerde 2009 un ilk çeyreği hürriyette ise ocakta gelecek diyor beklerm sorun olmazda kuşkularım
    vectra dan daha pahalı gelmesi
    bekleyip beyenmessem honda'nın zam yapma olasılığı
    çünkü 43 en fazla 44 milyar verebilirm hondada zamlanırsa zamanında almadığım için dizimi dövebilirm kararsızım
  • bence beklemeye değecek bir araba:

bir video>>http://www.autocar.co.uk/VideosWallpapers/Videos.aspx?AR=234108&CT=V
  • Opel İnsignia bekle
  • insignia'yı görmeden civic i almazdım beklemek sizin için sorun olmazsa bekleyin ve insignia'yı inceleyin derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    honda crv -toyota rav4
    14 yıl önce açıldı
    Ford Kuga seat ateca honda crv
    2 yıl önce açıldı
    corolla | megane
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben beklemezdim.2. el civic alırım olmadı satar opeli alırım.Pek zararım da olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: jeandan Type-R

ben beklemezdim.2. el civic alırım olmadı satar opeli alırım.Pek zararım da olmaz

bencede. ınsıgnia türkiyeye gelene kadar 2009 ikinci ceyreginde gelir diye düsünüyorum.
  • insignia bir üst segment
  • Opel insignia eylülde izmir fuarında tanıtılacak 1 ay daha bekleyin
  • BEN OLSAM İKİSİNİDE ALMAZDIM. PASSAT TSI ALIRDIM.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drizztdark

Opel insignia eylülde izmir fuarında tanıtılacak 1 ay daha bekleyin

Fuar Eylülün kaçında İnsignia abimizi ziyarete gidelim
  • Opel çok daha güzel biraz bekle ondan al bari .
  • quote:

Orjinalden alıntı: jeandan Type-R

ben beklemezdim.2. el civic alırım olmadı satar opeli alırım.Pek zararım da olmaz

cok mantıklı uzun sureli arabasızda kalmazsınız hemde hondaya da binmiş ve insigna geldiginde aralarında secim yapma oalyını da rahatlatmıs olursunuz.. baktınız opel içinize yatmadı hondayla durmak yok yola devam dersiniz
  • yorumlarınız için teşekkürler.
    Peki gecen senede yada daha öncesinde honda veya opel şu tarihlerde zam yaptı diyebilecek varmı hatırlayan varmı.?
  • quote:

Orjinalden alıntı: rascasse*

yorumlarınız için teşekkürler.
    Peki gecen senede yada daha öncesinde honda veya opel şu tarihlerde zam yaptı diyebilecek varmı hatırlayan varmı.?

honda'yı bilemem de opel her ay liste fiyatlarını günceller. hatta gittiğiniz yerde araç yoksa ve siz de sipariş etmek isterseniz size fiyat garantisi bile veremeyecek kadar çakaldırlar. Yılın son aylarına doğru bir indirim yaşanır, ama ne hikmettir ki aradığınız araç ellerinde yoktur, hatta o ilde hiçbir bayide yoktur, sonra siz mevcut fiyattan aracı almak istediğinizde de araba ocaktan sonra gelecek, önümüzdeki ay fiyatlar ne olur bilemeyiz bu yüzden size fiyat garantisi veremeyiz diyolar :) Elinizde aracınız var da takasa girecekseniz; sizin aracınızın fiyatını da kesin veremiyolar, almak istediğiniz araba gelince şartlar değişik olabiliyomuş :) kısacası opele güvenmeyin fiyat konusunda :)

• quote:

Orjinalden alıntı: KaSSaS

quote:

honda'yı bilemem de opel her ay liste fiyatlarını günceller. hatta gittiğiniz yerde araç yoksa ve siz de sipariş etmek isterseniz size fiyat garantisi bile veremeyecek kadar çakaldırlar. Yılın son aylarına doğru bir indirim yaşanır, ama ne hikmettir ki aradığınız araç ellerinde yoktur, hatta o ilde hiçbir bayide yoktur, sonra siz mevcut fiyattan aracı almak istediğinizde de araba ocaktan sonra gelecek, önümüzdeki ay fiyatlar ne olur bilemeyiz bu yüzden size fiyat garantisi veremeyiz diyolar :) Elinizde aracınız var da takasa girecekseniz; sizin aracınızın fiyatını da kesin veremiyolar, almak istediğiniz araba gelince şartlar değişik olabiliyomuş :) kısacası opele güvenmeyin fiyat konusunda :)

katılmıyorum

arabamı gecen yıl eylül ayında aldım 7000liralık kampanya indirimi ile
    istedigim renk bayide yoktu 1 hafta bile sürmeden arac getirildi ve teslim edildi,ayrıca alınırken fiyat sabitlendi ne olur ne olmaz gecikme olabilir diye
    size hosunuza gitmeyen bir sekilde yaklasan bayi yüzünden bütün opel markasına aynı muameleyi yapmamanız gerekir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VectrAirliness -- 28 Temmuz 2008; 19:49:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: KaSSaS

quote:

hiç alakası yok...

benim beğendiğim model satılmıştı FABRİKA dan baktırıp aynısını buldu opel odak ve 10 gün içerisinde daha önce anlaştığım fiyattan getirdi aracı...

• Elegance bile olsa segment farkı donanım farkı ile kıyaslanamaz bana göre.Ne olursa olsun insigniayı bekleyin derim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.