Şimdi Ara

opel insignia da motor farkı var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 1. ilan hemen giderken 2.si bayadır bekliyor acaba motor farkı vs mi var ?

biri 136hb digeri 150 hp işaretlemiş

• Hepsi 136 HP

150 HP hiç olmadı

Bana göre yaramaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsan o direksiyon ve vitesi gorunce hayattan soguyor. Minibüsvari torpido ile birlesince hepten soguyor insan. Valla ben bu paraları hayatta veremem bu arabalara.

• quote:

Orijinalden alıntı: AO

İnsan o direksiyon ve vitesi gorunce hayattan soguyor. Minibüsvari torpido ile birlesince hepten soguyor insan. Valla ben bu paraları hayatta veremem bu arabalara.
    zevk meselesi hocam bilmem bana cok hoş gelmekte dıs görusunu özellikle
  • 1.6 dizeller 136hp ctdi motor canlı ve güzel bir motor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirARSLAN

1.6 dizeller 136hp ctdi motor canlı ve güzel bir motor.
    ederi ne kadar hocam sizce? 140a hatasız boyasızlar vardı bunlarda ucmus 160 170 lere
  • Orijinali hepsi 136 bg

2. ilanda 150 bg değil 150-175 işaretlenmiş. Bu motorda soft yazılımla 170 bg güç elde ediliyor. Sahibide bunu yaptırmış olabilir.

İç tasarımını bende çok beğenmesemde, hala en güzel d sınıfı sedan araçlardan bence dış tasarım olarak. Sport donanım opc line tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

ederi ne kadar hocam sizce? 140a hatasız boyasızlar vardı bunlarda ucmus 160 170 lere

Alıntıları Göster
    Aynen hocam fiyatlar fena uçmuş... Hatta Eylül gibi falan arkadaşa baktık 110 bin falandı.

Size tavsiyem eğer çok km yapmıyorum yılda 10 bin 15 bin yapıyorum diyorsanız 160 bunlara vermeyin 1.5 benzinli makyajlı kasayı alın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirARSLAN -- 23 Şubat 2020; 15:1:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirARSLAN

Aynen hocam fiyatlar fena uçmuş... Hatta Eylül gibi falan arkadaşa baktık 110 bin falandı.

Size tavsiyem eğer çok km yapmıyorum yılda 10 bin 15 bin yapıyorum diyorsanız 160 bunlara vermeyin 1.5 benzinli makyajlı kasayı alın...

Alıntıları Göster
    valla hocam benimde aklıma geldi nesil aracların benzlinlileri o kadarda cok yakımıyor denılıyor ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

valla hocam benimde aklıma geldi nesil aracların benzlinlileri o kadarda cok yakımıyor denılıyor ama

Alıntıları Göster
    Yaşadığın şehire bağlı yoğun dur kalk olan İstanbul trafinde zaten tüm benzinli ve dizeller çok yakıyor.

Sakin kullanımla şehirici 8 ila 9 litre arası yakacaktir. Uzun yolda zaten hızınıza ve araçtaki yüke bağlı 5 ila 7 arası... Uzun yolda 90 100 arası 5 ila 6 litre yakar.

• yazılım vardır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.