Şimdi Ara

OPEL İNSİGNİA 1.6 OTOMATİK DİZEL SEVENLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
7
Favori
9.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar OPEL İNSİGNİA 1.6 DİZEL OTOMATİK ile ilgili paylaşımları burada konuşalım.

• insignia alınacaksa, flexride şase mi alınmalı. bu şart mı?
    bir de bayilerin ellerindeki mevcutlar flexride şase olmayan araçlar deniyor, bu şase için yazılıp beklemek mi gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: okutmann

insignia alınacaksa, flexride şase mi alınmalı. bu şart mı?
    bir de bayilerin ellerindeki mevcutlar flexride şase olmayan araçlar deniyor, bu şase için yazılıp beklemek mi gerekiyor?

flexride şase aracları bayiler onceden sipariş etmedilerse sayet oda tek tük bayide wardır ek donanımlar icin daima sipariş üzerine getittirilir bu bakımdan oransal bazlı \ 90 arac beklersiniz

ben arac beklememek icin düz cosmo aldım gectim ama flexride şase olmasını isterdim

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muti1 -- 4 Kasım 2015; 9:09:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende allahın izniyle 16 kasımda teslim alıcam.teslim alırken nelere dikkat etmek lazım.tşlkr
  • flexride şase, genelde spor kullanımda işe yarayan bi şey midir?
    ben arabayı normal modda kullanmayı tercih ederim. beni için öncelik hız değil, konfordur.
    bu durumda flexride şase için sipariş verip beklemeye gerek yok mu yani, doğru mu düşünüyorum.
    yoksa flexride şase -aynı zamanda- yumuşak süspansiyon sağlamaya yarayan bir sistem midir?
  • okutmann O kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı seyi merak ediyorum. İnsallah doğru bir cevap gelir. Yani normal flexiride olmayan insignia flexiridein tour moduna mi denk geliyor? Yoksa tour modu extra konfor mu sagliyor?

• Bu yeni motor ve şansızmanla ilgili çok fazla döküman yok. Yeni alan arkadaşlar deneyimlerini aracın artı ve eksiklerini keşke şu donanımına alsaydım dedikleri varsa ve paylaşırsa çok memnun olurum.

• arkadaşlar aracı alınca deneyimleri inş. buradan paylaşacağım.
  • Tour modu standart amortisörlerden bir tık daha yumuşak arkadaşlar.
  • Flexride şasi sürüş zevkini arttırıyor gerçekten ama olmasada olur bence. Cosmo donanım gerçekten üst sınıf bir özellik katıyor araca. Bu arada apple carplay ile multimedia ekranını kullanan oldumu hiç iphone olmadığı için deneyemedim malesef. android auto özelliği daha ülkemizde geçerli değilmiş
  •  OPEL İNSİGNİA 1.6 OTOMATİK DİZEL SEVENLER

üç gündür kullanıyorum ve çok memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uk79 -- 10 Kasım 2015; 20:25:39 >

• uk79 kullanıcısına yanıt
    Allah güle güle kullanmanızı nasip etsin kardeşim :)
  • bu araba sport değil mi?
    niye cam kenarları komple krom değil. yanlış görmüyorsam, üst kısımda krom yok?
    hayırlı olsun. kazasız belasız cezasız binin inşallah
    Sport'ta üst cam krom çıta bulunmuyor.
  • Aaaa, nasıl yani, neden acaba?
    sport en üst donanım değil mi ya
  • esmerce kullanıcısına yanıt
    sağolasın
    sportta üst krom çıta yok ,bazı şeyler opelin farklılık yaratma çabası diyelim :)
  • Astra'dakinin aksine sonradan çıta da eklenemiyor.
  • opel insignia 1.6 dizel otomatik ile ilgili başka başlıklar da var. başlıkları birleştirip bir ana konu yapsak daha iyi olur sanırım. nasıl yapılacağını bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaSaFeL

Astra'dakinin aksine sonradan çıta da eklenemiyor.

diğer başlıkta bir arkadaş 250 liraya orijinalini bulduğunu ve ekleyeceğini yazmıştı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.