Şimdi Ara

OPEL İNSİGNİA 1.6 Dizel Otomatik TÜRKİYE'DE (204. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.485
Cevap
57
Favori
390.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakkan

Orijinal dışında lastik önerisi çok duyuyorum, kim bu ölçüleri öneriyor gerçekten merak ediyorum.

Araca fabrika çıkışı bir jant ve lastik takım takılmış, fabrika önerisi ve orijinal ölçüler dışında bir lastik takarsanız araçta uzun vadede sorunlara sebep olur. Orijinali nasıl ki 245/45/18 ise yaz/kış tüm lastiklerin ölçüsü de bu olmalıdır.

Alıntıları Göster
    Kullanım kitapçığında kışlıklar için 235/45/R18 öneriliyor diye hatırlıyorum.

Genel olarak bu tür "usta önerilerine" ben de çok kızıyorum ama bu kez durum farklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: gunaydinfn

İyi akşamlar. İstanbuldan ankaraya taşınıyorum. Haliyle artık kışlık lastik şart oldu. Kışlık için insigniaya 235/45/18 tavsiye ediliyormuş doğru mu? Bir de lassa petlas gibi daha ekonomik markaları düşünüyordum ama 2017 üretimi nokian var internette benzer fiyata. Raf ömrü 10 yıl yazıyo intetnette. 2017 nokian petlastan daha iyi olmaz mı sizce
    Nokian'ı alın; depodaki lastiklerin üretim yılı sanıldığı kadar kritik değil. 2017 üretimli bir lastik hala yeni sayılır; Petlas'tan da kat kat iyidir. Lastik kullanılmaya başlandıktan sonra ne kadar zaman geçtiği daha kritiktir.
  • Teşekkürler cevaplar için. Nokiana karar verdim haftaya taktıracağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese merhaba arkadaşlar.bugün 42binde aracımın ön arka balatasını değiştim.trw marka balata aldım toplam 400 tuttu.sonra sanayide bir ustaya taktırdım yaklaşık 3 saatte taktı.önleri 2 dkda halletti arkalarla tam 3 saat uğraştı.yapıp bitirdikten sonra işçilik olarak tam 200 tl istedi tabi ben şok oldum.biri vasıtasıyla gitmemize rağmen bir sürü kem-küm etti en son 150 tl verdim ön arka değişimine.ama şunu anladım fiyat almadan kesinlikle bu işleri tanıdık ayağına kimseye yaptırmayın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uchrevhi

herkese merhaba arkadaşlar.bugün 42binde aracımın ön arka balatasını değiştim.trw marka balata aldım toplam 400 tuttu.sonra sanayide bir ustaya taktırdım yaklaşık 3 saatte taktı.önleri 2 dkda halletti arkalarla tam 3 saat uğraştı.yapıp bitirdikten sonra işçilik olarak tam 200 tl istedi tabi ben şok oldum.biri vasıtasıyla gitmemize rağmen bir sürü kem-küm etti en son 150 tl verdim ön arka değişimine.ama şunu anladım fiyat almadan kesinlikle bu işleri tanıdık ayağına kimseye yaptırmayın.
    maşallah iti fiyat almış. Benimde huyumdur öncesidne mutlaka sorarım
  • Lastik izleme sorunu hatası alıyorum - lastik konumlari bilinmiyor diyor çözümü nedir

OPEL İNSİGNİA 1.6 Dizel Otomatik TÜRKİYE'DE

• Bir sorunum daha var vites ışıkları yanmıyor çözümü nedir sigorta falan mi

• Arkadaşlar aracımı sattım. Üniversiteden arkadaşım aldı. Malum siteye ilan girdim ve 10 dakika sonra aracı almak istediğini söyledi bende ilanı kaldırdım Gitti ilan parası boşu boşuna. Dost işi yaptık. 120.000 tl'ye verdim aracı. Konuyu takip etmeye, tecrübelerimi anlatmaya devam ederim.

Hocam o lastik uyarısı bozuk yollarda geliyor. Bir süre sonra da gidiyor. Çok kafaya takmayın onu. Vites ışıkları da muhtemelen temazssızlıktandır. Serviste 5 dakika da hallederler.

Herkese keyifli sürüşler.

• Ben de aracımı satıyorum değerli arkadaşlar.

İlgilenen olursa haberleşebiliriz.

Arabanın geçmişiyle ilgili bazı paylaşımlarımı da forumdan ismimi aratarak okuyabilirsiniz.

Saygılarımla...

Sayın AtaTuncel satışınız hayırlı olsun.

Sayın Colornick; AtaTuncel beyin verdiği cevabı ben de imzalıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: colornick

Bir sorunum daha var vites ışıkları yanmıyor çözümü nedir sigorta falan mi

Akü yü 20 saniye sökün sonra takın sorun gidiyo aynısı bana da oldu. Tek çözümü buymuş.saçma ama işe yarıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• oğuzgs O kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler kutup başı sök tak yaptım düzeldi. Inşaallah bir daha olmaz

Bu yöntemle hem vites ışıkları hemde lastik basınç düzeldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: atatuncel

Arkadaşlar aracımı sattım. Üniversiteden arkadaşım aldı. Malum siteye ilan girdim ve 10 dakika sonra aracı almak istediğini söyledi bende ilanı kaldırdım Gitti ilan parası boşu boşuna. Dost işi yaptık. 120.000 tl'ye verdim aracı. Konuyu takip etmeye, tecrübelerimi anlatmaya devam ederim.

Hocam o lastik uyarısı bozuk yollarda geliyor. Bir süre sonra da gidiyor. Çok kafaya takmayın onu. Vites ışıkları da muhtemelen temazssızlıktandır. Serviste 5 dakika da hallederler.

Herkese keyifli sürüşler.
    Hayırlı olsun aracınız ama ucuza gitti gibi düşündüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: mitxen

Hayırlı olsun aracınız ama ucuza gitti gibi düşündüm

Alıntıları Göster
    İki gün önce aynı sizin söylediğiniz cümleyi söylemiştim içimden. Ama bugün bakıyorum, iki gündür girilen ilanlarda fiyatlar yerlere serilmiş. Ya arabalarda gizli problemler var, ya da ikinci el piyasasında...

Çevre görüş 2 paketli, 2016 model, 37bin km, boyasız araca 111bin yazıyor!

Anlamakta güçlük çekiyorum

• colornick C kullanıcısına yanıt
    Rica ederim,bende de 1 kez yaptı başka yapmadı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mitxen kullanıcısına yanıt
    Aslında aracımın satılması gereken fiyat net 125.000 tl'ydi. Ancak hergün görüştüğüm 5 yıldır tanıdığım arkadaşım aracı isteyince kıramadım o demeden de ağzımdan bu rakam çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatsoylu

İki gün önce aynı sizin söylediğiniz cümleyi söylemiştim içimden. Ama bugün bakıyorum, iki gündür girilen ilanlarda fiyatlar yerlere serilmiş. Ya arabalarda gizli problemler var, ya da ikinci el piyasasında...

Çevre görüş 2 paketli, 2016 model, 37bin km, boyasız araca 111bin yazıyor!

Anlamakta güçlük çekiyorum

Alıntıları Göster
    Büyük ihtimalle 100bine falan aldı belki de daha düşüğe aracı o yüzden düşük tutuyorlar ama sıfır araç piyasasını görünce bedavaya verdiklerinin çok farkında değiller galiba.
    Sıfır clio alınacağına gider mis gibi insigniaya binilir, gerçekten ikinci el araç alacaklar için büyük fırsat ama satacaklar için tabiki piyasayı düşürüyor.

• Bugün ben de kışlık lastik bakarken ankara opan ı gördüm şu insignia gs yi inceliyim dedim. Güzel olmuş sevdim ama 200 üzeri fiyatlardan bahsediyorlar bi de indirimli filan. Kendi insigniamı 110-120 ye satıp bi o kadar daha eklenip alınmaz bence. Mevcut şartlarda aracımın kıymetini bilmeye ve Allah kaza bela vermezse yıllarca kullanmaya karar verdim

• Bu arada kışlık lastik için sava eskimo hp2 ye karar verdim fiyat performans olarak. Kullanıp tecrübe edeniniz var mı acaba?

• Hayırlı akşamlar 2016 cosmo dizel oto .35000 km deki aracımı bugün satmış bulunuyorum . Sağ arka camurlukta lokal boya vardi birde arka tampon yarisi boyaliydi

Ek garantili cvrg2 paketli cirlop gibi araba alan hayrını görsün .

117.000 tl ye verdim bence 120 bin etmeliydi ama piyasa ölü insignia gerçekten güzel bir araç şehiriçi yakıtı yüksek bence ama yinede memnundum

• Arkadaşlar aşağıdaki urunden aldim fiyatta süper herkese tavsiye ederim. Makyajli ve makyajsiz insigniada çalışıyor süper bir alet

Sattığım arkadaş keyfini sürsün

Vehemo araba için OBD pencere kapatıcı araç cam kapi Sunroof açılış kapanış modülü sistemi için Chevrolet Cruze Buick araba aksesuarı

aliexpress.com
    US $5.04 15% OFF|Vehemo OBD Car Window Closer Vehicle Glass Door Sunroof Opening Closing Module System For Chevrolet Cruze Buick Car Accessory-in Car Switches & Relays from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://s.click.aliexpress.com/e/MojE3Qp

• 
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.