Bildirim
OPEL İNSİGNİA 1.6 Dizel Otomatik TÜRKİYE'DE (110. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Buda benim uzunyol rekorum, klima açık, araç 3 kişi bagaj yarı dolu,yazdan kalma bir çalışmam 😄
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
nereden nereye bu rota hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bmw 525d xDrive Luxury 2013 -
Şehir içinde yakıyor namussuz, uzun yolda kokluyor gerçekten de. Sabit 120 ile 5 litre yakıyor uzun yolda...
280 km lik yolda dikkat ederek sakin kullanımla araçta 4 yetişkin 2 çocuk varken bagaj full 5.1 ortalama ile gittim. Tekrar fullediğimde kmde 27 kuruş yakmış. Opel corsa 1.3 90 bg 25 kuruş yakıyordu ama onda dikkatsiz sürüyordum.
Alınganlıkla alakası yok. Otomobille ilgili bir sayfada bu yazdığın şey sanki bilinçli olarak yazılmış gibi anlaşılıyor. Uyaran arkadaşıma teşekkürlerimi iletiyorum.
Hocam 160 km si otoyol Mersin-Ceyhan 20 km si şehiriçi...ort hız 95 olduğuna göre tahminim otoyolda 110-115 ile sabit gitmiştim... şehir içinde biraz fazla yakıyor ama 1610 kg ağırlık ve tam otomatik şanzıman için makul bence...
quote:
Orijinalden alıntı: patriot80
Hocam 160 km si otoyol Mersin-Ceyhan 20 km si şehiriçi...ort hız 95 olduğuna göre tahminim otoyolda 110-115 ile sabit gitmiştim... şehir içinde biraz fazla yakıyor ama 1610 kg ağırlık ve tam otomatik şanzıman için makul bence...
Hocam helal olsun, bükemediğin eli öpeceksin
insignia da ilk defa 4.5 ortalama görüyorum. Bakalım benim KM biraz daha artsın, ondan sonra göreceğiz
_____________________________ -
Arkadaşlar 2015 kasımda aldığım sport +kış paketi+navigasyon ve android+ yarı deri koltuk+ stepne+2 yıl uzatılmış garanti+ karter koruma+ orijinal paspas+full led
Özellikli aracımı satmak istiyorum...
Henüz 6400 km de..sıfır kokusu üzerinde...kapalı garaj arabası...bir kaç kez memlekete ve ankaraya gitti sadece...
Beyaz renk...
Sahibinden de çok çeşitli fiyatlar var kafam karıştı...
Ne fiyat yazayım sizce..kaça satsam iyidir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taylor1956 -- 28 Şubat 2017; 18:23:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ insignia 1.6cdti cosmo-sport at6 ----------- octavia a7 1.6tdi dsg elegance -
hocam sizin aldığınız rakam nedir?
Belirttiğiniz üzere şu an 2. el rakamları çok farklı gdidiyor. Tabii sıfır rakamlarının çok fazla yükselmesinin etkisi büyük._____________________________ -
arkadaşlar aracına yazılım yaptıran veya yaptıran tanıdıgı olan var mı ? yazılım ile yakıt tüketiminin düşeceğini düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bmw 525d xDrive Luxury 2013 -
quote:
Orijinalden alıntı: AtaTuncel
arkadaşlar aracına yazılım yaptıran veya yaptıran tanıdıgı olan var mı ? yazılım ile yakıt tüketiminin düşeceğini düşünüyorum.
Hocam benim önerim hiç bulaşmayın. Zaten aracın az yakma gibi bir özelliği olsa neden adamlar yapmasınlar? Çok daha fazla reklamlarını yapacakları bir alan olurdu, tank gibi araç yapıyoruz ama benzini kokluyor..vs
Ben genelde yazılımların bir şekilde araçların ömrünü kısalttığını düşünüyorum. belki kısa vadede herhangi bir sorun yaşamazsınız ama aracın standart programları dışına çıkartıyorsunuz._____________________________ -
haklısınız paşa paşa binmek en güzeli varsın yaksın her kuruşu hakediyor
Aracın kalkışta yavaş kaldığını düşünenler. Esp kapatma tuşuna bir kez basın çekiş kontrolü iptal ediyor (uzun basarsanız esp iptal olur) bu şekilde kalkarsanız daha iyi bir performans alırsınız.
Beyler. Biraz genel olacak ama. Opel PSA grubuna satıldı, duymuşsunuzdur. Marka imajı nolur sizce?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ OPEL ASTRA 1.3 CDTI/(2006-2016) --> SKODA FABİA RS (PERT) (2011-2013)-->2016 OPEL INSIGNIA 1.6 AT CDTI 136 HP -
quote:
Orijinalden alıntı: mitxen
hocam sizin aldığınız rakam nedir?
Belirttiğiniz üzere şu an 2. el rakamları çok farklı gdidiyor. Tabii sıfır rakamlarının çok fazla yükselmesinin etkisi büyük.
104500+1500 bana maliyeti
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ insignia 1.6cdti cosmo-sport at6 ----------- octavia a7 1.6tdi dsg elegance -
quote:
Orijinalden alıntı: drkrex
Beyler. Biraz genel olacak ama. Opel PSA grubuna satıldı, duymuşsunuzdur. Marka imajı nolur sizce?
Ondan öncede general motora satılmıştı alıştık artık Opel deyip geçmek lazım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ MSI PRO Z790-A MAX WIFI
INTEL i7 14700K
GSKILL 32 GB DDR5 6400 MHZ CL32
MSI RTX 4080 GAMING X TRIO
SAMSUNG 990 PRO 2 TB
MSI MEG CORELIQUID S360
FSP Hydro G PRO ATX3.0(PCIe5.0) 1000W -
Bencede kalite, fiyat, marka... vs hicbirsey degismeyecektir. Herkesin bildigi uzere TATA landrover ve Jaguar i satin almisti. Globallesen dunyada bu tarz alimlar cok normal.
En azinda biz saf Alman markasiyken almis olduk :)
Volvo yu da çinli gelly almıştı....
Opel psa grubu tarafından çok daha iyi bir çizgiye getirilecek bence...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ insignia 1.6cdti cosmo-sport at6 ----------- octavia a7 1.6tdi dsg elegance -
uzun yoldaki yakıt tüketim değerleri ortalama nedir _____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt