Şimdi Ara

opel insignia 1.6 cosmo mu toyota avensis elegant mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
7.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar araba almaya karar verdim 2 araç arasında kaldım sizin tavsiyeleriniz ne yöndedir.

opel insignia 1.6 cosmo artıları eksileri nelerdir

toyota avensis 1.6 elegant artıları eksileri nelerdir

veya bu ayarda başka hangi aracı tavsiye edersiniz cebimde 40.000 TL var onuda unutmıyalım

siz olsanız hangi aracı tercih ederdiniz. bana opel ağır bastı ama yakıtı da korkutuyor. lpg taksak ne olur verim alabilirmiyim onuda bilmiyorum.

ilginize şimden teşekkür ederim forum donanım ailesine

• Bizde bu ikilem arasinda kaldik ve Avensis aldik donanim yakit ekonomisi performans herseyiyle avensis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsignia cok kullandım arkadsım vasıtasıyla ki hepde surmesemde bınerım.performansı yol tutusu kalitesi içi dışına aşık oldugum aractır.Ancak vites geçişleri şahsi görusum rahat degıl.Ayrıca öle guclu bır araba oldugu ıcın gaza dokunmamak elde degıl ama bu sayede benzınede fena bir dokunuş yapıyorsunuz :) Arkadaşım biraz performanslı kullanıyordu 75 lt depo var yanlıs hatrlamıyorsam yol bılgısayarı 450km gösterıyordu:) Şimdi akıllandı duzgun sakin kullanıyor 650 km cıvarı gosterıyor.Avensis hakkında yorum yapamıcam :)

Not:Lpg taktırdı 2.5 bın tl ye yanılmıyorsam iyi guzel ama yazık oluyor canım arabaya :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwy -- 29 Eylül 2012; 2:15:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gwy

İnsignia cok kullandım arkadsım vasıtasıyla ki hepde surmesemde bınerım.performansı yol tutusu kalitesi içi dışına aşık oldugum aractır.Ancak vites geçişleri şahsi görusum rahat degıl.Ayrıca öle guclu bır araba oldugu ıcın gaza dokunmamak elde degıl ama bu sayede benzınede fena bir dokunuş yapıyorsunuz :) Arkadaşım biraz performanslı kullanıyordu 75 lt depo var yanlıs hatrlamıyorsam yol bılgısayarı 450km gösterıyordu:) Şimdi akıllandı duzgun sakin kullanıyor 650 km cıvarı gosterıyor.Avensis hakkında yorum yapamıcam :)

Not:Lpg taktırdı 2.5 bın tl ye yanılmıyorsam iyi guzel ama yazık oluyor canım arabaya :)

aynen lpg resmen pranga vuruyor tekere. çoktandır benzin kullanmıyordum bende geçen benzin filtresini değiştirdim biraz benzin aldım biraz benzinle bineyimde deneyim dedim off arabanın performansını unutmuşum resmen araba bas bas diye yırtınıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: TurboS

Bizde bu ikilem arasinda kaldik ve Avensis aldik donanim yakit ekonomisi performans herseyiyle avensis

performans nasıl avensis oluyor? ufak atın biraz..
  • arkadaşım yeni avensis aldı.bindim gezdim ama bana avensis havası vermedi. umduğumu bulamadım.bir kere çok dar geldi bana. sıkışık gibi oluyor insan.fakat dışarıdan çok heybetli duruyor.ayrıca aman aman plastik ve koltuk kaliteside yok. süspansiyonda sert geldi, öyle d segmenti araca benzemiyor. bunu söylerken insignia ve passata göre kıyaslıyorum. aracı arkadaşım çok sakin kullanır yakıt ortalaması ankarada 7,5-8.0 litre. ben olsam insignia 1.4t alırdım. yakıt önemliyse.
  • su an insignia 1.4 140 edition elegance kullanıyorum.
    arac performans,rahatlık olarak bence cok iyi.
    yakıt tüketimi %70 sehiriçi %30 sehirdısı diyebilirim 8 lt ortalamam var. ancak henüz arac 9000kmde.
    sanırım bu zaman içinde biraz daha düşecektir.
    toyota hakkında hiçbir fikrim yok.
    umarım bu bilgiler işinize yarar.
    eger 1.6t insignia düşünüyorsanız 10lt altını görmeniz mümkün değil.
    acıkcası tüplü bir insignia bana biraz garip geliyor.
    şimdiden hayırlısı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda Civic 1.6 Elegance
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kısacası yakıt tuketımı iyi olsun dıyorsan avensis diğer hersey için insignia :)
  • 1.4t insignia lpg takılırsa avensis'e tercih edilebilır.avensis lpg yi garantilı verip sorun cikarmıyor.ic mekn olarak daha ferah.insignia daha spor bir arac.ic mekanları kaliteli araclar 2side.cosmo insignia daha gosterisli.servis olayında toyota rakipsiz.tercihlerinızi buna gore belırleyeblrsnz

• Cosmo insignia sizi memnıun edecektir
  • 2013 1.6 180 ps mondeo larada bakıla bilir.

• büyük çoğunluk insignia demiş benim fikrimde o yöndeydi açıkçası

insignia ile avensisi kıyasladığımda insignia performans ve donanım bakımından avensisi 2'ye katlar diyebilirim.

insignia duruş olarakta çok güzel heybetli duruyor. ben yakıtını merak ediyordum onuda sağ olsun kullanan arkadaşlar belirtmiş 70 lt ile 650 km aslında fena

bir rakamda değil hani böyle performanslı bir araba için bence normal. başka 1.6 benzinli insignia kullanan arkadaş varsa yakıtını yazabilirse sevinirim

teşşekürler arkadaşlar ilginize
  • 40.000 Liram var diyorsunuz ama insignia cosmo diyorsunuz nasıl alınıyor o fiyata acaba ?
  • ben insignia derim ama o fiyata cosmo degil edition bile alamazsınız
  • Ben olsam, tüp kullanıp kullanmayacağımve 2. el turbo bir araca ne kadar güvenebileceğim soruları belirleyici olurdu. Bu sorular da Avensis'e yönlendiriyor ve oyle yapardım.
    Yukarıdaki kaygılarınız yoksa eğer Insignia'nın içinde kendinizi daha iyi hissedeceğinizi düşünüyorum, güzel araç gerçekten.
  • 40000 tl ye 2009 edition donanım bile alınamıyor nasıl cosmo alacaksınız?115 hp edition alınabilir 40000 tl ye.Ya da bu sahibinden ilanları uçuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

1.4t insignia lpg takılırsa avensis'e tercih edilebilır.avensis lpg yi garantilı verip sorun cikarmıyor.ic mekn olarak daha ferah.insignia daha spor bir arac.ic mekanları kaliteli araclar 2side.cosmo insignia daha gosterisli.servis olayında toyota rakipsiz.tercihlerinızi buna gore belırleyeblrsnz

Mrb üstad;

"avensis lpg yi garantilı verip sorun cikarmıyor." bu kısmı anlayamadım, avensise garantisi bozulmadan LPG'mi takılıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: h_öztuna06

Mrb üstad;

"avensis lpg yi garantilı verip sorun cikarmıyor." bu kısmı anlayamadım, avensise garantisi bozulmadan LPG'mi takılıyor?

tüm toyotalarda var bu.
    fabrika garantili lpg takılıyor araca.
    zaten motorları da lpg ye tam uyumlu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.