Şimdi Ara

Opel insignia 1.4 140hp edition elegance

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
4.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Forumzunu beğenerek takip ediyorum D segmenti araç almak istiyorum Henüz kararsızım Fiyat Limitim 50.000- 63.000 TL arası favorim opel insignia 1.4 140 hp EDİTİON ELEGANCE yakıt durumu ve 2.el piyasası kafama takılıyor araba çok güzel performans olsun konfor olsun ama yakıt ve piyasa durumu meçhul Kullanan Arkadaşlar varsa yorum atsın acil yorumlarnızı bekliyorum teşekkürler.
     Opel insignia 1.4 140hp edition elegance Opel insignia 1.4 140hp edition elegance

• 1.4T ile ilgili aradığın herşey aşağıdaki linkte

http://forum.donanimhaber.com/m_77338580/tm.htm
  • Hocam performansa önem veriyorsan 1.6 al uzun yolda ortalama 8 litre yakıyor ara ara 180 leri görüyorum. şehiriçide 11 litrelerde gösteriyor bursa şehir içi sıkışık trafikte.
  • the jaja kullanıcısına yanıt
    abi 1.6 170 hp olanı al şehir dısında bende 7.3 ortlama var bunun icinde eser miktarda sehir ici kullanımıda var ( arac manuel dir )
    al 1.6 cosmo rahat et derim hem seri hem donanım olrak daha iii ve rahat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lpg 1.6 cosmo'ya mı takılabiliyor sadece?
    lpg ile sürüşte ort. tüketim ne oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

lpg 1.6 cosmo'ya mı takılabiliyor sadece?

bayi büütn insignialaa takılır dedi hatta bayiye taktırrısan garantisi bozulmaz dedi ban sordumdada 28 krş yakar dediler lpgde ( dipnot bunu lpg firması var uludağ onlarda dopruladı ) artı orjinal kitini takıyorlarmıs 3000-3500 arası pazarlık yapılacak yani

• quote:

Orijinalden alıntı: muti1

quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

lpg 1.6 cosmo'ya mı takılabiliyor sadece?

bayi büütn insignialaa takılır dedi hatta bayiye taktırrısan garantisi bozulmaz dedi ban sordumdada 28 krş yakar dediler lpgde ( dipnot bunu lpg firması var uludağ onlarda dopruladı ) artı orjinal kitini takıyorlarmıs 3000-3500 arası pazarlık yapılacak yani

hımm...

30.000 km yaptığında ancak lpg parasını karşılıyor bu fark

ne kadar mantıklı bilemedim şimdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2012 Golf 1.6 TDI Highline
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Regionella kullanıcısına yanıt
    wala bilemem ben bayi yalancısııyım ama aracın sibob veya motor arılanma olasılığınıda hesaplıcan ona göre ki aldığın lpg kiti motor ve sibop garantisi verece verenler var artı garaqntisinide ek para ödeyerek uzatabiyorsun die okudum formda ve sorduğum bayiler öle dedi opel bayiside lpg kiti orjin takarsak agarantisini bozmayız ama servise sürekli bize geleceksiniz dediler aga ben aracı 25 aralıkta ladım arac 850 km de suan sen düsün benim lpg taktırmam mantıklımı deilmi die

saygılar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.