Şimdi Ara

Opel GT (Değeri Bilinmiyor mu?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk olarak yıllar önce yurtdışında gördüğüm ve sonrasında görmenin nasip olmadığı Opel GT, birkaç ay önce sahibinden.com sitesinde karşıma çıktı. Honda S2000'e rakip sayılır mı bilmiyorum ama teknik özellikleri bana oldukça iddialı göründü.

2007 Opel GT Specifications
    Chassis
    Brakes F/R: ABS, vented disc/disc
    Tires F-R: 245/45 R18
    Driveline: Rear Wheel Drive
    Engine
    Type: Turbocharged Inline-4
    Displacement cu in (cc): 122 (1998)
    Power bhp (kW) at RPM: 264(194) / 5300
    Torque lb-ft (Nm) at RPM: 260(353) / 2000-5300
    Redline at RPM: 6300
    Exterior
    Length × Width × Height in: 161.5 × 71.4 × 50.2
    Weight lb (kg): 2934 (1331)
    Performance
    Acceleration 0-60 mph s: 5.5
    Top Speed mph (km/h): 143 (229)
    Fuel Economy EPA city/highway mpg (l/100 km): n.a. (9.2)

Tasarım olarak da bence gerçekten dikkat çekici bir model olan Opel GT'nin bazı resimlerini ekleyeyim dedim...

Umarım bu arabayı tek beğenen ben değilimdir. Forumlarda bol miktarda Honda S2000 ve RX-8 muhabbeti dönerken, bu arabadan bahsedilmemesi bana garip geldi. Belki bilmediğim eksi yönleri vardır, ya da konular bana denk gelmemiştir ama ilk izlenimim, gerçekten birçok arabaya rakip olabilecek durumda bir otomobildir.

• Motoru iyi,arkadan itişli,içi de güzel.Ama tipi çok kötü hiç sevmedim.
  • ÇOK YAKIYOR
  • 2.0 lt Turbo 264HP etkileyici gerçekten ama dikkatimi çeken iç tasarımı oldu. Diğer opel modelleriyle uzaktan yakından alakası yok sanki bir Mazda kabinini andırıyor.
  • Bizim sitede vardı birinde gayet şık duruyordu..

Opelle alakası yok. GM grubundan bir amerikan modeli bu , sadece 3-5 tane de avrupada satalım diye burnuna opel amblemi çakmışlar. Parçada zorlar diye tahmin ediyorum.
  • O paraya neler alınır opel gt de neymiş diyenler birazdan burayı basarlar.
  • Baskın!!!

O paraya neler alınır, opel gt de neymiş!!

:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aaa bu araba Need for Speed II'de vardi 15 sene once bi daha da gormedim
  • değeri varmıki değeri bilinmiyor.gm in başarısız denemelerinden biri.araç kısa süre üretildi bildiğim kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _leylandi_

değeri varmıki değeri bilinmiyor.gm in başarısız denemelerinden biri.araç kısa süre üretildi bildiğim kadarıyla.

Benim de merak ettiğim konu aslında bu belki de...

Değeri bilinmiyor olabilir mi? Ya da değersizse, tasarım (görece) ve performans olarak kendi tipindeki araçlara iyi bir alternatif olabilecek bu aracın olumsuz yönü ne olabilir ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-rayted

Bizim sitede vardı birinde gayet şık duruyordu..

Opelle alakası yok. GM grubundan bir amerikan modeli bu , sadece 3-5 tane de avrupada satalım diye burnuna opel amblemi çakmışlar. Parçada zorlar diye tahmin ediyorum.

Pontiac Solstice

quote:

değeri varmıki değeri bilinmiyor.gm in başarısız denemelerinden biri.araç kısa süre üretildi bildiğim kadarıyla.

Türkiye'de öyle olabilir ancak Abd'de, ilk yıl planlanan üretimin üstünde sipariş almış bir araç Pontiac Solstice. Kuzey Amerika Yılın Otomobili ödülünüde almış aynı zamanda ( 2006 ) ilk 10 günde 7000 sipariş almış. 2009 Nisan ayında, Pontiac markasınında 2010 sonuna doğru kapatılacağı söylenince, bu aracında üretimi durduruldu tabi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fleetwood1991 -- 22 Eylül 2010; 15:07:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

O paraya neler alınır opel gt de neymiş diyenler birazdan burayı basarlar.

s2000 varken tesüf ederim.
  • gayet güzel bir araba geçenlerde sahibindende araba bakarken rast gelmiştim

ancak parça sıkıntısı olabilir mi merak ettim?
  • eski kasası nfs 2 de vardı kornası ve sürücüsü berbattı
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj appıah

eski kasası nfs 2 de vardı kornası ve sürücüsü berbattı

NFS Hot Pursuit 2 demek istedin sanırım. Vauxhall ve Opel olarak, iki şekilde de vardı ilginç bir şekilde. Gerçi birinde jantlar ve farlar siyahtı diye aklıma kalmış. Çok da emin değilim.

Ayrıca eski kasası çok daha dikkat çekiciydi bence. Bu kasa daha basit duruyor. Köşeli tasarımıyla Cadillac Cien gibi konseptlere benziyordu o zamanlar.
  • Çok beğendiğim bir araba. Arabamı değiştirirken imkanım olsaydı kesinlikle düşünmeden alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: dj appıah

eski kasası nfs 2 de vardı kornası ve sürücüsü berbattı

NFS Hot Pursuit 2 demek istedin sanırım. Vauxhall ve Opel olarak, iki şekilde de vardı ilginç bir şekilde. Gerçi birinde jantlar ve farlar siyahtı diye aklıma kalmış. Çok da emin değilim.

Ayrıca eski kasası çok daha dikkat çekiciydi bence. Bu kasa daha basit duruyor. Köşeli tasarımıyla Cadillac Cien gibi konseptlere benziyordu o zamanlar.

evet hot pursiut serisi polislerin tuzakları filan vardı araçtan indirip dövüyorlardı

• Bu araba aynı zamanda Saturn Sky ve Daewoo G2X olarak da biliniyor.

• Bazen kampüsün içinde görüyorum bunun siyahından hiç fotoğraflardaki gibi durmuyor sönük bir araba bence.
  • kesinlikle sürmek istediğim araçlardan biri, tasarımının güzel olduğunu düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.