Şimdi Ara

Opel Corsa Ultimate 130bg 2023 Motor suyu eksiltmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 4 ay önce sıfır aldığım opel aracım 8 bin kilometreye geldi. 4 bin kilometrede motor kapağını açıp sorun var mı diye bakmıştım herhangibir sorun yoktu motor suyu max seviyesindeydi. Ardından trabzona uzun yol yaptım yaklaşık 1300 km lik bir yol ve geri döndüm toplamda gezmelerle beraber 2800 km yol yapıldı. Çalıştığım yerde de bir miktar sürdükten sonra tekrar kontrol etmek için kaputu açtığımda soğutma suyunun minimum çizgisinin biraz altına indiğini gördüm. Opel servisine götürdüm arabayı liftle kaldırıp kaçak var mı diye baktılar muhtemelen göremediler sıkıntı yok opellerde böyle eksiltmeler olabiliyor denilip gönderildim ama biliyorum ki bu soğutma suyu sistemi kapalı bir sistem eksiltme olmaması gerektiğini düşünüyorum. Sizin başınıza daha önce böyle bir olay geldi mi çözüm bulabildiniz mi? Teşekkür ederim.

• Eksilme kabul edilemez. Devirdaim bolgesini gozleyin.
  • Garantisi var siz takip edin onlar uğraşsın ama insanın canını sıkıyor
  • Buharlaşma sistem içerisinde olabiliyor. Çok çok eksilme yoksa ondan kaynaklı olabilir
  • 1.5 dizel 130 hp motorlarda ilk kullanımda biraz su eksiltiyor. grandland x im vardı. az bir şey su eksiltmişti. saf suyla tamamlamıştım eksiğini. 1.2 benzinli motorları bilmiyorum ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 14 Ekim 2023; 11:56:28 >
  • Üzerine 250 ml kadar hazır içme suyu ekleseniz bir daha eksiltmez bence.
  • Dediğiniz gibi minimumun altına indiğinde opetin kırmızı antifirizini doldurdum. Eksiltme yapıp yapmadığını gözlemleyeceğim ama max çizgiden minimumun hafif altına indiğine göre illaki bir yerlerde problem var kapalı sistemde su nasıl buharlaşıp kaybolabilir ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HONDA CİVİC MOTOR YAĞI
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.