Şimdi Ara

Clio RXT de SERVİS ışığı neden yandı acaba?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar arabayı yıkattım şu basınçlı aletler ile yıkadılar sonra bitti yolda bir baktım SERVİS ışığı yanıyor. kitapçığında servise götürün diyor, neden yandı ki acaba

• quote:

Orjinalden alıntı: shener

arkadaşlar arabayı yıkattım şu basınçlı aletler ile yıkadılar sonra iş bitti yolda bir baktım SERVİS ışığı yanıyor. kitapçığında servise götürün diyor, neden yandı ki acaba

valla birçok sebebi olabilir onu burda bizim bilmemiz çok zor..
    en iyi aracın dediği gibi servise götürmen
  • bir yerine su filan mi kaçtı ne oldu ki acaba, goturcem de uyduruk bir sebepten uyduruk bir fatura cikarmasinlar, bundan korkuyom biraz
  • kesın bobınıne su kacmıstır onun bızdede war 2001 1.4 16v rxt otomatık bn ce onu bı gotur sonra yolda basına ıs acabılır bobınlerrınden dolayı
  • quote:

bir yerine su filan mi kaçtı ne oldu ki acaba, goturcem de uyduruk bir sebepten uyduruk bir fatura cikarmasinlar, bundan korkuyom biraz

önce servise göster fiyat iste sonra normal bildiğin bir ustaya varsa ona da sora şunu ne kadar a yapasın diye hangisi uygunsa ona yönell
  • quote:

bir yerine su filan mi kaçtı ne oldu ki acaba, goturcem de uyduruk bir sebepten uyduruk bir fatura cikarmasinlar, bundan korkuyom biraz

bir yerine su kaçan arabanın servis uyarığı ışığı yanmaz.

büyük ihtimal yağ değişim zamanı gelmiştir.

bir benzincide yağına baktır eksikse tamamlat.

arabaya biniyorsan böyle şeyleri göze alıcaksın.

aman servise götürmiyim ,geçirirler falan diye düşünme.

bazen servise bakım gelmeden gitmek bile faydalıdır.
  • arkadaşlar iç temizleme esnasında koltuklarin ileri geri alınmasından dolayı koltuk altında olan kablolar cikivermis , bilgisayari takip hanginde oldugunu anladilar ve sadece 10 YTL para aldılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • walla benim araba tek kapi oldugu icin!! araya binenler koltugu ileri geri cekip duruolar!! o yuzden alttaki airbag kablolarindan birinin soketi gevsemis! bu yuzden airbag uyari isigi yaniodu!! foruma sordum saolsunlar kablodan olabileceklerini solediler! bende soketleri cikarip tekrar taktim cok sukur sorun kalmadi!!
    sende bi bak derim!!
  • nedeni yazmıyo sadece servise çekin dio..bence zmn kaybetme telafi edilemicek sorunlara yol açabilirsin..
  • cilikka arkadasimin dedigi sorunun aynisi olmus bende neysem biraz gerildik ve 10 YTL ye is cozuldu, airbag kablolari cikivermis yerinden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.