FORUMDA ÇOK ARAŞTIRDIM AMA NET BİR SONUCA VARAMADIM ONDAN DOLAYI KONUYU AÇTIM
Arkadaşlar aracım 2004 easytronik 1.2 benzinli.
Bir depo ile 600 yamıştım ama artık şehiriçi 600km yapmıyor şehir içi 400km anca iki hafta önce yağ filitre değişimlerini yaptım. Motor arıza lambası yanıyor Bilgisayarda Oksijen Sensörü diye gözüküyor fakat oksijen sensörünü değiştirdik serviste yine aynı hatayı vermeye devam etti. Bu sorun yakıt sarfiyatını nasıl etkiler bilgisi olan varmı bu hafta tekrar servise gideceğim arıza için Gaziantep Teymura. Ayrıca araba yaklaşık 40-42 litre yakıt alıyor ortalama 400 450 km yaptığımı düşünürsek bir depo ile yaklaşık şehir içi 10Lt yakıyor bu durum ne kadar normal acaba. Bu şekilde gitmeye devam ederse LPG taktırmayı düşünüyorum LPG konusunda da Marka tercihi yapamadım şimdi piyasada Atiker çok tutuluyor fakat BRC sağlam diyorlar arada tabi fiyat farkı var Atiker 1000lira ya mal oluyor hemen hemen BRC 1650 liraya mal oluyor.
ŞİMDİ ARKADAŞLAR MOTOR ARIZA LAMBASINI NASIL GİDEREBİLİRM BİLGİSİ TAVSİYESİ OLAN VARMI?
BU ARIZA LAMBASINDAN DOLAYI YAKIT SARFİYATI YÜKSELİR Mİ?
YAKIT KONUSU BÖYLE DEVAM EDERSE LPG TAKTIRIRSAM NASIL OLUR?
Teşekkür ederim biliyorum açmak istemiyordum.Konuların içinde soru sormuştum ama tam bi cevap alamadığım için konu açtıkm bakarsanız bir kaç konu içinde sordum sorunlarımı fakat cevap alamadım tamamen bundan dolayı açtım.
Arkadaşlar Sağolun tavsiyesi olanlar olmadı ama arabamı servise vermiştim oksijen sensörü arızanı çözmüşler Emme Monifoldunu söküp takmışlar silikon conta çekmişler yaklaiık 150 tl ye mal oldu.Birde sübap mı ne sipariş ettiler o gelecek haftaya onu da bağlatacam bakalım yakıt sarfiyatında bir düzelme olacak mı.DEneme yaptığım zaman bilgi vereceğim:)
Arkadaşlar arabamın oksijen sensörü arıza için iki defa gaziantep teymur servisine götürdüm.İlk gidişimde hava filitresini değiştiler arıza gitti dediler 100 km gittim yine arıza lambası yandı arıza koduna baktım yine aynı oksijen sensörü arızası.Aradılar tekrar getirin dediler verdim yine Emme Manofordunu söküp takmışlar silikon conta çekmişler yine aldım aracı 100 km gitmeden yine yandı arıza lambası ne yapayım ben bu arızayı kime göstereyim,adamlara araştırmalarımı aktardım dinlemediler bile ne yapacağımı şaşırdım.Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar:(((
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme