Bildirim
ikinci el opel astra 1.4 twinport
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
astraların 1.4'lerine hep ön yargıyla yaklaşılmıştır. hangi siteye bakarsanız bakın 1.4'leri hep 1.6'lar ile kıyaslıyorlar ve çekmediği vb. serzenişlerde bulunuyorlar. Aracı kullanmadım o yüzden ne kadar performanslıdır bilmiyorum ama çevrenizden muhtemelen "onlar tutmuyor, keşke 1.6larına bakaydın" gibi laflar duyabilirsiniz :)
Bu arada kaç model, kaç kilometrede bir araç için bu fiyat isteniyor o da önemli. -
belirttiğiniz ilan nosunu görmemişim. şimdi baktım, araç sitedeki en yüksek rakamlardan birine sahip bir de size şöyle bir tüyo vereyim; şahsın araca sahip olma tarihi 25/04/2012 yani 2,5 ay önce. bir insan 2,5 ay önce aldığı aracı neden satar? 1-) memnun olmayabilir 2-) acil ihtiyacı vardır ki bu durumda fahiş fiyatlar istenmez 3-) aldığından çok daha fazla paraca ya tutarsa diye satma eylimindedir.
sanki üçüncü gibime geldi :) -
1.4 ıle 1.6 nın boyle farklılıklar gosterecegını hıc dusunmemıstım. Genel olarak astralardan ıyı bahsederler halbukı ama :) ayrıca 2,5 aydır o sahısta oldugunu nerden gordunuz hocam. Yardımın ıcın cok sagol, pekı 20 25 bın lıra arası onerebılcegın temız aıle arabası varmı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
e devlet araç sorgusu ile öğrendim hocam. o fiyata çok otomobil var ancak sizin istek ve beklentileriniz önemli. düşündüğünüz marka var mı? araç için belirlediğiniz yaş sınırı var mı? donanım sizin için önemli mi? yakıt tipi olarak dizel mi-benzin mi? bunları belirtirseniz söylenebilecek çok marka vardır :) -
yas sınırı olarak 2005 model ve ustu dusunuyorum. Dızel tercıhım. Lpg benzıne pek sıcak bakmıyorum. Donanım olaraksa manuel vıtes, abs, aırbag, klıma olmazsa olmaz dedıklerım. Km sı dızelde dusuk olmalı dıyorlar motor atıyormus, ona gore bır km araba dusunuyorum. Anlıyacagın temız masrafsız uzun omurlu bısı olsun dıyorum, senede besbın km yapmam bıle herhalde. Hocam sen anladın benı ya :) o tarzda sıkıntı yapmıcak arabalardan tavsıyelerın neler.
eğer hacback ya da sedan tercihiniz yoksa dizel olarak o aralıkta ford fiesta collection öneririm. comforlardan farklı olarak araçta park sensörü, yağmur sensörü vb. var. ben neredeyse 6 aydır şu ilanı takip ediyorum;http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2009-ford-fiesta-tdci-collection-kesinlikle-hatasiz-ilk-el-ful-92476340/detay.
araba çok hoşuma gidiyor. ne aracı satanları tanırım ne de bağım var. ama tüm arabalara bir yıl garanti vermişler. siteye bakınca da kilometre ve temizliği göz önüne alınırsa fiyatı muadilleriyle benzer. araştırılsa belki daha uygunları da bulunur ama sitede gördüğüm temiz arabalardan.
sedan olarak da temizi bulunabilirse accent era 1.5 CRDI-VGT team serisi var. 25000'e kadar 2010 model ya da üzeri bile bulunabilir. parçaları ucuz, piyasası var bagajı geniş vb.
-
hocam 6 aydır takip ediyorum demişsiniz de aracın ilan tarihi 2 temmuz 2012. ayrıca fiestaları begenıyorum düşündüm de ama çevremdekiler bagaj küçüklüğünden bahsettiler hep. o yuzden soguk durdum bıraz. hyundai yi hiç bilmiyorum ama teneke dediklerini duydum. çekmediğini de söylemişlerdi. -
o tarihe iyi bak hocam yarın ya da öbür gün yenileyecekler. adamlar galerici o ilanı yenilemezlerse ilanları sürekli geride durur. elbette belirli periyotlarda yeniliyorlar. hayırlı bir araç almanız temennisi ile... -
Astraların bu kasaları benimde hoşuma gidiyor.Yalnız levent arkadaşın dediği gibi 1.4 motorların yokuşlarda çok kötü performansı var.Abim aldı yakın zamanda 1.4 classic twinport 2008 modelini araba çok güzel ama rampalarda tabiri caizse resmen bayılıyor... -
eyvallah hocam cok sagol, levent bey sızde cok sagolun. Umarım guzel bısey bulabılırım. Tesekkurler yardımlarınız ıcın.
astraların sıfırı 33bın tl den baslıyor..ona gore dusunun.... -
1.4 benzinli alana kadar 1.3 dizel alın derim illede benzinli olacaksa en az 1.6 tavsiyemdir 1.4 sizi üzebilir. -
Selamlar millet,
Ben de 1.4 bir Astra Twinport buldum. Şu ilandaki araba hakkındaki görüşlerinizi alabilir miyim ? Astra Classic alacağım bu modelini seviyorum ama fiyat...vs normal mi bu ilandaki ? Plaka sorgulamasında Tramer kaydı falan çıkmadı... İlana bakıp düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-acil-masrafsiz-2006model-110-bin-km-de-fiat-19850-tl-121831749/detay -
Millet flood yapmak istemiyorum ama gerçekten bir fikir verebilecek olan yok mu ? -
Kardesim bende 2005 astra 1.4 twinport var yillardan beri kullaniyorum lpg side var. Piyasaya baktiginizda adamlar megane 1 e 2005 model opel parasi istiyorlar,bence bu fiyatlara alinbilecek en iyi aractan biridir.forumlarda 1.4 motor cekmez falan diyorlar,oyle bi sey yok kardesim ,bunu yapan muhendis dusunemismi.ben bu zmana kadar asla rampada zorlanmadim.lpg ile 200 u goruyorum arabada 220 katran var tek sikintisi opellerde genel olarak yag eksiltiyor.baska hic bir sikintisi yok ben aile araci olarak alcaklara tavsiye ederim.
Kardesim bende 2005 astra 1.4 twinport var yillardan beri kullaniyorum lpg side var. Piyasaya baktiginizda adamlar megane 1 e 2005 model opel parasi istiyorlar,bence bu fiyatlara alinbilecek en iyi aractan biridir.forumlarda 1.4 motor cekmez falan diyorlar,oyle bi sey yok kardesim ,bunu yapan muhendis dusunemismi.ben bu zmana kadar asla rampada zorlanmadim.lpg ile 200 u goruyorum arabada 220 katran var tek sikintisi opellerde genel olarak yag eksiltiyor.baska hic bir sikintisi yok ben aile araci olarak alcaklara tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X