Şimdi Ara

Opel Corsa 1.3CDTİ 2004 Essentia Model Sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Dün Opel Corsa 1.3CDTİ 2004 Essentia easytronik 180.000 km'de bir araç aldım Ekspertiz motor raporunu resim olarak ekledim bir kaç sorum olacak

1) Öncelikle Zincir Değişimi; Aracı aldığımda Götürdüğüm Özel Opel Servisi zinciri değiştirmek için acele etmememi söyledi sizce bu km'deki bir aracın zincirini değiştirmem gerekiyor mu? (aracın benden önceki 2 sahibinde sordum onlar değiştirmediklerini söylediler.)

2)Aracım yoğun trafikte dur kalklarda biraz fazla sarsıyor ilk başta araca alışamadığımı zannettim fakat hala aynı şeyi yapıyor bunun nedeni bir hatadan mı kaynaklanıyor yoksa bu araçlarda normal mi?

3)Bugün aracın hızını denemek için Çevre yoluna çıktım otomatik modunda biraz yüklendim ve araba 3,4 bin devir aralığına geldiğinde biraz siyah duman attı bu Bi anlık yüklenmemden mi kaynaklanıyor yoksa enjektör,hava filtresi,turbo veya aldığım yakıtta bir sorun olabilir mi ?

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Opel Corsa 1.3CDTİ  2004 Essentia Model Sorunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARIŞŞŞŞŞŞ -- 26 Haziran 2016; 0:42:20 >

• O şanziman sorunlu almadan once buraya yazmaliydiniz.
    Arabanin zincir degisim zamani kac binde yapiliyor ogrenmelisin, arabadan arabaya fark edecektir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende sonradan girdiö foruma biraz geç kalmışım sanırım peki diğer sorunlar ile ilgili bilgisi olan biri varmı arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalkışta sarsıntı baskı-balata-volan üçlüsüne işaret genelde. Daha fazla gaz vererek kaldırırsanız azalır veya sarsıntı kaybolabilir, ama 10-20 bin km içinde değiştirmeniz gerekir. Baskı balata çok sorun değil de zamanında değiştirmezseniz volandan yemeye başlar o da adamı yolda bırakır. Volan araçtan araca değişmekle birlikte işçilik hariç 1500 lirayı bulabilir masrafı ihmal etmeyin.

Siyah duman için de ilk aşamada filtrelerinizi kontrol ettirin.

• Anladım hocam fakat arabanın baskı balata ve volan yaklaşık 40.000km önce değişmiş yinede bi baktırıcam teşekkür ederim bu arada ekspertiz motorun iyi durumda olduğunu söyledi ekteki resimde motor dyno testinin sonuçları var sizce nasıl durumm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARIŞŞŞŞŞŞ -- 26 Haziran 2016; 20:20:52 >
  • Ve aracı aldığım gün depoyu fulledim toplamda 137 km yaptım ibre nerdeyse hiç oynamadı bu değer normal mi (sadece şehir içi )

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.