Bildirim
Opel Astra yı LPG li kullanan arkadaşlar
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Opel Astra ya hiç LPG taktıran arkadaş yokmu ya. Taktıran arkadaşlardan yardım bekliyoruz. hangi marka ve nerde taktırdıklarını ve fiyat
opelciler nerdsiniz -
başlığı PLG değilde LPG yazarsanız daha çok kullanıcı çekebilirsinizquote:
Orijinalden alıntı: superxp
Opel Astra ya hiç LPG taktıran arkadaş yokmu ya. Taktıran arkadaşlardan yardım bekliyoruz. hangi marka ve nerde taktırdıklarını ve fiyat
opelciler nerdsiniz -
Kuzenim 2004 model astrasına Lavato sıralı taktırdı ve 2 sene bindi, yenilerde ev aldığı için sattı. Tüketimden çok memnundu ve çkiş sıkıntısı yaşamadı.quote:
Orijinalden alıntı: ccaparli
başlığı PLG değilde LPG yazarsanız daha çok kullanıcı çekebilirsiniz
Alıntıları Göster -
astra 1,4 classic e lovato taktırdı eniştem...quote:
Orijinalden alıntı: mukeya
Kuzenim 2004 model astrasına Lavato sıralı taktırdı ve 2 sene bindi, yenilerde ev aldığı için sattı. Tüketimden çok memnundu ve çkiş sıkıntısı yaşamadı.
Alıntıları Göster
tüketim iyi...ancak 1,4 te çekiş düştüğünü farkettim...sollamalarda vites düşürmem gerekti...mersin'den istanbul'a ben kullandım...
yolda LPG bitince benzinde devam ettim.Farkı o zaman gördüm...
sana tavsiyem 1,6 ,se taktırman aracına...1,4 ler zaten az benzin harcıyor..Yani LPG olmazsa olmaz değil...
kolay gelsin...
-
Bende 1.6 16v var taktırmaya niyetlendim yaklaşık 300 ynk. 350 arası yakıt tüketimi var ve beni aşıyor yani ya yaktırcam yada satacam birde LPG taktırdıktan sonra arabanın normal fiyatıaynen kalırmı yoksa azalma yada yükselme olurmu?quote:
Orijinalden alıntı: mr.big
astra 1,4 classic e lovato taktırdı eniştem...
tüketim iyi...ancak 1,4 te çekiş düştüğünü farkettim...sollamalarda vites düşürmem gerekti...mersin'den istanbul'a ben kullandım...
yolda LPG bitince benzinde devam ettim.Farkı o zaman gördüm...
sana tavsiyem 1,6 ,se taktırman aracına...1,4 ler zaten az benzin harcıyor..Yani LPG olmazsa olmaz değil...
kolay gelsin...
Alıntıları Göster
-
ende opel astra 1994 si hatchback var, atiker marka sistem taktırdım, performans düşüşü gözlemedim ancak tek sorunum sabahleyin benzinle çalıştırırken cok zorlandğım, lpgde ise sorun olmadığıquote:
Bende 1.6 16v var taktırmaya niyetlendim yaklaşık 300 ynk. 350 arası yakıt tüketimi var ve beni aşıyor yani ya yaktırcam yada satacam birde LPG taktırdıktan sonra arabanın normal fiyatıaynen kalırmı yoksa azalma yada yükselme olurmu?
Alıntıları Göster
yoksa ekonomi yüzde 50ye yakın daha önce 30 kuruş yakarken simdi 14 15 kuruş civarında km başına
-
atiker 1200 ytl / 10 güzel bi kampanya yapmış bende yaptırmak istiyorum istanbul anadolu yakasında yaptırmak istiyorum . bu civarda yaptıran arkadaşlar varmı acaba?quote:
Orijinalden alıntı: 1984
ende opel astra 1994 si hatchback var, atiker marka sistem taktırdım, performans düşüşü gözlemedim ancak tek sorunum sabahleyin benzinle çalıştırırken cok zorlandğım, lpgde ise sorun olmadığı
yoksa ekonomi yüzde 50ye yakın daha önce 30 kuruş yakarken simdi 14 15 kuruş civarında km başına
Alıntıları Göster -
2001 astra 1.6 16v aracıma adanada landi marka sistemi 1550 ytl.ye montaj yaptırdım.5000 km. oldu herhangi bir sıkıntım çekişte öyle hissedilir bir fark yok sadece montaj ettirdikten 1 ay kadar sonra sabahları ve soğuk çalıştırmada benzinde silkeleme olayı yapıyordu boğaz kelebeğini temizlettim özel serviste bir sonuç elde edemedim geçen hafta adanaya yolumuz düşünce ustamıza derdimizi anlattık boğaz kelebeğini tekrar würth marka bir solüsyonla temizlediler sonuç gayet iyi lafın özü iyi bir usta ve iyi bir işçilikle lpg taktırmakta fayda var zira forumu takip ediyoruz sıkıntılı arkadaş bu konuda çok.quote:
atiker 1200 ytl / 10 güzel bi kampanya yapmış bende yaptırmak istiyorum istanbul anadolu yakasında yaptırmak istiyorum . bu civarda yaptıran arkadaşlar varmı acaba?
Alıntıları Göster
-
EVT SIKINTILI ARKADAŞLAR BAYA VAR AMA MEMNUN OLANLARDA ÇOK MARKDA DA KARAR VEREMEDİM.quote:
Orijinalden alıntı: mratoz
2001 astra 1.6 16v aracıma adanada landi marka sistemi 1550 ytl.ye montaj yaptırdım.5000 km. oldu herhangi bir sıkıntım çekişte öyle hissedilir bir fark yok sadece montaj ettirdikten 1 ay kadar sonra sabahları ve soğuk çalıştırmada benzinde silkeleme olayı yapıyordu boğaz kelebeğini temizlettim özel serviste bir sonuç elde edemedim geçen hafta adanaya yolumuz düşünce ustamıza derdimizi anlattık boğaz kelebeğini tekrar würth marka bir solüsyonla temizlediler sonuç gayet iyi lafın özü iyi bir usta ve iyi bir işçilikle lpg taktırmakta fayda var zira forumu takip ediyoruz sıkıntılı arkadaş bu konuda çok.
Alıntıları Göster
PEKİ YAKIT TÜKETİMİN NASIL Ş.İÇİ Ş.ARASI
-
evt arkadaşlar bugün arabamı ustaya teslim ettim KME marka kit taktırıyorum sonuçları sizlerle paylaşacağım.quote:
EVT SIKINTILI ARKADAŞLAR BAYA VAR AMA MEMNUN OLANLARDA ÇOK MARKDA DA KARAR VEREMEDİM.
PEKİ YAKIT TÜKETİMİN NASIL Ş.İÇİ Ş.ARASI
Alıntıları Göster -
Kuzenim 2004 Ople Astra HB Lavato sıralı sistem taktırdı ve 2 sene kullandı. Aracını geçenlerde sattı ve tüketimden gayet memnundu.quote:
evt arkadaşlar bugün arabamı ustaya teslim ettim KME marka kit taktırıyorum sonuçları sizlerle paylaşacağım.
Alıntıları Göster -
En sonunda taktırdım KME marka LPG kiti kartal oto sanayide yalnız biraz sıkıntılarım oldu montaj sonrasında 1 parça değiştirdim ismini bilmiyom birde bi parçayı temizlettim gazla çalıştıktan sonra arabanın bi parçası baya bi pislenmiş o parçayı temizlettim motor ışığı yanmıştı temizlettikten sonra söndü şu an bi sıkıntı yok gibi biraz performasn düşüklüğü var gibi ama oda normal yada bana öyle geliyor olabilir. depoyu fulledikten sonra yakıt sarfiyatınıda yazarım 2-3 gün sonra şimdilik bu kadar inş. daha bi sorun çıkmaz.quote:
Orijinalden alıntı: mukeya
Kuzenim 2004 Ople Astra HB Lavato sıralı sistem taktırdı ve 2 sene kullandı. Aracını geçenlerde sattı ve tüketimden gayet memnundu.
Alıntıları Göster
-
Konu kapanalı baya olmuş ama astra 1.6 gl araçlarına lpg taktıran ve uzun süre kullanan arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşabilirler mi?quote:
En sonunda taktırdım KME marka LPG kiti kartal oto sanayide yalnız biraz sıkıntılarım oldu montaj sonrasında 1 parça değiştirdim ismini bilmiyom birde bi parçayı temizlettim gazla çalıştıktan sonra arabanın bi parçası baya bi pislenmiş o parçayı temizlettim motor ışığı yanmıştı temizlettikten sonra söndü şu an bi sıkıntı yok gibi biraz performasn düşüklüğü var gibi ama oda normal yada bana öyle geliyor olabilir. depoyu fulledikten sonra yakıt sarfiyatınıda yazarım 2-3 gün sonra şimdilik bu kadar inş. daha bi sorun çıkmaz.
Alıntıları Göster
-
3 ay oldu taktıralı atiker taktırdım bir ay oldu başka bir arkadaşın arabasına taktırdık çok şükür memnunuz.bu işte ustada önemli unutma .sorun yaşamadık ikimizde yani memnunuz. İnşallah yardımcı olmuşumdurquote:
Orijinalden alıntı: hunterorion
Konu kapanalı baya olmuş ama astra 1.6 gl araçlarına lpg taktıran ve uzun süre kullanan arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşabilirler mi?
Alıntıları Göster -
imzamdaki araca 6 ay önce dönüşüm yapıldı 10 000 km oldu memnunum.quote:
Orijinalden alıntı: mefisto2006
3 ay oldu taktıralı atiker taktırdım bir ay oldu başka bir arkadaşın arabasına taktırdık çok şükür memnunuz.bu işte ustada önemli unutma .sorun yaşamadık ikimizde yani memnunuz. İnşallah yardımcı olmuşumdur
Alıntıları Göster
Lpg taktıracak arkadaşlara önemli bir uyarım olacak.
dönüşümden önce mutlaka ateşleme sistemi konrol edilmeli, eskiyenler değiyştirilmeli + mutlaka gaz kelebeği ve rolanti sabitleyicisi temizletilmeli...
aracımı pırıl pırıl kullanmama rağmen gaz kelebeği kirlendiğinden ufak sorun olmuştu... temizlettim ... herşey normal...
-
5 ay önce ben de Astra Cd 1.6 16v 1999 model aracıma Antalyada 1250 ytl ' kredi kartına tek çekim stefanelli marka takdırdım , çok memnunum km şehir dışı 17.0 şehir içi 21.0 kuruş civarında yakıyor , performansta bir kayıp yok motor son derece sessiz ve bilgi ekranında herhangi bir arıza da vermedi son derece uyumlu ve cimri .quote:
Orijinalden alıntı: bilal55b
imzamdaki araca 6 ay önce dönüşüm yapıldı 10 000 km oldu memnunum.
Lpg taktıracak arkadaşlara önemli bir uyarım olacak.
dönüşümden önce mutlaka ateşleme sistemi konrol edilmeli, eskiyenler değiyştirilmeli + mutlaka gaz kelebeği ve rolanti sabitleyicisi temizletilmeli...
aracımı pırıl pırıl kullanmama rağmen gaz kelebeği kirlendiğinden ufak sorun olmuştu... temizlettim ... herşey normal...
Alıntıları Göster
-
30 mart 2007 de atiker taktırdım. 1 yılı geçti 13.000 km üzerinde yol yaptım km de şehir içi 16-17 ykr şehir dışı 14-15 yeni krş şehir dışı ortalama hız 100-110 km/s gibi biğr yakıt tüketimi var.quote:
Orijinalden alıntı: sensible77
5 ay önce ben de Astra Cd 1.6 16v 1999 model aracıma Antalyada 1250 ytl ' kredi kartına tek çekim stefanelli marka takdırdım , çok memnunum km şehir dışı 17.0 şehir içi 21.0 kuruş civarında yakıyor , performansta bir kayıp yok motor son derece sessiz ve bilgi ekranında herhangi bir arıza da vermedi son derece uyumlu ve cimri .
Alıntıları Göster
çooooook memnunum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sensible77
5 ay önce ben de Astra Cd 1.6 16v 1999 model aracıma Antalyada 1250 ytl ' kredi kartına tek çekim stefanelli marka takdırdım , çok memnunum km şehir dışı 17.0 şehir içi 21.0 kuruş civarında yakıyor , performansta bir kayıp yok motor son derece sessiz ve bilgi ekranında herhangi bir arıza da vermedi son derece uyumlu ve cimri .
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: sensible77
Antalya bana yakın nerde taktırdın, taktırdığın yerin adres ve tlf verebilirrmisin?
-
arkadaşlar bende 2000 model astra G 1.6 aracıma lpg taktırmayı düşünüyorum. aracım kasa ve motor olarak Çok iyi ancak 150 bine geldim ve ben daha ne kadar bu araca binerim bilmiyorum. kararsız kaldımquote:
Orijinalden alıntı: hunterorionquote:
Orjinalden alıntı: sensible77
Antalya bana yakın nerde taktırdın, taktırdığın yerin adres ve tlf verebilirrmisin?
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- ngk lpg bujisi yorum
- arabada gaz var ama ötüyor
- lpg enjektör arızası belirtileri
- lpg ruhsata nasıl işlenir
- prins vsi-3 di yorum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X