|
Merhabalar. Altımdaki linea'mı satıp, üstüne bir miktar kredi ile Egea'ya geçmeyi düşünüyordum ki, egea'nın fiyatlarının hızla yükseldiğini görünce ve arada astra'nında uygun fiyatlı bulunabildiğini görünce bir kararsız kaldım. Egea yine 1.3 dizel easy, şanslıysam urban, urban plus almak istiyorum. Benim için aracın bagajı da, iç mekanın genişliği de önemli. Örnek çocuk koltuğu var, onun yanına 2 kişi binmeye kalktığında linea'da bacak felci oluyorlar. Egea bildiğim kadarıyla Linea'ya göre 6cm daha geniş. Bagaj 500'den 520lt'ye çıkmasına rağmen araba uzunluğu 6cm kısalıyor. Buraya kadar güzel. Astra'ya gelince, bazılarının b segment dediğini okudum, sanırım bagajından ötürü. 520 yerine 420'ye düşüyor. Ama Genişlik 2cm, uzunluk 12cm daha artıyor sanırım. Aracın bu kadar uzaması, daha geniş diz mesafeleri anlamına mı geliyor? Yoksa kötü tasarımdan ötürü kaput falan mı boşa uzun. Bu arada özellikle Astra'da orta panele "Tesla Panel" denilen sistemin takılabilmesine epey tav oldum. Arabanın havasını 3-5 bin tl'ye inanılmaz değiştiriyor bence. Bütçem bu arada hani 150 olur maks diye düşünüyorum. Şimdi linea'mın 140 bin bakımını yaptırdım. Triger zamanı geldi. Belki satmadan onu değiştirtirim, 5 ona masraf yapsam, 105'e satsam, 100 bana kalsa. Üste 50 bin yani kredi çekebilirim. Yine çok eski olmayacak 2016-2017 civarı, 130 bin km'yi geçmemiş bir araç tercihim olur. Teşekkürler |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı