Bildirim
opel astra fiyat
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
çok o fiyata alınmaz... 15 den fazla verme _____________________________ Attığım mesajlara cevap istiyorsanız Pm atınız -
BENCE PAHALI AMA piyasay göre fena değil BİLEN DİĞER ARKADAŞLARDA YORUM YAPARSA DAHA İYİ OLUR _____________________________ -
alıp satma amaclı degıl km az temız bır astra ve abs airbag 4 cam otoamatik tam kullanmalık alıp kullanmayı dusunuyorum saglam rahat edeyım ıstıyorum yorumlar ıcın tesekkurler bu aracları ve pıyasayı ıyı bılen arkadaslar yorum yazarlarsa cok sevınırım... _____________________________ Olmak yada Olmamak. 2013 Cruze Otomatik Beyaz Asus N56-VZ -
o fiyatada 2002-2004 model focus'da bulabilirsin.
_____________________________ Ryzen 5 2600 - Asus TUF B450 Plus Gaming - Corsair Vengeance 2x8GB DDR4 3000 MHZ - ASUS DUAL GTX 1660 Ti EVO 6GB - James Donkey Nvme m2 ssd 512 gb - CORSAIR Carbide SPEC-DELTA RGB 550W 80+ -
19.5 çok bence temizse 17 bilemedin 18 e kadar al derim şahsen ... _____________________________ YA DEVLET BAŞA YA KUZGUN LEŞE !!!
-
istanbul dışında aracın piyasası 17.5 - 18.5 arası değişir. ancak temiz olsun ben fazla vermeye razıyım diyorsan 19 verilebilir. ama temizliğinden kesin olarak eminsen. bende var çok memnunum. tavsiye ederim. _____________________________ www.twitter.com/ilyaskara | | Audi A3 1.4 TFSI
Zaman İnsanları Değil, Armutları Olgunlaştırır. N.F.K.
-
bence çok pahalı _____________________________ -
fiyatı çok, astra diye fiyatta giydiriyorlar. 2008 1.6 classic 27bin lira, 2005 modelini o paraya alırsınız uzun yıllar kullanırısınız, km az olması çokta önemli değil aslında, yaşını almış araç yattığı yerdede eskir. _____________________________ -
astra classic 1.6'nın metalik boya ve spor paket farkıyla anahtar teslim fiyatı 29.500 ytl.
quote:
Orjinalden alıntı: vestigo
fiyatı çok, astra diye fiyatta giydiriyorlar. 2008 1.6 classic 27bin lira, 2005 modelini o paraya alırsınız uzun yıllar kullanırısınız, km az olması çokta önemli değil aslında, yaşını almış araç yattığı yerdede eskir.
_____________________________ -
ben 1.6 otomatik vites astra elegance bakıyorum. siz 15.000 ytl eder diyorsunuz. bildiğiniz kazasız, boyasız 2001 astra elegance varsa hemen almaya hazırım. 17.500 vermeye de hazırım. yalnız çizikten dolayı komple boyalı ya da çizikten dolayı belden aşağısı boyalı olmasın.
quote:
Orjinalden alıntı: clio_TR
çok o fiyata alınmaz... 15 den fazla verme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebel -- 14 Ağustos 2008; 18:07:59 >_____________________________ -
Geçenlerde bir galericiyle olan muhabbetim esnasında bu sıralar en çok eski kasa astraların ve vectraların piyasada tutulduğundan bahsetti o yüzden fiyat olarak bence bu araçlar çok şişti.Geçen yıl ekim kasım aylarında 1999-2001(1.6 ve donanimli ) astraların fiyatı 15-18 arasında dolaşıyordu.Bence acele etme ve kışı bekle paşa paşa bu fiyatlar geri gelecek.Piyasa zaten oldukça durgun. _____________________________ -
şarap gibi araba valla....7 -8 yaşındaki bir arabaya nasıl bu paraları veriyorsunuz hayret...bi kaç sene sonra kasko bile yaptıramazsınız bu içi geçmiş araçlara
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mentet -- 14 Ağustos 2008; 21:09:45 >_____________________________ punto evo 1.3 multijet -
2001astra 19500
astra kaliteli bir araç tutulan bir araç ama o fiyat çok.o arabaların almanyadaki değeri 5 milyarı geçmez ama burda uçuyo da uçuyo_____________________________ -
bence çok ya..tamam aynı tip aynı kasa falan deil ama biraz bakılsa o fiyata dizel fiesta bile bulunur,2004 falan... _____________________________ "TÜRKIYE'DE ILK OLARAK YAPILACAK ÜÇ ŞEY VAR. BUNU YAPMADIKÇA BU IŞLER OLMAZ. MAARIF, EKONOMI VE SAVUNMA MILLÎ OLACAK. BUNLARI SEN KUMANDA EDECEKSIN, EL ALEME KUMANDA ETTIRIRSEN BÖYLE OLUR. BIZ SAVUNMAYI NATO'YA VERMIŞIZ, EKONOMIYI AMERIKA'YA VERMIŞIZ. BAKIN MUSTAFA KEMAL’IN AĞZINDAN HIÇBIR ZAMAN ‘GARPLILAŞACAĞIZ’ LAFI ÇIKMIYOR.GAZI, BÜTÜN NUTUKLARINDA ‘MUASIR MILLET OLACAĞIZ’ DIYOR.MUASIRLAŞMANIN MUADILI ÇAĞDAŞLIKTIR, BATILILAŞMA DEĞIL. İSMET İNÖNÜ ILE BIRLIKTE BAŞLAMIŞTIR BU BATICI DEĞIŞIM.. OYSA CUMHURIYET KURULUR KURULMAZ MUSTAFA KEMAL’IN ILK IŞLERINDEN BIRI TÜRK DIL VE TARIH KURUMLARINI KURMAK OLMUŞTUR." ATTİLA İLHAN -
5000 ytl daha koy 2004 civic al..
17bin ytl ye aynı özellikte araç(km sini bilmiyorum) Kastamonu'da satıldı. -
yok hocam fiyat çok çok iyi _____________________________ -
20.000 ytl'ye 2004 model civic bırak ES modelini LS modelini bile alırım. 20.000 ytl'ye civic türkiye'nin hiçbir yerinde yok.
quote:
Orjinalden alıntı: scald
quote:
Orjinalden alıntı: nebel
20.000 ytl'ye 2004 model civic bırak ES modelini LS modelini bile alırım. 20.000 ytl'ye civic türkiye'nin hiçbir yerinde yok.
quote:
Orjinalden alıntı: scald
Bu nasıl bi çelişki?
20.000 YTL'ye ES'yi bırak LS alırım diyosun.
Sonrada 20.000 YTL'ye Türkiye'nin hiç bi yerinde Civic yok diyosun.
Ben mi körleşmeye başladım da rakamları yanlış görüyorum.
Farklı model önerenlere de şaşıyorum adam Astra diyo millet Civic diyo ya kel alaka. Ver raifokten gibi örnek.
quote:
Orjinalden alıntı: sadoz5775
yok hocam fiyat çok çok iyi
Astra Classic 1.4 16V Twinport NB Club 25.148,00 YTL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 14 Ağustos 2008; 23:47:41 >_____________________________
Benzer içerikler
- en yüksek suv araçlar
- renault symbol 1.4 expression plus yorumları
- citroen c5 neden tutulmuyor
- 1.3 tce kaç silindir
- lada vega
- en az yakan arabalar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler